Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בורה שנת 01, מנוע 2L, עם בקרת אקלים ו ESP.

יד שניה

107K ק"מ

עם טסט למעט יותר מחצי שנה

לאחר שיפוץ גיר והתקנת קולר שמן גדול מהמקורי.

המחיר המבוקש הוא 36K ש"ח.

דעתכם?

מתחדשת*

פורסם

אתה בטוח שקילומטרז' כ"כ נמוך? אם כן, מבחינה הזאת הרכב יכול להיות מציאה. וודא שהשלדה בסדר. המחיר ניראה טוב יחסית לרכבים שיש כרגע ביד 2 ועוד יש לו מנוע 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקתי קבלות, הרכב נרכש לפני שלוש שנים עם 64K ק"מ.

ליד הנוכחית אין קבלות כי הטיפולים נרשמו על רכב עבודה של בעל הרכב.

האמת שעשיתי סיבוב ומרגיש די טוב (הכל יחסית ל 106 שלי :lol: )

כנראה שמחר אקח אותו לבדיקה.

משהו מסוים לשים אליו לב?

מתחדשת*

פורסם

בבדיקה יגלו את רוב הליקויים אם לא כמעט את הכל.

תוודא שהרכב אינו משועבד חס וחלילה, הבעלים של הרכב נשמע כמו קומבינטור - תוודא שאין בעיה במשרד הרישוי עם מספר הלוחית של הרכב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בבדיקה יגלו את רוב הליקויים אם לא כמעט את הכל.

תלוי איזה בדיקה. יש בדיקות שלא מגלות ליקויים ויש כאלה שמגלות ליקויים שלא קיימים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיקת מכון בדיקות מוסמך.

זה הכיוון לפחות.

הבעלים הוא מושבניק בן 25, אביו חקלאי.

לכן אני מקבל את העובדה שאין הוכחות טיפולים, כי הכל נרשם על הרכב של אביו כדי להזדכות על המע"מ.

מתחדשת*

פורסם

זה יכול לקרות. לבורה שהיתה במשפחה, דגם 2001, הלך הגיר לאחר כ-15K ק"מ של נסיעה רגועה. מזל שהגיר עוד היה באחריות.

מאז החלפת הגיר, הרכב גילה אמינות יפה מאוד במשך 170K ק"מ ו-8 שנות בעלות.

פורסם
למה הלך הגיר ?האוטו כמעט לא נסע

בMK4 הגירים האוטומטיים לא מצטיינים באמינות,כבר יצא לי לשמוע על הרבה אנשים שהלך להם הגיר בסביבות 100K

V5

פורסם

מדובר על גיר JATCO 01M, יש לו מחליף חום בין נוזל קירור של מנוע ושמן גיר. מחליף החום הזה לפעמים נסתם או נפרץ. כתוצאה הולך הגיר. במוח של הגיר יש חלקי פלסטיק שנהרסים מחום. התקנת קולר חיצוני פותרת את הבעייה.

פורסם

צבי אתה קורא מחשבות.

אתה יודע לומר לי מה בערך צריכת הדלק של הדגם הנ"ל?

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק הצריכה של דגם שלך, אבל 1600 צורך בממוצע בסביבות 1 ל-10 לפי ניסיון 10 שנים עם אוקטביה אוטומטית. אצלי 2300 והצריכה היא 1 ל-9. מניח שצריכת דגם עם מנוע 2000 די קרובה ל-1600.

• תוכן חדש...