Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-d2 בחירה מצויינת לדעתי בשביל mp3, מנסיון. תמורה טובה לכסף.

להשוות את האיכות שלו לפלאפון, זה עווול.

יש הרבה מגנים/נרתיקים בשבילו (באיביי).

פורסם

אם אתה קונה 5800

תקנה מיד 2. (כן אני אוהב את האתר הזה)

אתה יכול למצוא מכשיר גם ב -600 ש"ח

עדיין ממליץ לך לחפש איפוד יד שניה 16 ג'יגה אפשר למצוא גם ב 800

פורסם

אין לי מושג מה התפקיד שלך בשבזון, אני עברתי את ביסל"ש לפני 5 שנים אומנם וזה היה עם קריאטיב זן דור ראשון עליו השלום. אחי לעומת זאתעבר את שבטה, קורס מפקדים בשבטה, קורס קצינים ועכשיו בהשלמה חילית עם IPOD TOUCH דור שני 16 ג'גיה. טפו טפו עד עכשיו גם הילד וגם המכשיר שרדו. יש מגן למסך מפני שריטות, מגן סילקוני מפני חבטות קלות וקייס קשיח שאני הכנתי לו, אבל אפשרי גם לקנות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אין לי מושג מה התפקיד שלך בשבזון, אני עברתי את ביסל"ש לפני 5 שנים אומנם וזה היה עם קריאטיב זן דור ראשון עליו השלום. אחי לעומת זאתעבר את שבטה, קורס מפקדים בשבטה, קורס קצינים ועכשיו בהשלמה חילית עם IPOD TOUCH דור שני 16 ג'גיה. טפו טפו עד עכשיו גם הילד וגם המכשיר שרדו. יש מגן למסך מפני שריטות, מגן סילקוני מפני חבטות קלות וקייס קשיח שאני הכנתי לו, אבל אפשרי גם לקנות.

תודה רבה על הטיפ הזה! מאוד מאוד התבאסתי על זה שאני לא יכול לקנות אייפוד כי ממש נדלקתי עליו.. אתה חושב שאם אני אקנה לו מגן קשיח וכול הגנה אפשרית ותכלס אשמור עליו היטב הוא לא ישבר לי בקלות?

יש לי ארונית שננעלת על מנעול וכש אני ארד לשטח אני חושב להשאיר אותו שם אין ממה לחשוש נכון?

ושוב תודה לך כש אני אחזור מה21 אני אקנה לעצמי אייפוד:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
יכול להיות שהמכשיר מחודש.

איך ניתן לדעת בוודאות שזהו מכשיר חדש ולא מחודש?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני מוכר מכשיר creative zen vision m.

30 ג'יגה, מסך 2.5 אינצ'.

קניתי אותו בשביל הצבא לנסיעות אבל עכשיו כבר אין לי בו שימוש.

400 ש"ח והוא שלך

פורסם

הD2 אחלה אופציה,נוח לתפעול,גם מבחינת ממשק וגם מבחינת העברה של תכנים מהמחשב.

אתה יכול לקנות את הגרסא של ה16GB ולקנות עוד כרטיס SDHC של עוד 16 GB במחיר של 170 +-

ויש לך נגן 32GB.

נגן איכותי,מגבר פנימי חזק,יסחוב לך כל אוזניות.

ד"א הוא גם יודע לנגן FLAC אם זה אומר לך משהו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...