Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כרגע מותקנים אצלי בהונדה סיויק 2001 4 דלתות סדאן, 4 רמקולים של JBL מדגם קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO6508C JB עם רדיו-דיסק של PIONEER מדגם Pioneer DEH-7250SD. ולא נשמעים מספיק חזק, השאלה שלי, אם כדי להוסיף מגבר כדי לשפר את החוייה, או שרדיו דיסק גם ככה מוציא מהם את המקסימום ?

בנוסף בהמשך אני חושב להוסיף גם סאב קטן, אבל אני מתלבת אם כדי בכלל, כי בפעם אחרונה ששמעתי סאב ברכב סדאן (SUBARU B4) לא התלהבתי בכלל, כי בקושי שמעו אותו (שום כיוון לא עזר) וגם הבאסים לא היום עמוקים ונעימים בכלל, בניגוד לסאב ששמעתי ברכבים כמו גולף.

נ.ב התקציב הוא מינימלי, כך שהמגבר שאני חושב להוסיף הוא של JBL גם כן CS-60.4 בסביבות ה600 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

99% מהמגברים יגרמו לרמקול להשמע טוב יותר מהגברה של רדיודיסק.

גם ה 60.4 נכלל באותה קטגוריה.

לגבי הסאב: יש כל כך הרבה דברים שיכלו לגרום לסאב להשמע לא טוב ברכב ששמעת, ויש כל כך הרבה רכבים (משפחתיות וגם יותר גדולים) שהסאב בהם נשמע מדהים, שכדאי לך לשמוע עוד כמה מערכות ולא לפסול את העניין על הסף.

מתחדשת*

• תוכן חדש...