Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחדשתי ברכב חדש, ופעם ראשונה אוטומט' אחרי תקופה ארוכה על ידני.

בעת עצירת הרכב (ברמזור/חניה או כל עצירה שהיא), הרכב משמיע צליל חריקה מוזר שנשמע כאילו מכיוון הברקס/קלאץ'.. אותו הצליל נשמע גם כן בעת שחרור הרגל מדוושת הברקס לשם האצה. אני מדגיש שהצליל לא נשמע בהאטה, אלא רק בעצירה מוחלטת.

יכול להיות שמדובר בצליל שגרתי, אבל הוא נשמע לי מעט חריג. נהגתי מספר פעמים במאזדה 3 אוטומט' וזכור לי צליל דומה, אשר היה נשמע רק לאחר יציאה מחנייה ממושכת (בדר"כ בתחילת היום), וכמו-כן הצליל היה פחות מורגש.

האם מדובר בתקלה או במשהו שגרתי? האם יש אפשרות לעדן טיפה את אותה החריקה?

יש לציין שלרכב 4 בלמי דיסק, כשהשניים האחוריים הוחלפו בעת הרכישה בחדשים (רפידות+צלחות).

פורסם

מדובר בפיג'ו 206 שנת 2007.

האם העצירה באוטומט מבוצעת על כל ארבעת הגלגלים או רק על ה-2 הקדמיים?

אני בספק אם הצליל נשמע מאחד הגלגלים. אני אנסה לבדוק, פשוט מצד אחד הצליל נשמע לי כמו משהו די שגרתי, אבל מצד שני, הוא די צורם לאוזן ומציק לשמוע אותו בכל עצירה.

אני מזכיר, לא מדובר בשריקה הנפוצה של בלמים חדשים בכל האטה (עד שהם חורטים את הצלחות), אלא בחריקה של ממש.

פורסם

יש סיכוי שגלגל התנופה נסדק זה מחלה באוטו הזה. כשאתה מאיץ האינרציה של הממיר מייצבת אותו בעמידה הוא מכה בדפנות הבלוק.

פורסם
יש סיכוי שגלגל התנופה נסדק זה מחלה באוטו הזה. כשאתה מאיץ האינרציה של הממיר מייצבת אותו בעמידה הוא מכה בדפנות הבלוק.

לא מדובר בצליל שנשמע כאשר הרכב במצב סרק, אלא בצליל שנשמע רק בשלב העצירה עצמה. ברגע שהרכב נעצר סופית החריקה נפסקת. מדובר בחצי שניה של חריקה ממהירות של פחות מקמ"ש ועד עצירה מוחלטת.

• תוכן חדש...