Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

מגדש טורבו למנוע 1.5 DCI של רנו במצב כמו חדש (נקנה מיבוא).

המגדש נקנה לרכב רנו מגאן II ידני, אבל הבנתי שזה יכול להתאים גם לדגמים אחרים של רנו (אני לא בטוח). לאחר שקניתי את הטורבו, התברר שלא הייתה בעיה בטורבו מלכתחילה ובסוף החלפתי מנוע ונשארתי עם הטורבו הישן (שבדיעבד התברר שאין בו שום בעיה).

הטורבו לא הורכב כלל על האוטו ועדיין באותו מצב שקניתי אותו מיבוא. היות ואני לא בטוח לגבי התאמת החלק לרכבים ומנועים שונים, אני מצרף פה מספר רב של תמונות כדי שמי שכן מבין יוכל להסתכל ולודא שזה אכן מתאים לרכב שלו.

אני נמצא בסופ"ש בצפון, ובאמצע שבוע בת"א וגם בירושלים. אני יכול להביא את החלקים איתי (צריך לתאם מראש).

פלפון:

0544487113

DSCF3584.jpg

DSCF3585.jpg

DSCF3586.jpg

DSCF3587.jpg

DSCF3593.jpg

DSCF3594.jpg

DSCF3596.jpg

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...