Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להחליף את המגבר שלי של הסאב ברכב (איזה משהו מצ'וקמק שיש לי היום) למגבר טוב שיתן לי את הדברים הבאים:

1. ירד לתדרים נמוכים מאוד.

2. צליל נקי וTHD נמוך.

3. עוצמה לא חזקה מדי, מבחינתי 160w RMS זה יותר מדי. אני לא שומע בעוצמה חזקה. בקיצור איכות ולא עוצמה.

4. Crossover בעל טווח תדרים רחב ומדויק. (לדוגמא שאוכל לכוון אותו על 40Hz אם ארצה).

טווח המחירים הוא בין 500-1000 ש"ח.

המלצות?

פורסם

:-D

JBL CS60.4 יהיה לך טוב לפי דעתי

יש לי אותו, אבל אני משתמש בו להרים שני זוגות רמקולים :-)

פעם הוא היה מחובר לסאב ובהחלט יש לו אחלה צליל.

אם כבר הייתי לוקח את הCS60.2, אבל אני מחפש משהו ייעודי לסאב. שכחתי את השם המקצועי לזה.

פורסם

מונובלוק, אז ככה.

R-600.1 PRESENCE mono של סוליד אודיו ייתן לך שליטה מלאה עם קרוס אובר מלא הבעיה היחידה היא שאתה תחרוג קצת במחיר, כמובן עלות מול תועלת זה מגבר פיצוץ!

פורסם

monoblock, בדיוק המושג שחיפשתי :-)

זה מגבר קצת חזק, אני מניח שיש משהו בסגנון רק חלש יותר (כיוון ה150w RMS).

מכיר משהו אחר?

פורסם

כן, אבל אם אתה מחפש דברים רציניים זה מה שיש :).

אתה יכול לרכוש Pioneer GM3100T אבל זה לא רציני.

בנוסף כמו שכבר אמרת JBL CS300.1 ויש גם Rockford P3001.

Lightning Audio B2.250.1, Lightning Audio B2.350.1, Sound Storm F850, ויש עוד הרבה מגברים גם מחברות לא מוכרות אך מבחינת עלות מול תועלת ה - Solid Audio לפחות לעניות דעתי הרבה יותר טוב.

פורסם

בוא נתחיל מזה שתפרט איזה סאב יש לך, נמשיך אחר כך עם מה יש לך כרגע מותקן ברכב.

בוא נגיד ככה: יש לך סאב 400RMS שלפי החברה, מומלץ לתת לו בין 250-350 RMS כדי להגיע למצב של אופטימום!

אתה עכשיו תיתן לו 150 RMS נניח, ואז אתה תבין שבלי כוח אי אפשר לרדת נמוך.

אני לא זוכר איפה ומתי, אבל קראתי שמגבר כדי לרדת מ80Hz ל40Hz לדוגמא, צורך יותר זרם בצורה ניכרת.

אז לפי הבנה פשוטה,לתת 150 כשהמומלץ לסאב 250-350, יוצר "בור" באספקת כוח לאלמנט.

מה שבסופו של דבר ישמע לך מחורבן, כי אתה תדחוף את הגיין עד הסוף כדי לסחוט מהמגבר עד הוואט האחרון.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...