Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לעדכן את כל חבריי הפורום שהינני עובד כאיש דיאגנוסטיקה מכונאי חשמלאי ואיש שירות במרכז שירות "סובארו" בגוש דן שאת שמו לא אוכל לנקוב

מוכן לעזור לכל מי שרק יירצה

ההתמחות היא בכל הרכבים בכלל ובסובארו בפרט

יש לציין שהתחלתי כרגע את דרכי בהכשרות ומבחנים בדרכי ל "טכנאי סובארו" - תעודה בעלת שם בפוג'י העולמית.

בברכה

האיש עם הלגאסי

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם

אשאל את השאלה הראשונה

יש לי לגאסי שנת 91 GL מנוע 1800 אוטומט 4 הילוכים

כאשר אני מתחיל נסיעה שידית ההילוכים נימצאת ב3 לא בD ההילוכים עוברים בסדר בערך ב4000 סלד למרות שאני לא נותן גז חזק.כאשר ידית ההילוכים נימצאת בD יש דפיקות. כפתור הפאור לא מתפקד ולא מורגש שינוי בלחיצה עליו.

כאשר אני נוסע בהילוך 3 במהירות של כ80 ועוזב את הגז הסלד ישר יורד ל900

מאיפה להתחיל?

תודה מראש על היעוץ

פורסם

אני מקווה שלא המוסך המרכזי בהרצליה, שם נכשלו בלאתר בעייה בלגאסי שלי, החליפו לי שלא לצורך שני חיישנים, התעסקו בצמה, ואז (אחרי שלושה ביקורים, כולל OVERNIGHT, ומעל 1500 ש"ח ששולמו לחינם) פסקו ש"חייבים להחליף מחשב בחדש, עבור 5K לפני מע"מ".

מוסך אחר, שאיננו מורשה סובארו, אבל מבין דבר או שניים, איתר את התקלה במחשב, וב-1200 ש"ח תיקן את הבעייה (יחידת חישת קראנק) בהצלחה (כבר 3 שנים).

אני לא מבין איך אנשי סובארו, עם כל הידע והגישה למידע, לא מסוגלים לאבחן תקלה במחשב ולתקן אותו, מה שמוסך אחר מסוגל.

:turn-l:
פורסם

אתמול בנסיעה על D האוטו החליף את כל 3 ההילוכים ב4000 סלד ואת ההילוך ה3 משך עד כ4300 ולאחר עזיבה של הגז ההילוך הרביעי ניכנס.

הבנתי שהפילטר של השמן גיר נימצא בתוך הגיר ואין צורך להחליפו. המכונאי המליץ על שטיפה של הגיר על ידי החלפה פעמים את השמן. כדי להכניס תוסף לשמן גיר? יש פלשניג גם לגיר?

מאיזה פירמה כדי לרכוש שמן גיר ?ואם אני עושה שטיפה לגיר אולי כדי לרכוש גלון 1 פשוט ו1 איכותי?

אני צריך להחליף אטם מכסה שסתומים ואטם של המפלג מה העלות?

פורסם
אני מקווה שלא המוסך המרכזי בהרצליה, שם נכשלו בלאתר בעייה בלגאסי שלי, החליפו לי שלא לצורך שני חיישנים, התעסקו בצמה, ואז (אחרי שלושה ביקורים, כולל OVERNIGHT, ומעל 1500 ש"ח ששולמו לחינם) פסקו ש"חייבים להחליף מחשב בחדש, עבור 5K לפני מע"מ".

מוסך אחר, שאיננו מורשה סובארו, אבל מבין דבר או שניים, איתר את התקלה במחשב, וב-1200 ש"ח תיקן את הבעייה (יחידת חישת קראנק) בהצלחה (כבר 3 שנים).

אני לא מבין איך אנשי סובארו, עם כל הידע והגישה למידע, לא מסוגלים לאבחן תקלה במחשב ולתקן אותו, מה שמוסך אחר מסוגל.

לפעמים במוסכים הכללים עובדים מכונאים שאין להם מחסן חלפים בהשג יד וגם לא מחלקה טכנית לשרטוטי חשמל ונהלי טיפול ולכן הם צרכים להיות בעלי ראש טוב והרבה תושיה,אי אפשר להחזיר מחשב למדף במידה וטועים באיבחון.

פורסם

שיהיה בהצלחה,

אנו מברכים על כל בעל מקצוע שמגיע לפורום ומוכן לעזור ולתרום מהידע שלו.

אני נועל את השרשור כיוון שמטרתו הייתה שרשור היכרות ולא שרשור שאלות לסובארו. אתם מוזמנים לפתוח שרשורים בנושא הבעיה ברכב שלכם ולבקש מהאיש עם הלגאסי לסייע.

ברוך הבא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...