Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מציע בצער רב את הרכב שלי למכירה / החלפה (מעוניין לבצע החלפה אך ורק בדו"ג. עדיפות גבוהה לקטנועים)

אני מוכר את הרכב, היות וכלי רכב דו-גלגלי יהיה יותר יעיל ושימושי בשבילי בת"א.

*שימו לב - אני זמין בכל חלקי הארץ. פרטים בהמשך ההודעה.

ראשית,

אני אמעיט בפרטים, משום שלדעתי אין צורך לטרוח יותר מדי - מי שמוצא את עצמו מתעניין ברכב והוא רציני - אני אתן לו פרטים מלאים ומדוייקים בטלפון. כאן אני אתן רק מס' פרטים בסיסיים.

דגם הרכב: פיג'ו 306XT

שנתון: 94

נפח מנוע: 1800

גיר: אוטומט

יד: 8 (רכב שעבר ידיים בין בני משפחה בלבד)

המחיר שאני מבקש על הרכב הוא 9500 ש"ח.

זה מחיר ברצפה, בהתחשב בעובדה שהושקעו על הרכב הזה לאחרונה כמעט 6000 ש"ח לטיפולים וחלפים חדשים (יש חשבוניות וקבלות להכל)

המנוע הוחלף למנוע חדש מייבוא בתאריך 25/8/09 (פחות משנה!) - ישנם מסמכים המעידים על שינוי המנוע ברשיון הרכב.

הוחלף ברכב כמעט הכל (לפרטים נוספים - תרימו טלפון, או שתגיעו לראות את הקבלות על התיקונים והחלפים החדשים)

*הרכב לא עבר שום תאונה בכל ההסטוריה שלו.

*הרכב בבעלות פרטית, וכמו כן - היה בבעלות פרטית בכל הידיים שקדמו לי.

מבחינה חיצונית ופנימית הרכב פשוט שמור בצורה מדהימה. חישוקי מגנזיום מקוריים של פיג'ו, פלסטיקה פנימית (דשבורד ודלתות) במצב מצויין.

אני פשוט אתן לתמונות לדבר:

img0118c.jpg

img0116j.jpg

img0122n.jpg

img0119gd.jpg

img0125uj.jpg

img0124ts.jpg

ליצירת קשר, פנו למס' פלאפון הבא: 0525-750549.

קוראים לי מתן.

אני זמין בכל אזורי הארץ (מתגורר בת"א, אך מגיע מדי שבוע לדרום / צפון) וזמין בסלולרי בכל שעות היום

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

הקפצה!

גמיש במחיר לרציניים בלבד! (מי שמתקשר כי בא לו לקשקש בטלפון - שלא יטרח ויחסוך ממני את הזמן היקר)

*אין לי בעיה לענות לשיחות טלפון גם בשבת.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הקפצה

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

המחיר ירד ל-8000 ש"ח!

ולא, זה לא "מחיר מיקוח" - זה מחיר סופי ואחרון בהחלט (תעשו טובה, ומי שרוצה להתקשר כדי לבדוק אם אפשר להוריד את המחיר עוד קצת - שיחסוך לעצמו את השיחת טלפון מראש)

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...