Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ביצעתי חיפוש לגבי עניין CARPC ותאמת (כלומר את האמת בשפה של ערסים) שאני די מכיר את כל העניין עוד לפני שזה הגיע לארץ...

רציתי לדעת מנסיונכם האם מחשב נייד הוא אופציה טובה..?

אני כבר חולם לבנות CARPC הרבה זמן וכל פעם דוחה את זה...

אני רוצה להשתמש ברדיו שכבר יש לי ולחבר את כל העניין למערכת השמע דרך חיבור ה AUX...

מה סדר גודל ההשקעה שצריך להוציא?

***שים... לב... לסגנון... הכתיבה הזלזלני משהו שלך***

פורסם

יש בחור בפורום שעשה הכל ב1000 ש"ח, קנה לפטופ משומש אם מסך גמור ועבד דרך ה ALPINE שלו לחיתוכים וסאונד.

אבל שוב, זה לא בדיוק SQ בגלל שלל המרות מדיגיטלי לאנלוגי.

אבל זה לא צריך להיות יקר, לפטופ אם מסך גמור אפשר לרכוש בגרושים. בשבילו מתאם טעינה ב 150 ש"ח לרכב. מסך מגע ונגמר הסיפור (רחוק מנגמר, נשארה ההתקנה :).

מה שכן אתה צריך לקחת בחשבון שלפטופ מיתחמם ולדאוג לו לקרור טוב, זה כבר אני לא יכול ליעץ לך.

פורסם

יש היום כבר מסכי מגע שהם מחשב בפני עצמו

השאלות שנשאלות הן מה המטרות שאתה רוצה להשיג עם המחשב הזה?

קריאת תקלות מנוע?

מצלמת רוורס?

GPS?

רדיו?

מאגר מוזיקה?

עיבוד צליל?

וכו' וכו'

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...