Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה היו פקקים? תאונה? לא! הפגנה?, גם לא! אז מה כן?

בדרך כלל פקקים גם נגרמים כאשר יש תאונת דרכים, יש את האנשים שעוצרים כדי לסייע (כל הכבוד להם), ויש את הסקרנים שנוסעים לאט על מנת שיוכלו לצלם בנייד את התאונה.

כמובן לא נפסח גם על אותם נהגים אשר נוסעים בכיוון הנגדי אשר מאטים, ולפעמים עוצרים עצירה מוחלטת כדי לראות מה מתרחש בצידו השני של הכביש.

אם אתם לא כתבים של עיתון/טלויזיה, או פרמדיקים/רופאים, תעשו לנו טובה תנו גז תמשיכו בנסיעה תפסיקו להפריע לתנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני ומצד שני יש מקומות שיש בהם תחבורה ציבורית מדהימה,

לדוג' בצרפת יש את המטרו במרכז וקומה מתחת יש את ה אר או אר שמגיע מחוץ לעיר.

אחרי שהותי בצרפת נפלתי מהרגליים הרעיון פשוט וכמה שפשוט נוח ומדהים אותי כל פעם מחדש איך לא עושים את זה בארץ.

[כנראה בגלל תקציב אדיר שישפך על הפרוייקט וכנראה בגלל שמי שיקצור את פירות ההצלחה של הפרוייקט מבחינה פוליטית לא יהיה זה שאישר אותה בתחילה].

.

נתת את צרפת כדוגמה אבל ככה זה כמעט בכל עיר אירופאית גדולה בה ביקרתי. ברוב הערים יש גם סאבווי, גם אוטובוסים, גם רכבות וגם קווי טראם וכולם עובדים יחד בהרמוניה - אפשר לקנות כרטיס אחד ולנסוע כל היום בכל סוגי התחבורה.

בארץ הבעיה היא כמובן שאין תשתית מוכנה והעלות של יצירת רכבת תחתית היא אדירה - משהו שאף אחד לא מוכן לקחת על עצמו...

למה שאשתמש בתחבורה ציבורית? (בציניות, אך בו בעת גם ברצינות לגמרי):

אני גר במרכז תל אביב ועובד בצפון מתחם הבורסה ברמת גן.

ביומיום אני נוסע ברכב הפרטי שלי לעבודה, והדרך מדלת ביתי עד דלת המשרד ברמת גן אורכת כ-15 דקות.

היום החלטתי לבדוק את אופציית התחבורה הציבורית ועליתי על אוטובוס בקו 66 מכיכר דיזנגוף עד רח' ביאליק פינת תובל ברמת גן. דלת לדלת - 35 דקות, וזה אם נתחשב בעובדה שהכבישים יחסית ריקים בבוקר בגלל הקיץ, האוטובוס היה יחסית ריק בגלל שתלמידי שנקר בחופשת קיץ, ובעיקר - האוטובוס הגיע לתחנה פחות מדקה אחרי שאני הגעתי אליה - משמע בימים רגילים ה"דלת לדלת" יכול להגיע גם ל-50 דקות תמימות.

מחיר הנסיעה - קרוב ל-6 שקלים.

למה שאשתמש בתחבורה ציבורית כל כך יקרה, אם בתוספת כל כך קטנה ובחסכון זמן כל כך מהותי אני יכול לקבל את הנוחות של פרייבט?

יובל, אתה דוגמא מצוינת למישהו שתחבורה ציבורית עדיפה במיוחד עבורו - במדינה אירופאית. הנסיעות שלך עירוניות בעיקרן וכל מה שאתה צריך זה תחנת רכבת תחתית ליד הבית וליד העבודה. כמובן שכאן זה לא קורה, ולכן מזלך שיש לך חנייה ליד הבית וחנייה בעבודה. למרבית האנשים - אין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אין לי חניה בבית, חונה בכחול לבן כאחד האדם עם תו תושב איזורי. ועדיין זה הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מאשר לעלות על אוטובוס. בשעה 18:00 הערב לקח לי 55 דקות מדלת המשרד עד דלת הבית, וכשהגעתי לבניין שבו אני גר הבחנתי בשלוש חניות פנויות, משמע גם ב-19:00 יכולתי למצוא חניה בקלות במרכז תל אביב הידוע לשמצה.

לא משנה באיזו שעה אני חוזר הביתה, מעולם לא לקח לי יותר מ-10 דקות למצוא חניה, גם בזמני אירועים בכיכר רבין וכד'.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

ואל תשכח את הערסים שמאיצים ל140 בנתיב השמאלי, עוברים לשלך ומאיטים ל60 בלי שום סיבה מלבד לעצבן אותך :lol:

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

איך אומרים? "בכל דבר רע מסתתר הטוב"

הפעם התחלתי עם שתי בנות בדרך הביתה, מסתבר שמאזדהליסינג מדליקה בנות 8)

Polo 2012

פורסם

בחודש האחרון יצא לי ליסוע בכביש 1 כל יום, לצערי בדיוק אז החליט האופנוע להתקלקל ונאלצתי ליסוע ברכב הפרטי, טירוף כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן בכבישים, כשאתה על אופנוע אתה משאיר את השטויות של הנהגים מאחוריך וממשיך ליעדך, עם רכב אתה תקוע עם נהגים עצבנים/ עייפים שעשו טובה שהתעוררו הבוקר, בכלל לאזור בן גוריןן אני קורא הג'ונגל שם כל אחד לעצמו והחזק שורד, כל על כל סנטימטר קופצים שתי מכוניות, נהגים חותכים מכל הכיוונים העיקר להתקדם עוד שתי סנטימטר, פשוט טירוף.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור:

היום לצערי שוב נסעתי בכביש 1 פשוט הייתי חייב לנסוע דרך בית שמש.

נתקעתי בפקק של חצי שעה בין לטרון לשער הגיא, כל זה היה בגלל תאונה.

הבעיה העיקרית שאומנם זאת הייתה תאונה, אבל הרכבים המעורבים היו בצד וכל הסקרנים הצליחו לבזבז לי חצי שעה מהחיים.

אנשים אומרים שהדלק יקר אבל בכל זאת מאטים את התנועה של כביש מאוד מרכזי.

פוסט די חסר טעם, אבל הייתי חייב קצת לפרוק ולשתף

Polo 2012

פורסם

במדינת ישראל יש פי 3 יותר מכוניות לכל ק"מ מאשר באירופה או בארה"ב. זהו.

אם תנתחו בזהירות נתונים של תאונות דרכים תראו שהנהג הישראלי (אני מתעלם באלגנטיות מהבדווים בנגב ומצעירים ממוצא ערבי בגליל) הוא לא פחות בטוח/ממושמע מהנהג הגרמני ומשמעותית יותר מהנהג האיטלקי/יווני/ספרדי/אמריקאי.

הפתרון היחיד - תחבורה ציבורית יעילה. גם אז עדיין יהיו פקקים, פשוט כי צפוף פה.

(אופס - פתאום שמתי לב שהשרשור הזה בן שנתיים)

פורסם

אתה לא מבין בכלל מה הלך היום בתוך ירושלים,כל מדינת ישראל הייתה בכותל,בלי שום סיבה,אין לי מושג למה,כולה חוה"מ

עמדתי 25 דק' בפקק בבגין ועוד 45 דקות בין שד' אלרוב ממילא לבין גבעת התחמושת. סיוט.

פורסם
אתה לא מבין בכלל מה הלך היום בתוך ירושלים,כל מדינת ישראל הייתה בכותל,בלי שום סיבה,אין לי מושג למה,כולה חוה"מ

עמדתי 25 דק' בפקק בבגין ועוד 45 דקות בין שד' אלרוב ממילא לבין גבעת התחמושת. סיוט.

נתן ותנסה להסביר לי למה חוסמים עורק, כן, עורק מרכזי במודיעין רק בגלל אירועי פסח (מודיעין זו עיר לכל דבר, אז מה אם בכל רחבי העיר המקסימום זה 50 קמ"ש).

גרמו פקק ענקי שפשוט אין לך איפה להסתובב בו, וכל הישראלים הטיפשים מתווכחים שעה עם השוטר שיתן להם להמשיך ישר במקום להקשיב לו ולפנות ימינה או שמאלה לבחירתם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ברכת כהנים.

נתן ותנסה להסביר לי למה חוסמים עורק, כן, עורק מרכזי במודיעין רק בגלל אירועי פסח (מודיעין זו עיר לכל דבר, אז מה אם בכל רחבי העיר המקסימום זה 50 קמ"ש).

גרמו פקק ענקי שפשוט אין לך איפה להסתובב בו, וכל הישראלים הטיפשים מתווכחים שעה עם השוטר שיתן להם להמשיך ישר במקום להקשיב לו ולפנות ימינה או שמאלה לבחירתם.

מעולה!

אני יצאתי משם בשעה 19:00 ולקח לי בדיוק 5 דקות.

חוסמים עורק ראשי, שיש לו כמה חלופות נוחות (ואפילו מהירות יותר), כדי לתת לתושבים קצת נחת.

לא קרה לאף אחד כלום עם המתנה של 5 דקות.

פורסם

אמנם אני נסעתי לכיוון השני אבל אתמול הייתה תחרות ריצה לילדים (נראה לי) מעיינות (גם פה נראה לי), למשך כשעה סגרו את צומת בית עובד לכיוון יבנה.

הפקק התחיל בערך בצומת בית חנן והמשיך עד לבית עובד.

לפחות היו נותנים התרעה, אבל כלום, כל אחד דואג לעצמו, המשטרה רק חסמה את הצומת ושישרפו הנהגים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

כביש 1, ועוד יותר ממנו העיר שאליה הוא מוביל (ואני לא מדבר על ת"א) הוא אחד הסיוטים התחבורתיים הגדולים ביותר במדינה אם לא ה- .

במשך כשנה היה לי "העונג" להשתמש בו על בסיס יומיומי בנסיעות לירושלים במסגרת העבודה. במשך אותה שנה הבנתי שבמסגרת כל הסכם שלום עתידי ישראל צריכה לחייב את הפלסטינים לקבל לשטחם את ירושלים ואת הכביש המוביל אליה. טפו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כפי שרובכם היטבתם לנסח כביש מס' 1 הוא אינו

באמת מס' 1 בכל הנוגע להתנהלות תחבורתית.

אני משתמש בכביש זה לעיתים תכופות ונדהם בכל

פעם מחדש מהזיקה של המשתמשים בו ליצור פקק.

אני מעריך שכאשר העבודות בכביש יחלו לתת את

אותותיהן המצב יהיה גרוע אף יותר. הכביש המשופע

באיזור שורש גורם למשאיות איטיות לבלום את התנועה,

מה שגורם פקק (כמעט תמידי) עד איזור לטרון. גם בדרך

לתל אביב, בבקרים, אני נדהם איך לאנשים יש את הסבלנות

לעמוד בכל יום כ-45 דקות בפקק הנוראי.

אגב, שלא תדעו מה הולך בטוקיו (25 מיליון תושבים).

• תוכן חדש...