Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעת רכב מהשלט - פאסאט 00'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ראיתי פה הודעה שפורסמה על הנעת הרכב משלט האזעקה.

אני מאוד מעוניין להרכיב מערכת כזאת ברכב שלי. יש למישהו כיוון? עלות? היכן ניתן להתקין?

יש לי אזעקת MVP ביפר למי שמכיר. אני דיי בטוח שעוד יותר פשוט לעשות את זה בשיתוף האזעקה שלי.

וכן, אני יודע שזה לא בדיוק שיפור רכב, אבל זו גם לא תקלה. אז.. מצטער אם טעיתי במיקום ההודעה..

פורסם

שטויות. אכן טעית, אבל למזלך ניחנתי בכשרון קסמים. תיכף אבצע אחד ונראה אם אצליח להעבירו לפורום המתאים...

הוקוס פוקוס בילה-מוקוס!

הצלחתי?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

במקום להקסים את ההודעה, אולי תתרום לי קצת ידע? אתה מכיר מישהו שיודע לעשות או עשה דבר כזה?

יש דבר כזה בגרנד צ'ירוקי.. אבל בטח זה מגיע מובנה.

פורסם

יש יחידת התנעה שרוכשים בנפרד והיא מתחברת לחוט פיקוד של ההתנעה מרחוק בביפר.

איני יודע מאיפה רוכשים אבל תברר.

בכל מקרה לא תוכל להניע את הרכב מרחוק ואז ישר ליסוע ברכב, אלא תצטרך להכניס את המפתח ולסובב את הסוויץ כי אם לא אז ההגה ינעל לך.

פורסם

ב-art sound אכן יש מערכת הנעה מרחוק . חפש אותנו במדריך העסקים

כל עם ישראל אחים ! אחד עוזר לשני , לדפוק תשלישי :fist:

יום טוב :?

פורסם

הנעת הרכב מרחוק היא אחת האפשרויות במערת האזעקה שלך , אבל כדי שתעבוד יש צורך בהתקנתי ממסרים להדלקת סוויצ' ללא מפתח , ממסר לפיקוד רגעי לסטרטר ועקיפה של כל מערכות ההגנה כגון קודנית ואימבולייזר מקורי (הצמדת הששב של המפתח לסליל האימבולייזר), מה שהופך את הרכב שלך להרבה יותר קל לגניבה .

מקווה שעזרתי .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
ועקיפה של כל מערכות ההגנה כגון קודנית ואימבולייזר מקורי (הצמדת הששב של המפתח לסליל האימבולייזר), מה שהופך את הרכב שלך להרבה יותר קל לגניבה .

.....

אין אפשרות לעקוף אמביליזר מקורי

מזתומרת (= מה זאת אומרת) אין?..

בטח שיש.

נכון. יש.

יש כמה אופנים, ורק אחת ראויה היא.

הנה דוגמא למה שמומלץ שלא לעשות :

(הצמדת הששב של המפתח לסליל האימבולייזר)
לא! למה? דרור כבר הסביר.

הקיצר, יש ערכות שעת הנעת הרכב מהשלט, אז ורק אז, יודעת לדאוג לאישור מוח האימובילייזר באופן "חוקי", כך שהאימובילייזר המקורי פעיל ותקין כנגד הגנב.

לא שלגנב יש קושי אמיתי להתגבר עליו אם הוא מגיע מצוייד. עוד קצת זמן וזהו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יסביר מה היו ההשלכות של עקיפת כל מנגנוני ההגנה (כולל האימבוליזר המקורי):

ברגע שתבצע את הצעד הנ"ל הרכב שלך מבחינת הגנה לגנבה שווה לרכב משנות השמונים ומטה וזה אומר שגנב שנכנס לרכב תוך פחות מדקה שובר את הסוויטצ' (עם מברג שטוח גדול ופטיש) מסובב עם המברג ונוסע לשלום .

כבר במכה השניה מנעול ההגה נשבר.

בתור חשמלאי רכב יצא לי לתקן לא מעט רכבים לאחר גניבה .

פורסם

לדעתי זה סתם ביזבוב זמן וכסף. פעם יצא לי לראות קמארו שהונעה מרחוק והדליקה את האורות... ווואאאאווווו

תן לי סיבה אחת נורמאלית למה להוציא הון על שטות כזאת??

פורסם

יש כמה סיבות,

לרכבים עם מגדש טורבו נהוג להמתין בסל"ד סרק עד שהמשמן יגיע לטפ' עבודה ורק אז להתחיל בנסיעה כנ"לגבי סיום נסיעה ,

עוד סיבה היא, בקיץ או בחורף יש אפשרות להניע מרחוק כשהמזגן מכוון על קירור או על חימום ולהגיע לרכב כשהו נעים יותר .

• תוכן חדש...