Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאתמול והיום נפל לי האסימון למה המדינה הזאת כל כך דפוקה וכל כך לא מובנת לי כל פעם מחדש ואיך שהנהג הישראלי מפתיע אותי כל פעם מחדש.

אני עושה נסיעות של ירושלים תל אביב באופן יום יומי, ולצערי אתמול והיום נתקלתי בשני פקקים בדרך חזור על כביש 1.

ולמה היו פקקים? תאונה? לא! הפגנה?, גם לא! אז מה כן?

במקרה של אתמול זאת הייתה איזה משאית מעפנה שעמדה בשולי הכביש ולא הפריעה לאף אחד וגרמה לי לשרוף 25 דק' בנסיעה איטית מכיוון שער הגיא לשורש.

משום מה הנהג הישראלי היה חייב לבדוק למשאית שמן מים ורק אז להמשיך בנסיעה ועל הדרך לגרום לפקק.

במקרה של היום, זאת היה שוטר תנועה עם קטנוע בשולי הדרך שעזר לנהג תקוע, ומה עושה הישראלי ה"חכם" מאט למהירות של בין 40-60 שמא השוטר יזנק עליו וירשום לו דו"ח.

ותמיד באזור של שורש לכיוון ירושלים גם יש שוטרים אז תמיד כולם יאטו על מנת להרשים את השוטרים הנחמדים במהירות האחראית בה הם נוהגים,

הם שכחו שהם הרביצו מקודם מהירות של 140 קמ"ש במחלף ענבה בנתיב השמאלי על מנת לעקוף את כל השיירה מימין.

מעצבן אותי עד כמה הנהג הישראלי משחק לנו אותה חכם כשהוא רואה שוטר בשוליים, זה מדהים אותי כל פעם מחדש.

Polo 2012

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כ"כ צודק, תשימו לב שהרבה פעמים אתם נוסעים באוטו לאיזה מקום עם חבר או בת זוג או אנערף מה קיצר עוד מישהו באוטו ואז פתאום "שוטר בשוליים" "נו מה אתה רוצה אני נוסע כחוק, שיקפוץ לי"

(יש לי אוטו שלא יודע לעשות עבירות מהירות, מסיבה אחת ברורה.)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אהה זה הכל...? מה עם האנשים המתגלחים? הנשים המתאפרות? או אלה שמשום מה קצת משעמם להם לנהוג אז הם פותחים עיתון בשביל להעביר את הנסיעה של הבוקר בצורה קצת יותר מעניינת...

יש כל כך הרבה תופעות שאני רואה על הכבישים שזה כבר נהיה ענין של שיגרה לצערי, אגב בגלל זה החלטתי לעבור לרכבת...

פורסם

תאורתית לפי מה שאתה עומר אתה אמור לסוע ב-40-60 בפקק אבל בגלל

שישראלי מעדיף להתחבר לטמבון שלפניו הוא עומד! מעניין מתי ילמדו את

זה בשיעורי נהיגה (רמז כנראה שאף פעם)

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני אישית לא יוצא לי לנסוע בכביש 1 הרבה. אבל,רוב הבקרים אני נוסע בכביש 4 ואני תמיד נתקע במחלף גהה

ליד בר אילן. תמיד יש שם פקקים.:|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני מבין לגמרי את שנאתך לכביש 1. לאחר אכילת מרורים מרובים מעיכובים תמידיים בעלייה לירושלים משער הגיא

החלטתי כברירת מחדל להשתמש בכביש 443 . אמנם בשעות העומס מעט צפוף באיזור צומת מודיעין - שילת - מכבים

אבל מאז פתיחת כביש 531 (ענבה-מודיעין) העומס שם סביר.

ב - 443 אין הפתעות לרעה בד"כ ונכנסים ישר לבגין.

פורסם

אורן,

כצרכן כבד של 443 אני יכול לומר לך שיש הפתעות שם עקב מחסומים קבועים וניידים.

כביש מודיעין ראשון לציון נקרא 431 והוא משדרג באופן משמעותי את התנועה אל וממודיעין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן, המדינה שלנו מה זה מחורבנת. כל הפקקים האלה... אני אומר לכם, במדינות מתוקנות זה בחיים לא היה קורה. תראו למשל איך זה באנגליה! נניח ואתם רוצים להגיע מהחלק הדרומי של לונדון לחלק הצפוני. מה הבעיה? אפשר לעבוד דרך העיר, לנסוע במהירות ממוצעת של 5 קמ"ש ולשלם מס גודש/מס זיהום אוויר ענק. לחילופין אפשר לנסוע דרך ה-M25 שזה הכביש המהיר המקיף את לונדון, לעמוד כל הדרך בגלל עומס/עבודות בכביש/משאיות ולהגיע אחרי 3 שעות. קלי קלות, יורופיאן סטייל! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב - 443 אין הפתעות לרעה בד"כ ונכנסים ישר לבגין.

מצער לומר את זה,אבל אחרי שבג"ץ החליט לפתוח את 443 לתנועת פלסטינאים כנראה שהפתעות יגיעו מתישהו,לא?

V5

פורסם

רוני ומצד שני יש מקומות שיש בהם תחבורה ציבורית מדהימה,

לדוג' בצרפת יש את המטרו במרכז וקומה מתחת יש את ה אר או אר שמגיע מחוץ לעיר.

אחרי שהותי בצרפת נפלתי מהרגליים הרעיון פשוט וכמה שפשוט נוח ומדהים אותי כל פעם מחדש איך לא עושים את זה בארץ.

[כנראה בגלל תקציב אדיר שישפך על הפרוייקט וכנראה בגלל שמי שיקצור את פירות ההצלחה של הפרוייקט מבחינה פוליטית לא יהיה זה שאישר אותה בתחילה].

אני מבטיח לך שבתור חובב הגה במהלך השבוע נסיעה מנהלתית לעבודה וחזרה תמיד אעדיף פיתרון ציבורי זמין נוח וזול על פני עמידה ברכב בפקק ,אבל לצערי מה שיש בשנת 2010 במדינת ישראל לא יכול להחשב לא כתחבורה ולא כציבורית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למה שאשתמש בתחבורה ציבורית? (בציניות, אך בו בעת גם ברצינות לגמרי):

אני גר במרכז תל אביב ועובד בצפון מתחם הבורסה ברמת גן.

ביומיום אני נוסע ברכב הפרטי שלי לעבודה, והדרך מדלת ביתי עד דלת המשרד ברמת גן אורכת כ-15 דקות.

היום החלטתי לבדוק את אופציית התחבורה הציבורית ועליתי על אוטובוס בקו 66 מכיכר דיזנגוף עד רח' ביאליק פינת תובל ברמת גן. דלת לדלת - 35 דקות, וזה אם נתחשב בעובדה שהכבישים יחסית ריקים בבוקר בגלל הקיץ, האוטובוס היה יחסית ריק בגלל שתלמידי שנקר בחופשת קיץ, ובעיקר - האוטובוס הגיע לתחנה פחות מדקה אחרי שאני הגעתי אליה - משמע בימים רגילים ה"דלת לדלת" יכול להגיע גם ל-50 דקות תמימות.

מחיר הנסיעה - קרוב ל-6 שקלים.

למה שאשתמש בתחבורה ציבורית כל כך יקרה, אם בתוספת כל כך קטנה ובחסכון זמן כל כך מהותי אני יכול לקבל את הנוחות של פרייבט?

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

יובל כמו שאמרתי בארץ אין תחבורה ציבורית לצערי.

אם יצא לך לנסות את הת"צ בחו"ל בוודאי שהתפלאת לטובה מהמהירות ,נוחות,וזול.

אני לדוג' גר ברעננה ועובד בהרצליה.

נסיעה של 11 ק"מ אם דרך הרצליה או 25~ ק"מ דרך כביש 4.

בכל מקרה נסיעה של 10 דק' מקסימום בלילה כשהכל נקי וריק בבוקר יכולה לקחת 40דק' ולפעמים שעה.

ברור שאם היתה לי חלופה נוחה לא הייתי חושב פעמים להשתמש בה גם אם היתה יקרה יותר.[בד"כ היא לא ואם כן אז באחוזים בודדים.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

וזאת בדיוק הסיבה למה אני צוחק קצת בכל פעם שהרכבת שלי לוקחת אותי לת"א ואני מסתכל על האנשים שעומדים בפקק על כביש 1 מנתב"ג ועד ת"א.

כביש 443 היה נחמד, עד שקיבלתי אבן בפנים באפריל האחרון.

במשך שנתיים עשיתי יום יום ירושלים - ת"א, אחת החוויות הקשות בחיים:x

• תוכן חדש...