Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי, אני ואחי יוצאים מאיזור חוות פיליפ עם הג'אסטי. (היה כיף, יש שם שבילים מדהימים עם קפיצות ושינויי-גובה, רק אחי הפחדן העיב על האוירה).

מי שמכיר את חוות פיליפ, יודע שכדי לחזור לאיזור המרכז יש צורך להמשיך עד צומת בית קמה. בצומת בית קמה עצרתי בצד הדרך כדי לשטוף פנים מכל האבק, ולא ייחסתי חשיבות לניידת שחלפה על פניי... עד שנפגשנו ברמזור. דקה אחרי שיצאתי מהרמזור אני שומע בכריזה את המשפט האלמותי "סובארו עצור בצד".

יוצאים אליי שני שוטרים, השוטרת מבקשת רישיונות בעוד השוטר מסתכל על הרכב (המלא בוץ ואבק) במבט של "איך הדבר הזה עוד נוסע?".

לאחר שנתתי להם את הרישיונות והביטוח (שהיו מלוכלכים בבוץ - משום מה אחרי נסיעה בשלוליות חודרים מים לתא הכפפות) - הם ביקשו תעודה מזהה. אני יודע ששוטרים לא נוהגים לתת דו"ח למי ששכח את הרישיון בביתו - ולכן אני משאיר אותו בקליאו ולא לוקח אותו איתי.

וזו הייתה הטעות. כיוון שלא הייתה עליי תעודה מזהה, נצטוויתי להצטרף אליהם לניידת, לשם זיהוי בתחנת קריית-גת. לא עזרו כל התחנונים וההסברים, ותוך מספר דקות מצאתי את עצמי במושב האחורי של האוקטביה, נוסע במהירות שבין 140 ל-160 קמ"ש על כביש 40. יש לציין שאדון שוטר הקפיד להאט לפני המצלמות, רק חבל שהתאמץ להאט גם לפני הדחלילים. רציתי לומר לו שאני מכיר את הכביש היטב ורק מצלמה אחת עובדת, אבל כאן כבר העדפתי להתאפק ולשתוק :lol:. בדרך לתחנה הבנתי שהם בכלל חשבו שאני בדואי ושהרכב גנוב. :lol:

בסוף כל הסיפור נגמר ב-250 ש"ח דו"ח בגין נסיעה ברכב שפג תוקף רישיונו.

בדיעבד, אני יודע שהשתנתי מהמקפצה: לנסוע עם רכב מאוד מלוכלך ובלי טסט בכביש שורץ ניידות זה לא המעשה הכי חכם, אבל לפחות היה טיול כיפי. (אחר כך המשכנו לאיזור הרי ירושלים, לראות כמה מעיינות שאין לי מושג מאיפה אחי מכיר).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע עבריין בפוטנצייה.

משאיר את הרשיונות בבית....

נוסע עם רכב ללא טסט....

ממש גיבור.

במדינה מתוקנת היית מזמן בכלא....

מה אתה מבסוט?

פורסם

אביעד למה שלא תעביר את הרכב רישוי שוב ?

חוצמזה, אתה ? בדואי ? אתה בכלל חובש כיפה (לפחות לפעם האחרונה שראיתי אותך).

אגב, GS

מהכירותי עם אביעד, הוא איננו עבריין, הסובארו הנ"ל משמשת לנסיעה בשטח ב90%, רק כאשר אין לו ברירה הוא חוצה כבישים, אז עדיף שאל תקפוצ אם אתה לא יודע לאן אתה קופץ

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עשה לי טובה, אל תתחיל להצטדק.

ממש לא עבריין. נסיעה ללא טסט בתוקף עד שלושה חודשים מרגע פקיעתו היא עבירת ברירת קנס של 250 שקל (נדמה לי גם נקודות) - סיכון שאני מוכן לקחת. לרכב יש ביטוח חובה, הוא תקין ורישיון הנהיגה שלי בתוקף. כמו שאור ציין - הרכב נוסע בכביש רק כשממש צריך.

חוץ מזה, שכל מי שבבעלותו רכב ספורטיבי (כלומר רוב גולשי הפורום), כנראה עבריין. (שהרי ל-90 קמ"ש מספיק רכב משפחתי).

דמגוגיה בגרוש - לא עליי, בבקשה.

פורסם

כן ממש בדואי,בחור בהיר חובש כיפה מרכיב משקפי ראיה,יותר כמו מתנחל מאשר בדואי :lol:

אני גם בעד שתעביר את ה-sti טסט,ולגבי רישיון נהיגה תמיד תוכל ללכת למשרד הרישוי ולהנפיק חדש ככה יהיה לך אחד קבוע בקליאו והשני בג'אסטי.

כמו שרשמו מעליי הביטוח אינו תקף ללא טסט/רישיון נהיגה בתוקף.

פורסם

אגב, GS

מהכירותי עם אביעד, הוא איננו עבריין, הסובארו הנ"ל משמשת לנסיעה בשטח ב90%, רק כאשר אין לו ברירה הוא חוצה כבישים, אז עדיף שאל תקפוצ אם אתה לא יודע לאן אתה קופץ

הם חשבו אני בדואי, עד שעצרו אותי :-D (החלון האחורי היה כזה מלוכלך, שאי אפשר לראות דרכו כלום, בטח לא כיפה).

כנראה שאעשה לה טסט, ואגרוט אותה עוד שלושה חודשים. (אז ימלאו לרכב 20 שנה).

תתחדש על הג'ימני - שבוע הבא עוד פעם הרי ירושלים :wink:

פורסם
הלוואי ולרוב יושבי הפורום יהיה רכב ספורטיבי.

אגב, הביטוח חובה לא בתוקף אם אין טסט בתוקף. לתשומת לבך.

ישנם שלושה חודשי חסד - אמנם על פי החוק זה בעייתי, איך היו תקדימים של בית המשפט בנושא (בזמנו קראתי כמה פסקי דין בנושא). אתה צודק שעדיף לא לקחת את הסיכון, ולכן כנראה שהרכב יעבור טסט בימים הקרובים. בטח כשהוא במצב מצויין ועולה לירושלים בלי בעיה)

פורסם
נשמע עבריין בפוטנצייה.

משאיר את הרשיונות בבית....

נוסע עם רכב ללא טסט....

ממש גיבור.

במדינה מתוקנת היית מזמן בכלא....

מה אתה מבסוט?

לא צריך להגזים, זה לא תקין אבל מפה ועד כלא המרחק ענק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבדואים עם הכיפות הםן ההכי מסוכנים.

לדעתי המשטרה פעלה כאן נכון מאוד. רכב ללא טסט בשילוב עם נהג לא מזוהה מחייבים אותם לבדוק כמו שצריך. עדיף שיטרטרו אותך מאשר שיפספסו מחבל או גנב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ישנם שלושה חודשי חסד - אמנם על פי החוק זה בעייתי, איך היו תקדימים של בית המשפט בנושא (בזמנו קראתי כמה פסקי דין בנושא). אתה צודק שעדיף לא לקחת את הסיכון, ולכן כנראה שהרכב יעבור טסט בימים הקרובים. בטח כשהוא במצב מצויין ועולה לירושלים בלי בעיה)

אל תתן לאנשים כאן רעיונות, לא חסד ולא שמסד - אין טסט אין ביטוח ! לידיעתך.

פורסם

תגידו, רק אני לא הייתי מעיז לעלות על רכב ללא טסט...ועוד לנהיגת fun כזו?

:shock:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

aa123,

גם כדי לגרוט רכב אתה צריך שיהיה לו טסט.

אתה אולי מוכן לקחת סיכון כשאתה נוסע ללא טסט אבל חברת הביטוח שלך לא תמהר לפצות את צד ג' אם תהיה לך תאונה.

לפיכך אינך מסכן רק את עצמך אלא את הסובבים אותך, וראוי להורדת רכבך מן הכביש ולא לקנס קטן על עבירה מנהלתית.

רכב ישן אותו הפכת לרכב שטח מאולתר הוא מסוכן שבעתיים כיוון שיכול להיגרם שבר של מערכת המתלים שאינה מתוכננת לעומסים של קפיצות. אינך יכול לדעת מתי יגרם השבר, חוק מרפי אומר שהוא יקרה דווקא בתנאי הדרך הגרועים ביותר (שאינם בשליטתך).

• תוכן חדש...