Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר/ניסה את החסכן הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי פרסום בנושא:

http://www.davidyogev.com/141840/%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%9F-%D7%93%D7%9C%D7%A7

(אני לא קשור אליהם בשום צורה, ולא ממליץ על הדבר הזה, כי לא בדקתי אותו בעצמי - זה סתם פרסום שקיבלתי באינטרנט - לידיעתכם). (למנהל הפורום - הייתי שמח אם הקישור יהיה מסוג nofollow אבל אין לי מושג איך ליישם).

בדקתי בחיפושים נושאים ישנים בפורום שמדברים על חסכן מגנטי, זה לא טוען להיותו מגנטי - כמובן שאפשרי (ואפילו צפוי) שזה סתם נסיון לעשות כסף על גבינו...

בכל מקרה אני בעלים של שברולט ויואנט, והייתי שמח למצוא דרכים לחסוך קצת בדלק (אני משתדל לנהוג כמה שפחות - זה כבר מועיל הרבה :roll: ), אבל אם יש איזה תוסף, שדרוג מנוע/מערכת דלק, או צורת נסיעה נכונה יותר אשמח לשמוע...

תודה

משה

פורסם

שטויות, לא עושה כלום, כל כמה חודשים צץ לו איינשטיין חדש שחושב שהוא יכול לרמות את כולם עם השטויות שהוא "ממציא"

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הא זה בשיטת ה "סוד", הסוד הוא שזה עובד אבל פסיכולוגית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

כל מהנדסי הרכב בעולם לא השכילו עד היום להמציא מחולל vortex בסעפת היניקה שיחסוך 10% בתצרוכת הדלק ורק חיכו לגאון הזה!

עובד נהדר על בעלי מכוניות עם תא דלק הממחזר גללי עיזים טיבטיות.

עוד מוצר מבית "ניו אייג' חארטה פרודקשנס".

פורסם
אבל אם יש איזה תוסף, שדרוג מנוע/מערכת דלק, או צורת נסיעה נכונה יותר אשמח לשמוע...

מבין הנ"ל, רק נהיגה נכונה תסייע בצריכת הדלק- לנהוג רגוע, ללא "פתיחות" מיותרות, האצות פתאומיות, בלימות חדות וקיק דאונים.

פרט לזה- מילוי אוויר לפי הוראות היצרן ובדיקה תכופה, פינוי תא המטען מזבל שלא נחוץ שיהיה שם ו-וידוא תקינות מערכת הזרקת הדלק, צינורות ומשאבות למיניהן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדחוף אחרי הפילטר חתיכת ברזל שתפריע לזרימת האוויר.

נשמע ממש גאוני :? איך לא חשבו על זה קודם?

אין פתרונות קסם,אלא רק מה שכתב שביט מעליי ^

V5

פורסם

מה שאמרו מעלי, ומה שרשום בקישור מתחתי (שזה גם: להמנע מנסיעות, להמנע מנסיעות קצרות, לנסוע עד 90 קמ"ש, לסגור חלונות במידת האפשר. לא ארשום כלום לגבי המזגן, ויש עוד כמה דברים שאולי שכחתי)

פורסם

לי נשמע כמו בדיחה רעה עצם העובדה שמישהו שמגדיר את עצמו כ"מאמן אישי/עסקי" מוכר "אימונים אישיים", מערכת לחיסכון בדלק, ואנטיוירוס באותו האתר שגם מעוצב בצורה זוועתית.

לא אתפלא אם הוא גם איזה "מומחה למדיה חברתית" ו"מרפא הוליסטי" על הדרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש גם ספריי שמרססים על הארון חשמל וזה גורם לחיסכון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...