Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגבר הזה יחסית למחיר שלו Pulse Audio BA2900

והאם הוא מתאים לקומפוננט מורל טמפו ?

ובנוסף איזה רדיו דיסק כדאי להביא במערכת הזאת ?

תודה לעוזרים

פורסם

לסט קומפונט הוא יהיה סביר לא יותר מיזה,כחדש במחיר הזה אין הרבה מתחרים.

מה התקציב שלך לרדיודיסק והמגבר? ומה שער רכיבי המערכת אם יש .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

התקציב שלי לרדיו דיסק ומגבר הוא עד 1000 שח

אני רוצה להביא גם קומפוננט של מורל טמפו

ואולי בעתיד אני יביא סאב

פורסם

מגבר-JBL CS-60.4 תתקשר לברר אם יש במלאי כי הפסיקו לייצר אותו אבל בכל זאת.

יוכל להחזיק סאב עד 150RMS-+ בגישור וסט קמפוננט.

רדיו דיסק-Pioneer DEH2050MP יספק אותך כולל כניסה למגבר.

ביחד 1000-+

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בכל זאת מה אתה אומר על המגבר Pulse Audio BA2900 ? לא שווה בכלל לקנות ?

והרדיו דיסק הזה יהיה בסדר אם בעתיד אני יביא סאב ?

פורסם

תראה הוא מגבר "סבבה" בוא נגדיר אותו,אתה תחבר סאב תרים גיין אתה תישמע בומים ככה בוא נגיד,הוא המגבר הסיני הכי נורמלי מכל הV15 למיניהם אפשר להגיד.תתאמץ אולי באותו מחיר ישיביא לך BA440 יותר נורמלי ממנו.,

הרדיודיסק הזה יוכל לעבוד עם מגבר יש לו יציאה ופיצ'רים לעבודה עם סאב וכו'.

עם מציאים לך את המגבר הזה ב400ש"ח בוא נגיד ואתה לא מוכן ליד שניה אין לך הרבה בררה תרכוש אותו ותהנה.

אבל אם אתה מוכן להשקיה עוד טיפה על מגבר למען ראש שקט לזמן רב תאלץ לפתוח עוד טיפה את הכיס.

פורסם

מכיר הרבה אנשים שיש להם את המגבר, הרבה מהם הוא מצליח לספק, השאלה כמה תרצה יותר(תמיד נרצה יותר, השאלה כמה יותר), אם זו מערכת ראשונה שלך, לא הייתי ממהר לשלול את המגבר הזה, לגבי האמינות שלו, קודם כל תדאג שהשימוש במגבר יהיה נכון, לחלק המגבר מחזיק שנים ולחלק הוא מתקלקל אחרי חצי שנה, יש פה שילוב של מזל + שימוש נכון במגבר.

המלצה שלי? תחסוך עוד קצת ותקנה את הJBL 60.4

פורסם

סבבה אני מבין אבל אתה בטוח שאם בעתיד אני ירצה סאב הרדיו דיסק הזה לא יעשה לי בעיות בחיבורים וכאלה ?

פורסם

הרדיודיסק לא בנוי לעשות בעיות ב"חיבורים" אלה אם כן המגבר.

החיבורים שלך נעשים במגבר ואם יש תקלה היא במגבר.

הוא יעבוד עם הסט.

פורסם

סבבה אחי תודה רבה אז אתה אומר ללכת על המגבר JBL CS 60.4 נכון ? אם כן מאיפה אפשר להשיג אותו ?

פורסם

תבדוק עם החנות פומפה-http://www.pompa.co.il/pl_product~CS-604~61~398.htm

אם יש להם במלאי כי לפעמים הם אומרים שכן וזה לא נכון.

במידה ואין להם במלאי,אשמח לעזור לך בהודעה פרטית כדי לא להפוך את השרשור לצ'ט אישי.

קצת מידע על המגבר:

60RMSX4 4OHM

80RMSX4 2OHM

160RMSX2 4OHM

תוכל להגביר איתו סאב רוקפורט P1 או קיקר C12 או אולי P2 בגישור.

ולגבי מגבר שני הערוצים של חבר שלך,במידה ותוכל לתת דגם מדוייק יהיה זה ניפלא,אשמח להביא

לך מידע אודותיו,ולמה הוא יכול לשמש במערכת שלך (להגברת הסאב או סט קומפוננט).

ג'ינו.

פורסם

סבבה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, סביב שולחן השבת. קרא את כללי הפורום*** תודה רבה בינתיים

• תוכן חדש...