Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת פחות מחודש נתקעתי בפקק הכי ארוך שיצא לי לראות מאז ומעולם; שעה ו45 דקות (!!!) על כביש החוף מנתניה להרצליה.

(בד"כ יש שם פקק כל בוקר, אבל הוא הרבה יותר קצר, לא יותר מחצי שעה)

אתם בטח חושבים שכדי ליצור כזה צוואר בקבוק צריך שתתהפך שם מובילית עם מרכבה 4 וכל הנהגים המסכנים צריכים לנווט דרך השול השמאלי, לא?

תחשבו שוב, הפקק העצום הזה נוצר בגלל מונית שהתפוצץ לו צמיג ונעמד בשול הימני בשקט בלי להפריע לאף אחד, אבל חייבים לעצור להסתכל..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כמה שנים, בערך 3 שנים - בוקר אחד של יום ראשון יצאתי מירושלים למשרד בת"א (עוד כשהייתי גר בירושלים) והייתה תאונת אוטובוס באזור שורש.

לקח לי 3:45 להגיע מירושלים למשרד בת"א.

אני זוכר שכל הדרך חשבתי על אותם אנשים שצריכים להגיע עכשיו לנתב"ג, פשוט לא היה סיכוי להגיע בזמן לטיסה.

אגב לא מזמן קראתי שבקרוב מתחילות עבודות כביש רציניות מאד על כביש 1, מנהרה שתחסוך את העלייה לקסטל ואת סיבוב מוצא ועוד כמה קשקושים.

צפוי להיות חמור הרבה יותר ב4-5 שנים הקרובות :oops:

פורסם
לפני קצת פחות מחודש נתקעתי בפקק הכי ארוך שיצא לי לראות מאז ומעולם; שעה ו45 דקות (!!!) על כביש החוף מנתניה להרצליה.

(בד"כ יש שם פקק כל בוקר, אבל הוא הרבה יותר קצר, לא יותר מחצי שעה)

אתם בטח חושבים שכדי ליצור כזה צוואר בקבוק צריך שתתהפך שם מובילית עם מרכבה 4 וכל הנהגים המסכנים צריכים לנווט דרך השול השמאלי, לא?

תחשבו שוב, הפקק העצום הזה נוצר בגלל מונית שהתפוצץ לו צמיג ונעמד בשול הימני בשקט בלי להפריע לאף אחד, אבל חייבים לעצור להסתכל..

יכל להיות עד אשר הגעת אל הרכב הזה שהיה עם תקר בגלגל,

במשך 1 ו 45 דקות היו עוד דברים שהתרחשו על הכביש,

ועד אשר הגעת כל המפגעים פונו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברכת כהנים.

מעולה!

אני יצאתי משם בשעה 19:00 ולקח לי בדיוק 5 דקות.

חוסמים עורק ראשי, שיש לו כמה חלופות נוחות (ואפילו מהירות יותר), כדי לתת לתושבים קצת נחת.

לא קרה לאף אחד כלום עם המתנה של 5 דקות.

עוד פעם היום אותו סיפור בדיוק, אני יודע מהן החלופות אך זה הכביש המהיר (והישיר) ביותר ליציאה שמשם ממשיכים לגבעת זאב.

אני לא מבין למה יש אנשים טיפשים שמתווכחים עם השוטר שעה, אתם רואים שאין מצב שאף אחד עובר כי הכביש פיזית חסום, פנו ימינה או שמאלה! - אה כן, ואם אתם לא מכירים דרך אחרת לצאת ממודיעין עקב הנתיב החסום, אל תקחו ימינה ותעמדו לי באמצע הכביש, תעצרו בצד ותחשבו מה עליכם לעשות, אין צורך לעשות כאילו אתם פונים, לעצור את כל התנועה, ואז בכלל להמשיך ישר, או במקרה אחר שקרה לי, לקחת שני נתיבים כי אתם לא יודעים לאן לפנות ימינה או שמאלה ולא לתת לאף אחד לעקוף.

תודה, אביזז.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
יכל להיות עד אשר הגעת אל הרכב הזה שהיה עם תקר בגלגל,

במשך 1 ו 45 דקות היו עוד דברים שהתרחשו על הכביש,

ועד אשר הגעת כל המפגעים פונו?

ל'

לא לא, רק זה.

במהלך כל הזמן שהייתי תקוע שם ציינו מספר פעמים ברדיוס 100FM שהפקק נוצר בגלל סקרנים וביקשו מאנשים להפסיק את התופעה המטופשת הזאת (לא במילים האלו בדיוק..).

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...