Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בכל המקרים השוטר יבקש לבדוק ביטוח רכב חובה בתוקף.

במקרה של רכב שאינו בתוקף תקופה ארוכה והדין הוא הזמנה לדין, השוטר יבדוק את הביטוח, במידה ואין ביטוח הדבר יתווסף ויצויין בהזמנה לדין שהנהג יקבל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדואי עם כיפה על הראש לא מסתדר לי, למרות שאם היית עם הזקן אז יש מצב לשייך אותך לבני דודים :wink:

אגב, הבטחת לי גם טיול לחוות פיליפ.

פורסם

יאללה בוא ;-)

הרכב כנראה יעבור טסט השבוע. אני כל-כך נהנה ממנו כרכב פנאי, שכואב לי לזרוק אותו.

לבחור מעליי - אם הייתי נוסע מחוות פיליפ לירושלים דרך השטח לא הייתי מקבל דו"ח :-)

פורסם

פעמיים ציינת ש"כנראה" הרכב יעבור טסט. ה"כנראה" מראה שבכל זאת אתה עבריין בפוטנציה וכל קשקושי השלושה חודשים הם היתממות.

גם התירוץ שמישהו העלה כאן שהרכב נוסע בעיקר בשטח הוא, בואו נאמר "בעדינות" שטותי כי תאונת דרכים היא גם במקום שאין דרך...

אז אל תיתמם. אתה מסכן לא רק את עצמך אלא גם את הסובבים אותך וכל הכבוד לשוטרים ש"הטרידו" את כבודו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

החוק מחייב נשיאת תעודת זהות עמך. אני לא מבין את הבעיה של אנשים לשים בארנק. באמת, אפשר לחשוב כמה מקום זה לוקח וכמה זה מעמיס על הכיס שלך.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם
aa123,

גם כדי לגרוט רכב אתה צריך שיהיה לו טסט.

אתה אולי מוכן לקחת סיכון כשאתה נוסע ללא טסט אבל חברת הביטוח שלך לא תמהר לפצות את צד ג' אם תהיה לך תאונה.

לפיכך אינך מסכן רק את עצמך אלא את הסובבים אותך, וראוי להורדת רכבך מן הכביש ולא לקנס קטן על עבירה מנהלתית.

רכב ישן אותו הפכת לרכב שטח מאולתר הוא מסוכן שבעתיים כיוון שיכול להיגרם שבר של מערכת המתלים שאינה מתוכננת לעומסים של קפיצות. אינך יכול לדעת מתי יגרם השבר, חוק מרפי אומר שהוא יקרה דווקא בתנאי הדרך הגרועים ביותר (שאינם בשליטתך).

אין שום סיכוי שחברת הביטוח תנסה להיתנער כי לפי מה שזכור לי אין בכלל צד ג' לSTI :lol:

גם אני בעד להפוך את השירשור ל"בואו ניתנגח בע') כי הוא עבריין בפוטנציה!

תחשבו על זה,

בחור צעיר ממוצא מזרחי, חושב כיפה, גדל באשקלון, נוסע לאט בג'אסטי או מהר ברכב ספורטיבי ולא עשה כלום בצבא.

אני בעד להכניס אותו לכלא עוד היום! :arrow:

פורסם

fish,

אל תצטט אותי אם אתה מתכוון להוסיף כאן נימה גזענית או מפלה.

אינני מכיר את aa123 ולא מעניין אותי אם אמא שלו הוטנטוטית ואבא שלו הוא רסטפרי.

אם חלילה יפגע ברכבך מישהו שאין לו טסט וביטוח צד ג' - אולי תבין כמה חסרת אחריות ומזלזלת בזולת היא נהיגה בכביש ציבורי עם רכב כזה.

פורסם

חבר'ה, חלאס. פתחתי שרשור על חשיבות נשיאת תעודה מזהה - ולאיפה זה הגיע...

לרכב יש חובה וצד ג', והחל ממחרתיים כנראה גם טסט. אין שום סיבה שלא יעבור. (הרכב נקנה מבחור שטיפל בו יפה - ויש לי אפילו קבלות על הטיפולים).

ועדיין, אני חושב שאני הרבה יותר אחראי מכל אותם חבר'ה שנוסעים בבאגי'ז בניה עצמית בלי ביטוח בכלל.

הסיבה היחידה שלא קניתי באגי בניה עצמית היא הנושא הביטוחי. אז מצאתם את האדם הלא נכון להטיף לו.

פורסם

גם התירוץ שמישהו העלה כאן שהרכב נוסע בעיקר בשטח הוא, בואו נאמר "בעדינות" שטותי כי תאונת דרכים היא גם במקום שאין דרך...

quote]

בני אתה טועה

שטח=דרך ורק עקב כך ייחשב הדבר כתאונת דרכים. רק לא מזמן ניתן פס"ד בנושא זה על ידי השופט טננבוים אם זכרוני אינו מטעני .

זו הגדרת דרך

"דרך" — לרבות כל מסילה, דרך, רחוב, סמטה, ככר, מעבר, גשר או מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

לגבי השאר שכתבת מסכים איתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חבר'ה, חלאס. פתחתי שרשור על חשיבות נשיאת תעודה מזהה - ולאיפה זה הגיע...

לרכב יש חובה וצד ג', והחל ממחרתיים כנראה גם טסט. אין שום סיבה שלא יעבור. (הרכב נקנה מבחור שטיפל בו יפה - ויש לי אפילו קבלות על הטיפולים).

ועדיין, אני חושב שאני הרבה יותר אחראי מכל אותם חבר'ה שנוסעים בבאגי'ז בניה עצמית בלי ביטוח בכלל.

הסיבה היחידה שלא קניתי באגי בניה עצמית היא הנושא הביטוחי. אז מצאתם את האדם הלא נכון להטיף לו.

אני חושב שכל מי שמעלה בפורום הודעה צריך לקחת בחשבון דעות שונות משלו לרבות ביקורת על מעשיו.

אין מה לעשות, זה פורום גדול עם הרבה דעות ואי אפשר להגיד שהביקורת שנמתחה עליך כאן אינה לגיטימית.

להפך, אני חושב שזה חלק מחוזקו של הפורום שחלק ממטרתו היא שיפור ושינוי תרבות נהיגה דרך שינוי דעות ופעולות של אנשים. אני בטוח שגם אני אישית הושפעתי מדברים שקראתי כאן ואולי שיניתי את דרכי.

אז קח הכל כביקורת בונה ולא בשום צורה אחרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

quote]

בני אתה טועה

שטח=דרך ורק עקב כך ייחשב הדבר כתאונת דרכים. רק לא מזמן ניתן פס"ד בנושא זה על ידי השופט טננבוים אם זכרוני אינו מטעני .

זו הגדרת דרך

"דרך" — לרבות כל מסילה, דרך, רחוב, סמטה, ככר, מעבר, גשר או מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

לגבי השאר שכתבת מסכים איתך

תודה!

אז אתה מחזק את דבריי כי גם המדבר הוא "מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בו"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא ברור לי מה הקטע של לנסוע בשטח בכל מיני גרוטאות שלא בנויות לזה ועדיף שלא לדעת מה יקרה להן ולנהג במקרה התהפכות חס וחלילה...

מילא בונים באגי עם מיגונים וכלוב התהפכות כמו שפעם עשיתי יחד עם חברים.

לא עדיף לקנות איזה סמוראי שעולה כיום גרושים ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...