Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי רכב אספנות שהוחלף לו מנוע לחלש יותר,גם ברשיונות. בנוסף קיבלתי את המנוע המקורי.

אני רוצה לשפץ את המנוע המקורי ולהחזירו. מטבע הדברים אין שטר מכר למנוע.

שאלתי: האם יש הסטוריה של מספרי המנוע? האם יש אפשרות "לחזור אחורה" ובאיזו פרוצדורה זה כרוך?(מכון טסטים,משרד הרישוי, עמדה מספר 1)

תודה לעונים.

פורסם

שטר המכר של הרכב מכסה את הרכב כולל המנוע הנוכחי היותר חלש. האם כוונתך ביותר חלש בנפח קטן מהנפח המקורי?

כדי להרכיב את המנוע המקורי אתה זקוק לשטר מכר על המנוע, מאת מוכר הרכב חתימתך ואח"כ חתימת המוסכניק, ויחד עם האישור שלו ללכת למשרד הרישוי ולרשום את המנוע החדש - ישן .

מניח כי במחשב שמור גם פרטי המנוע הקודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן יש שטר מכר למנוע בלבד.

ללא שטר מכר כזה עוד עלולים לחשוב שגנבת את המנוע!!:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע באיזה רכב מדובר אבל בכל זאת.

לכל הרכבים הישנים הוציאו פעם רשיונות ידניים, ברשיונות המקוריים של הרכב מופיע מספר המנוע הישן אם זה ככה לא צפויות בעיות.

עוד פתרון הוא ליצור קשר עם ארכיון המפעל ולקבל את הספציפיקציה המקורית של הרכב. אם מדובר במנוע המקורי הוא יופיע שם.

בהצלחה

פורסם

אפשר לראות בדיוק את ההסטוריה של הרכב,

אני מניח שאם תיגש למשרד הרישוי ותציג תעודה שאתה בעל הרכב, תוכל לקבל אישור שהיה מורכב ברכב מנוע בנפח הקודם, כי הכל מתועד במחשב,

גם הבעלים הקודמים השמות והכתובות מצויינות במחשב, רק שאת המידע הזה לא תוכל לקבל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אפשר לראות בדיוק את ההסטוריה של הרכב,

אני מניח שאם תיגש למשרד הרישוי ותציג תעודה שאתה בעל הרכב, תוכל לקבל אישור שהיה מורכב ברכב מנוע בנפח הקודם, כי הכל מתועד במחשב,

גם הבעלים הקודמים השמות והכתובות מצויינות במחשב, רק שאת המידע הזה לא תוכל לקבל.

אצלי ברכב רציתי להחזיר את הג'אנט המקורי(14) הלכתי למשרד הרישוי ,הם רואים בהסטוריה שהיו מורכבים הג'אנטים אבלללללללללללללל זה שהם היו מורכבים זה לא אומר שזה בסדר-לך תביא אישור מהיבואן

בהצלחה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...