Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפוסט שלי נגד אור ירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן , אחרי שהשתלחתי נגד הולכי הרגל , עלתה לי הג'ננה על אור ירוק

זה התחיל ככה , ערב אחד אני חוזר מחברה שלי בראשון לציון, בצומת הרחובות תרמ"ב ומוהליבר מודמים שני מתנבים של עמותת אור ירוק , אבל הם לא עומדים בצורה נראת לעין אלא האחד עומד מאחורי ארון תקשורת בסמוך לתמרור עצור והשני בהמשך הצומת .

במידה ומישהו לא עצר (עמידה) אז המסתתר מסמן לשני איזה רכב ואז הוא עוצר אותו לבירור וכתיבת דו"ח .

בזמן שהשני מתעסק ברכב הראשון המתנדב (בכוונה לא כתבתי שוטר!) המסתתר שלנו עוצר עוד רכב ואז הם מסיימים את הרכב השני ואז הראשון חוזר למחבוא שלו ועוצרים עוד 2 רכבים ....

וככה הסיפור מתגלגל בקביעות , בימי שישי בצהרים, ששם יש לחץ תנועה אדיר .

וגם בימי חול רנדומלית שכזה .

מה שמעצבן אותי בסיפור הנ"ל הוא שהמתנדים היקרים (או שלא כ"כ) מתחבאים ואורבים לנהגים באופן שלא היה מבייש לוחמי גרילה לבנונים .

האם זוהי השיטה שפיתחו אצל מר שמואל אבוהב ללוחמה בתאונות הדרכים ולהורדת מס' ההרוגים בכבישי ישראל ?

אז אמרתי ניכנס ונטייל קצת באתר של שמואל ....

כול הססטיסטיקה שנמצאת באתר של עמותת אור ירוק מצביעה על המהירות כגורמת לתאונות הדרכים הקטלניות , ושאם נוריד את המהירות אז אחוז התאונות הקטלניות מכלל התאונות יהיה נמוך יותר .

ולי יש שאלה אחרת בתור חובב הגה , ועכשיו אני פונה לכול הנהגים הממהרים בדרכים , באו נניח שהיו נותנים לכם לנסוע על הכביש במהירות גבוהה ( 140+) באופן חוקי ועל זגזוג הכי קל שיש או שהייה סתמית על הנתיב השמאלי הייתם חוטפים דו"ח של רמזור אדוםוהחרמה לחודש , האם הייתם מוכנים לכזה דבר ? האם הייתם רגועים בנפש ושקועים יותר באופן הנהיגה ובסביבה שמקיפה את הרכב והייתם מצליחים לנהוג טוב יותר ?

אז לסיכום פשוט נמאס מהסלוגן הפשוט " המהירות הורגת " אז תפסיק לחזור עליו , ותתחיל לחנך כמו שחינכו אותי :" עצור בטרם תעבור ! "

מילה בנושא חוקי הענישה , מדוע לא עובדת העמותה ולוחצת את משרד התחבורה להעלות את הקנסות ואת הענישה ?

לדוגמא : בחוקי הטיסה , לטייס אסור לשתות כשעתיים לפני הטיסה ושעתיים לאחר סיומה , מה שונה בינו לביני ? שהוא מוביל 300 איש ואני את האחיינים שלי ? מדוע ראיתי את המסר הזה בדף אחד צדדי , אם לי ברדיו מטפטפים אם שותים לא נוהגים , איפה כול הלוביסטים של שמואל אבוהב שיטפטפו את זה לשר התחבורה ?

לבטל מיידית ! את חוק שמגביל את הכמות ולהוריד את הכמות שניתן שתהיה בדם לאפס !( אותו האפס כמו המעורבות שאני מרגיש מהם בקהילה ...)

ואפרופו שר התחבורה, או כול הזמן אומרים שאין שר קבוע ומישהו שמבין עניין , אני מציע את התפקיד לאבי נאור ואני נותן לו אותו על מגש של כסף . למה ? כי הוא חווה אובדן . ולו זה ישנה אם לכאן או לכאן !!!

זהו עד כאן .

נ.ב.

יש לי מן ההרגשה שהפוסט ימשוך אש , אנא שמרו על הנושא (שהוא בעיקר אנטי אור ירוק) ועל עצמכם בדרכים .

אני בתהליכים עם עצמי האם לפתוח קבוצה נגד אור ירוק בפייס , מה אומרים ?

עמי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לכל החברים שלי שעברו טסט הם התקשרו להורים ללמד אותם להיות מלווים וטובים ורק אליי לא :cry:

עריכה: אבא שלי אמר לי שאסור לנותני דוחות להתחבא, הם חייבים לפי חוק להיות גלויים (משטרה למשל)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גם אני כבר לא סובל את אור ירוק, לדעתי הם כבר מזמן הפסיקו להיות ענייניים בנושא הבטיחות בדרכים.

לגבי טיסה, אני חייב לציין שגרמת לי לחייך טיפה,

אסור לשתות 8 שעות לפני שעולים לאויר. :wink:

ולמה חייכתי קלות?

אצלי הדבר הכי מורגש תחת השפעת אלכוהול (גם לאחר שעתיים יש תחושה שלא עוזבת אותך) הוא עייפות, תפקוד איטי שלא לומר הרבה פחות מדויק וקהה.

ולמה אני מספר זאת?

דמיין את ההתנהלות בקוקפיט תחת השפעת אלכוהול עם המאפיינים האלה ותוסיף לזה חירום כלשהוא: קשקשת ברשת, אורות מהבהבים, צפצופים+"קשקושים" מהמטוס עצמו, רעידות חזקות בהגהים, צעקות של הנוסעים מכיוון מחלקה ראשונה וכו'...

כל זה כאשר אתה עוד מגהק מהבקבוק מרלו שפתחת שעתיים וחצי קודם. :)

עכשיו שדמיינת כל זאת, תאמר לי שנשמע לך הגיוני שהקברניט ישתה אפילו שעתיים לפני הטיסה שלך.

• תוכן חדש...