Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מבחנים] - סיאט לאון קופרה אררר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, זאת תוספת, במקור הרכב כסוף.

המדבקות האלו מושכות תשומת לב בצורה בלתי נתפסת בעליל. מבני נוער בחופשה ועד לזקנה ביאריס - כולם מסתכלים, כולם מתלחששים והכי חשוב, כשאתה מגיח מאחור במהירות (חוקית!) כולם זזים הצידה ונותנים לעקוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה פשוט פסיכי.

למי שמחפש תשומת לב זה כנראה פתרון הרבה יותר טוב מלקנות האמר, או בעצם כל דבר אחר.

לא האמנתי לכמה המדבקות האלה יעילות נגד שודדי השמאלי ועד יותר לא האמנתי כמה מבטים המדבקות האלה מושכות מבחורות.

פורסם

איך הצלחתם גם לנהוג במהירות חוקית!! וגם להבחין במבטי הבחורות.

כנראה שהמדבקות הללו עושות גם פלאים לנהגים על הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי המדבקות, יצא לי להסתובב איתה כמה ימים ובמהלכם נשאלתי לא מעט על ידי עוברי אורח לפשרן.

היות ולא התחשק לי להתחיל להסביר כל פעם שזו מכונית מבחן, אני עיתונאי, לא אי אפשר לקנות את זה ככה וכו' וכו' שאלות מוזרות.

החלטתי לתבל את העיניינים וכל אחד ששאל אותי אמרתי לו בפשטות שזו המכונית שלי, יצרתי קשר עם מספר חברות והצעתי להן להפוך את המכונית שלי ללוח פרסומות בצורת מכונית מירוץ, הם התלהבו מהרעיון, וכך אני מקבל מרפסול כל חודש צ'ק של 1,800 שקלים מבורבט עוד 800 שקלים וכן הלאה וכן הלאה. ככה תכל'ס אני לא משלם כלום על המכונית הכל מכסות הפרסומות.

בדרך כלל בשלב זה האנשים התחילו לצאת מהשוק והפכו פתאום להיות מאוד ענייניים לגבי האפשרות לעשות את זה גם כן, אני לא יודע אם לרפסול ובורבט יש יבואן, אבל התחושה שלי שהוא קיבל לא מעט טלפונים מאוד אבל מאוד משונים בתקופה האחרונה.

אגב, לגבי תשומת הלב, את כתב הרכב של הארץ אם אני לא טועה עצרה ניידת וטענה שאנשים התקשרו והתלוננו שהוא "עושה תחרויות" במכונית מירוץ... על זה נאמר אהבלים אהבלים, אבל מכונית מירוץ הם יודעים לזהות מייד.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
יש לי שאלת תם.

הרכב מגיע מקורי עם המדבקות הללו?? :? WTF??? הוא נראה כמו רכב של הוט.

איך רכב שHOT אם הם נוהגים בסיטרואן או סקודה :-D

ותתפלא כמה שזה מושך את תשומת הלב מה שאומר שזה היה שווה לנו את ההשקעה,

וזה לא מגיע כסטנדרט אך ניתן להזמין את המדבקות(ואני לא זה שיהיה ליד הרכב שיעשו את ההדבקה-:oops:).

נ.ב

לא מומלץ לשים את המדבקות כמו אלה כי נהגים מכל מקום (כולל אופנוענים ) מסובבים את הראש או מפנים מבט וזה לא משנה אם זה מאותו נתיב או מהנתיב הנגדי (לאחר שקולטים משהו עובר):-D,

זה מאוד נכון לגבי פינוי הנתיב השמאלי (עובד מדהים בכביש 6 גם כאשר הקרוזקונטרול על 120 -רק ככך אפשר לנהוג בו בצורה שתשמור על הרישיון :-D.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני מאוד אוהב את עיצוב הרכב, למרות שיש לי סלידה רצינית מהמותג הזה.

אבל לדעתי למדבקות הללו צריך להמציא מושג חדש גדול יותר ממיותר. :nono:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אני מאוד אוהב את עיצוב הרכב, למרות שיש לי סלידה רצינית מהמותג הזה.

אבל לדעתי למדבקות הללו צריך להמציא מושג חדש גדול יותר ממיותר. :nono:

מיותר למי?

ללקוח ,ברור !

לנו (כמותג)? ,זה רק עושה טוב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא קשור אומנם לשירשור זה.

אבל חבר טוב מכר לא מזמן את הלאון FR 2008 שלו. רציתי לציין שהוא היה מאוד מרוצה מהאוטו לאחר 4 פולקסווגנים מתפרקות שהיו ברשותו... עכשיו הוא קנה וולוו S60 (לכו תבינו אנשים)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שלומי, לאון (האיש, לא הרכב), לא יודע מה נסגר איתכם במבחן ובעניין הנוחות, כנראה הייתם על הכדורים הלא נכונים, אבל ההפתעה הכי טובה שלי מהלאון-קופרה-R הייתה הנוחות והשימושיות, יחסית כמובן לציפיות מכזה כלי, (בעיקר כשאני עובר מלאון-4 שיושבת על קוני ספורט ואייבך פרו), אפשר להגיד אפילו שיחסית למנוע הבהמה, ולבלמים המטורפים, הרכב נח\רך מידי :shock:

הנקודה המדהימה הנוספת היא יכולת הבלימה, אני חושב שמעולם לא נתקלתי במערכת בלימה בהמתית כמו של הלאון, לSTI יש המוווווון מה ללמוד מהרכב הזה בנושא הבלימה, ד"א כשחזרתי אחרי הנסיעה על ה R ללאון-4 שלי (המצויידת במערכת הכי איכותית של ה MK4 עם דיסקים 312 כפולים מקדימה ו 256 כפולים מאחור) עצרתי פעמיים בצד כי חשבתי שהברקסים שלי "מקולקלים" :shock:

לגבי המחיר ... באם יורשה לי להעיר, למרות שלא רכשתי לא את ה R ולא את הקופרה הרגילה (בנתיים) 40,000 ש"ח זה המון כסף בתמורה לשיפורים שבד"כ נהגים שמשפרים את הרכב עושים בכחצי מהמחיר ... אצלי לפחות כל תוספות האלקטרוניקה, בידור, חישמול בתא הנוסעים ממש לא מעניינים, את מי שמתלבט בין S3, STI, C30 ואחרות זה בהחלט כנראה מעניין, במיוחד באריזה ובמחיר של ה R ...

בקיצר, רכב בן-של-מוכרת-מזון (במיוחד עם המדבקות של דדי)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
שלומי, לאון (האיש, לא הרכב), לא יודע מה נסגר איתכם במבחן ובעניין הנוחות, כנראה הייתם על הכדורים הלא נכונים, אבל ההפתעה הכי טובה שלי מהלאון-קופרה-R הייתה הנוחות והשימושיות, יחסית כמובן לציפיות מכזה כלי, (בעיקר כשאני עובר מלאון-4 שיושבת על קוני ספורט ואייבך פרו), אפשר להגיד אפילו שיחסית למנוע הבהמה, ולבלמים המטורפים, הרכב נח\רך מידי :shock:

אתה מסתכל על זה באופן יחסי לרכב המוקשח והמונמך שלך, אני מסתכל על זה באופן יחסי לרכב שאמור, איפשהו, לקרוץ לנהג המשפחתי כי אחרת למה לקנות ספורטיבית עם 4 דלתות ומשקל מיותר ?

אז אולי כרכב ספורט טהור היא נוחה יחסית, כרכב להתניידות יומיומית, ממש לא.

מצב הצמיגים הקשה קצת על התרשמות מלאה ממערכת הבלימה.

• תוכן חדש...