Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכותרת לא מנוסחת טוב אז אני מצטער, לא יצאתי איך לנסח אותה. אם יש בעיה אז תערכו אותה,תודה.

השאלה היא כזאת

כשהיה לי רכב הייתה מותקנת בו מערכת. לאחר שמכרתי את הרכב הוצאתי את המערכת , ורכשתי רכב חדש.

כאשר רכשתי את הרכב היתעניינתי בהתקנת הרכיבים שקיימים אצלי ברכב , ונאמר לי שאם אני מתקין את הרכיבים שיש לי אז האחריות שלי פגה.

היתייעצתי לגבי התקנה דרך המתקינים שלהם .. וגם שם נאמר לי שכל עוד הדברים לא ניקנים מהם , הם לא מתקינים לי את הרכיבים.

השאלה היא מי שיש לו רכב חדש, מה הפיתרון לסיטואציה הזאת ?

פורסם

אתה דיי בפינה.

או שתחכה לסוף תקופת האחריות.

או שתרכוש מהם רכיבים חדשים (את שלך תוכל למכור ביד 2).

או שתוותר על האחריות ותתקין אצל מתקין שאתה מכיר\סומך.

בהצלחה ותתחדש.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

ממתי התקנת מערכת באוטו חדש פוגעת באחריות?

אולי באחריות על מערכת השמע המקורית של הרכב.

אבל האחריות על הרכב עצמו? איפה נשמע כזה דבר?

תחדד את דבריך.

פורסם

לכל ייבואן רכב יש מתקין מורשה במידה ואתה מבצע את ההתקנה אצל מתקין מורשה לא פגה שום אחריות

כל דבר אחר שנאמר לך בשביל שתרכוש דרכם מערכת במחירים מופרזים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כל בעיה ישירה במערכת החשמל של הרכב וכל בעיה במנוע של הרכב שנגרמת כתוצאה מרכיב חשמלי כמו מחשב רכב שנהרס - הם יוכלו להתנער מהאחריות.

מצב שוק הרכב היום הוא על הפנים והתחרות היא חסרת רחמים - יבואנים ומוסכים מורשים בדרך כלל יעדיפו לכבד את האחריות למרות הכל ולא לאבד לקוח.

בטויוטה שהיתה לאבא שלי התקנו מערכת ולמרות הכל, למרות כל האזהרות של המוסך הם עדיין כיבדו אותו כלקוח.

בקיצור - אתה לוקח סיכון אבל בעזרת קסם אישי, בעקבות המצב שציינתי למעלה, אפשר להסתדר היום בכל מצב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למיטב ידיעתי אין שום זכות לחברות ייבוא הרכבים לחייב אותך לבצע אצלהם שידרוגים ברכב

נכון שאם מתקין חיצוני מתערב במערכת החשמל ומבצע נזק מוכח ! אז אתה בבעיה מול חברת הרכב (ללא שום קשר חס ושלום אבל במקרה כזה הביטוח המקצועי של המתקין אמור לכסות לך על הנזק)

מעבר לבעיה כמו נזק מוכח (שזה די נדיר אצל מתקינים מכובדים ומקצועיים) אין להם שום זכות לבטל את האחריות שמגיעה לך על ידי היבואן

ואין להם שום זכות לדרוש ממך לשלם מחיר מופקע על מוצרים שהם יימכרו לך שהם בדיוק אותם מוצרים שחנויות ההתקנה יכולות למכור לך (במחיר מוזל משמעותית)

ייתר על כך היום גם אין חובה לבעל רכב לבצע טיפולים במוסך המרכזי כדי לשמור על אחריות

בעל רכב שיבצע טיפולים בכל מוסך מורשה שומר על אחריות הרכב (גם אם זה לא מוסך מרכזי)

ואם אני לא טועה (יש מצב שכן כי אני רושם מתוך עדות שמע ולא מתוך בדיקה מקיפה) ישנה פסיקה ממשית בבתי המשפט שפוסלת את האופציה של יבואני רכב לחייב בעל רכב לבצע שיפורים כאלו אצלו בלבד, בדיוק כמו שאסור להם להתנות שירות בשירות

כשם שייבואני הרכב לא יכולים לחייב אותך לרכוש צמיגים או מצברים או אפילו עץ ריח אצלם בלבד כך הם לא יכולים לחייב אותך להחליף רמקולים או רדיו רק אצלם

אוסיף ואומר שזה לא מונע מהם לרשום את זה בתנאי הרכישה אבל עדיין זה לא מחזיק מים ולא ממומש ומעוגן במציאות

דרור

פורסם

אז בגדול כל מי שנמצא פה בפורום ויש לו רכב חדש והתקין מערכת אצלו אותו דבר?

אני קצת מפחד לקחת את הסיכון של ביטול האחריות על מערכת החשמל ברכב, כי אם תיהיה כל תקלה קטנה בלי קשר להתקנה התרוץ שלהם יהיה ההתקנת רכיבים.

פורסם

קודם כל הסיכוי שבכלל יקרה משהו שקשור למערכת קטן מאוד.

דבר שני, המשפט שהם אומרים לך הוא סתם בשביל למכור והוא לא מציאותי לחלוטין. כאילו הם ברגע קטלו את כל מקומות ההתקנה, מה הם לא חוקיים? זה פשוט בולשיט.

רק אם באמת תתקין מערכת ואז תהיה בעיה שהם יראו שקשורה להתקנת המערכת במפורש, אז באמת המתקין יהיה אחראי ולא הם.

דבר שלישי אני דיי בטוח שאם תבוא לטפל באוטו במוסך אף אחד לא יבדוק בכלל איזה מערכת יש לך.

אבל-

ברכב חדש חשוב במיוחד שהמתקין יהיה מקצועי ולא יתלבש על חוטים שהוא לא היה צריך. גם חשוב שידע איך לפרק פלסטיקים בלי לשבור אותם ואיך להתקין מערכת בצורה נכונה, יש מתקינים שלא יודעים איך מחברים סאב למגבר (מנסיון :roll: וזה לא הפריע לכל הדיספליי שלהם להיות מלא בסאבים של הרץ)

אז חשוב מאוד שתלך למתקין טוב (חפש המלצות בפורום, מתקינים שמשתתפים בפורום וכו') ולא למתקין השכונתי שלך.

את האמת גם לא הייתי סומך בכלל על מתקין רשמי יותר ממה שהייתי סומך על מתקין שמתעסק במערכות, ולא איזה מתקין קודניות רשמי...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...