Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מכס

ibiza89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לישלוח לי מארצות הברית אייפון איך אני עושה כדי לא לשלם מכס? דיי דחוף תודה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

דואג שמישהו יביא אותו לארץ במזוודה או שולח בדואר ומקווה לטוב.

במקרה הכי גרוע, תשלם 16% מע"מ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover אתה בטוח שרק 16 אחוז ? באתר של המכס כתוב 33 אחוז על מכשיר סלולרי.

ככה שלא כדאי לקחת סיכון. תגיד לדוד שלך שיזרוק את הקופסא, ויעטוף את האייפון בקופסא מאולתרת אחרת. אם אפשר שיכתוב על החבילה GIFT.

ושלא ישכח לשלוח לך גם את הכרטיס סים של AT&T, כי אחרת לא תוכל לפרוץ את האייפון לשימוש בישראל.

Stay Dirty

פורסם

לפי דבריו הוא פרץ אותו כבר שם...

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

מה קשור אידיוטים.

יש שתי אפשריות, בגלל שזה איפון סביר להניח שאם יתפסו תקבל דרישה לשם או 16% (מע"מ בלבד) או 33% (מע"מ+מיסים עם מדינות בעלות הסכם סחר [ארה"ב]), יכול להיות שזה פשוט יחליק, לא כל החבילות נפתחות, וב כל מקרה שירשום בתעודת המשלוח מתנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...