Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים החלון של צד הנוסע הקדמי התקלקל, הבעייה בחלון של צד הנוסע הקדמי הוא הגלגל שיניים של המנוע עצמו (לא אחד מגלגלי השיניים של המנגנון בדלת) והגלגל הזה נשחק לגמרי.

הבחור שטיפל לי בחלון החליף את כל הפלסטיקים האחרים בחלון שגם הם דיי נשחקו\התיישנו והוא שם לי גם גלגל שיניים חילופי עבור המנוע מאחר ולא היה לו פויל (ככה הוא קרא לגלגל שיניים של המנוע, אולי לא שמעתי טוב) שמתאים למנוע המקורי שלי .

הגלגל החילופי הזה (ממנוע אחר) שהוא שם לי לא עבד כמו שצריך ולכן הוא פירק את הגלגל הזה ושייף וחרץ אותו בקיצור הוא התאים לי אותו עם הכלים שיש לו ובסופו של דבר כל העסק עבד ועדיין עובד אחרי שנה.. למרות שבכל פעם שמורידים ומעלים חלון יש מן רשרושים כאלה שמצביעים על בעייה בגלגל.

התקשרתי לבחור הזה עוד מההתחלה להסביר לו שיש בעייה של רעשים והבחור הזה הסביר לי שלא ניתן לקנות בחברה או בכל מקום אחר את הפויל הזה ואין לו מק"ט ושבחברה כאשר נתקלים בבעייה כזאת פשוט מחליפים את כל המנוע.

הבחור הסביר לי שאין לו מנוע מקורי של פאסאט 2000 לקחת ממנו את הפויל הזה ואמר לי להמתין עד שמתישהוא ייפול לו איזה מישהו עם מנוע פגום שממנו הוא יוכל לקחת את הפויל, הוא הציע שאני אתקשר אליו מידי כמה ימים לבדוק האם הוא הצליח להשיג את הפויל הזה וברגע שיהיה לו את הפויל הזה הוא ירכיב לי אותו בחלון כמובן ללא שום תוספת תשלום.

הבעייה היא שאנחנו כבר שנה מדברים בטלפון מה קורה מה נשמע איך אתה מרגיש נו מה חדש? אין חדש עדיין.

היום דיברתי איתו כרגיל ואמרתי יאללה חאלס זה לא יכול להימשך ככה, מה עושים? הוא לא ידע מה להגיד לי, הפתרון הזה שהוא שם לי בחלון זה הכי טוב שהוא יכול....

לא טרחתי לחפש בפירוקים כי אני יודע מראש שרוב הסיכויים שלא יסכימו למכור לי את הפויל הזה בלבד.

יש לכם הצעה מה אני יכול לעשות במקרה הזה?

נראה לכם הגיוני שבגלל חתיכת פלסטיק ששווה פחות מאגורה אני איאלץ להחליף את כל המנוע ?

• תוכן חדש...