Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד של DELL - N4030

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אני קונה מחשב חדש.

אני שוקל מאוד לקחת את המחשב המדובר שהוא 14" (מידה מעולה) כולל כונן אופטי, מגיע עם I3 ו3 ג'יגה בייט RAM.

הקטע הוא שאין הרבה מידע לגבי הדגם הנ"ל. בעיקרון הוא Inspiron שזאת הסדרה הבסיסית של דל לפי מיטב הבנתי.

יש המלצות והסתייגויות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הנה מידע מאתר BUG :

• מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz
  • מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית
  • מסך: 14´´ HD WLED
  • זיכרון: 3GB 1333MHz DDR3
  • דיסק קשיח: 320GB
  • כרטיס מסך: ATI Radeon HD530 512MB
  • כונן: DVD +/- RW
  • תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth
  • מימדים: 244x340x32.8 מ"מ
  • משקל: 2.23 ק"ג
  • מצלמת אינטרנט מובנית
  • כולל תוכנת Office 2010 Starter באנגלית (Word + Excel)

גילוי נאות: אני עובד בבאג.

מקווה שזה עוזר לך..:wink:

בגדול, מחשב חזק וטוב , מעוצב לא רע לטעמי עם 4 שנים אחריות (לפחות בקניה היכן שאני עובד)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוי איזה יופי, עובד באג יעזור לי מאוד :)

תוכל לומר לי מה המקסימום RAM שאפשר להרחיב לו ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אין לך צורך להרחיב לו זיכרון יש לך 3G של 1333 מספיק ביותר למחשב הזה

מאיפה אתה יודע מה הצורך שלי ?

פורסם

אני אבדוק פיזית אם יש אפשרות להחליף שם את אחד ה"סטיקים" כדי להגיע ל4GB , תשובה תהיה לי בחמישי.

פורסם

פיסית זה בעייתי. כי טכנית לא בהכרח שהחומרה תתמוך. אני רוצה לדעת גם מה המקסימום שאני יכול להכניס פנימה.

אין שום אתר באינטרנט כולל האתר של באג שמציין את זה.

פורסם

חפש בגוגל inspiron 14R. אני חושב שזה אותו מחשב שבארץ נקרא 4030.

לפי laptopmag יש אפשרות לעד 8GB :

http://www.laptopmag.com/review/laptops/dell-inspiron-14r.aspx?mode=specs

תעשה סקר שוק לפני שאתה קונה, פה למשל :

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+14.htm

ההסתייגות היחידה שלי - מסך מבריק (כמו רובם המכריע של הניידים הלא עסקיים)

אבל מחשבים עם מסכי מאט בדר"כ יקרים יותר וללא כרטיס מסך שמתאים למשחקים...

ולא הבנתי את הבעיה : פיסית/טכנית/תמיכת תוכנה... למה התכוונת ?

ול super-T : עם כל הכבוד למפרט, אתה לא חושב שהשמטת פרט קטן וחשוב - מחיר ?

פורסם
מאיפה אתה יודע מה הצורך שלי ?

קודם כל זאת הייתה השאלה הראשונה שלי מה יהיו השימושים שלך במחשב ולא עניתה לי.

והדבר השני גם אם תשים 6G זה לא ישנה לך כלום כי יש לך מספיק צוואר בקבוק מרכיבים אחרים.

פורסם

ראשית, יש לקחת בחשבון שמגיעה גרסת 64-ביט של חלונות 7 כך שלא אמורה להיות בעיה להגיע עד 8 ג'יגה RAM , לפחות תאורטית.

שנית, לא פירסמתי מחיר בבאג כי אני חושב שזה לא מקצועי לפרסם מחיר בפורום כי זה דבר שייתפס כחוסר מקצועיות וניסיון לשווק את באג, לא זו מטרתי, האיש רצה פרטים וקיבל אותם.

אבל ..

אם כבר נכנסנו לזה ואם כבר הועלה כאן לינק לאותו אתר , יש לשים לב לכמה דברים,

1- הם מאפשרים לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון מטמון - באג לא , משמע הייבוא שם באתר פרללי ולא של דל ישראל

2- הם נותנים שלוש שנים אחריות - באג נותנת 4 שנים על הדגם הזה

3- הם נותנים אחריות במעבדה, משמע המחשב יישלח לתיקון ובעל המחשב לא יוכל להשתמש במוצר שלו לפחות שבועיים אם לא שלושה עד שלושה וחצי שבועות - באג נותנת אחריות VIP , משמע, מתקשרים לדל ישראל והם מתחייבים לשלוח טכנאי הביתה תוך 48 שעות (אם לא נפלנו על שבת\חג כמובן) והטכנאי מסדר הכל בבית הלקוח - לא לוקחים את המחשב ולא כלום.

4- המחשב שמגיע בבאג מגיע עם אופיס STARTER 2010 משמע, עם וורד ואקסל מקוריים - לא כך באתר הנ"ל.

5- המחשב בבאג מגיע עם חלונות 7 מקורי וברישיון - באתר שם מאפשרים רכישה ללא מערכת הפעלה .

אם תוסיפו את התוספות הנכונות ולמצב בו מקבלים את המחשב בבאג - שווה יהיה לראות מה המחיר הסופי, מעבר לעובדה שהרשת הגדולה בארץ עומדת לרשותכם בכל שלב.

שיהיה ברור - אני לא מנסה לשווק את רשת באג בשום אופן - אבל חשוב לי שהדברים יבואו על דיוקם.

:idea:

המשך יום טוב לכולם

תומר.

• תוכן חדש...