Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין פיג'ו 206 לסיויק 98

Guest Rotem8866
שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ההתלבטות היא קשה אז אני מבקש את עזרתכם.

ה 206 שנת 2001 היא XT 1.4 , הסיויק היא 1.4 האצ'בק

שני המכוניות עם כ 150 אלף ק"מ , שניהם שמורות, יד 3,אוטומטיות.

המחירים גם דומים אז מה אתם אומרים?

ההונדה היא משו שתמיד רציתי,יש לה קצת בעיות צבע אבל הרכב שמור ולא נראה שניסו לשפר בה משהו.

הפיג'ו פחות אמינה יותר חדשה, יותר זולה לאחזקה,יותר ,רמת אבזור גבוהה וגם כן נוחה.

עזרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הונדה סיוויק עדיפה כי היא מעט יותר מרווחת וכי אתה רוצה אותה (ומה רע בלהגשים חלומות).

פיז'ו 206 עדיפה מכל בחינה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שמחת לרגע כשראית שנוספה עוד תגובה, אז צר לי לאכזב אותך - אבל אני ממש לא האדם שיכול לייעץ לך (למעשה אני בעצמי זקוק לייעוץ).

אבל נראה שבכל זאת בחרתי להגיב כאן, אז כנראה שיש סיבה.

ואכן, הסיבה היא שאני רוצה לחדד את שאלתך כדי שאחרים יוכלו לענות עליה טוב יותר.

אתה מציג פה התלבטות בין 2 מכוניות, מבלי לציין בכלל למה אתה מצפה מהאוטו שלך? כל אחד רוצה לקנות אוטו טוב.

עוד לא פגשתי אדם שמראש תכנן לקנות אוטו לא טוב. ובכל זאת, כל (טוב, רוב) המכוניות נמכרות בשלב מסויים. סימן שכל אחת טובה במובן אחר. אחת זולה לרכישה, האחרת זולה לאחזקה, אחת מהנה לנהיגה, והאחרת בטוחה. אחת קונברטיבל והשניה מיניוואן.

הבנת את הרעיון.

כדאי שתציג את הדרישות שלך מהמכונית, ותשאל איזה מהן מתאימה יותר. למשל: "אני מחפש אוטו אמין, ומעוניין למזער עלויות אחזקה חודשיות, איזה מהן עונה על התנאי הזה?" - ובעצם לשאלה הזאת כבר ענית בעצמך.

בכל מקרה בהצלחה ברכישת האוטו החדש.

פליקס.

מתנדב בארגון ידידים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...