Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלוגי

באידיש אומרים אתה מטיף לכומר

כל מה שאמרת מקובל עלי ואף יותר

תקרא על כך בהרבה הודעות שלי.

כביש 431 או כביש 471 בחלק שבין פתח תקווה לצומת בר אילן תעביר אותם לגרמניה זהו כביש ללא הגבלת מהירות

כביש 6 בהרבה מקומות פחות בטיחותי מכביש 1 או 2

כאן נעשה כעת מאמץ מרוכז בו משתתפים גופים רבים שמטרתו לתקוף בעיקר את העבירות הבטיחותיות ולא רק מהירות. על זה יש לברכם . על הדרך הנוכחות המשטרתית /מתנדבים וכו' תקטין גם את מימדי הפשיעה הרגילה שאיה קשורה בכלל לתנועה.

וכפי שכתבתי זה המעט שלא משביע ויש לפעול בנמרצות גם במישורים אחרים שחלקם ציינת

וכפי שכתבת בצדק חלק מהתוכניות הם תוכניות ארוכות טווח של שנים ואז השר הנוכחי אומר לעצמו מה לי להתאמץ כאשר את הפירות יקטוף מישהו אחר.

ולכן כך אנחנו נראים בהרבה תחומים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל פעם שמדובר על מלחמה בתאונות דרכים, פתאום מתחילים לכתוב בפורום על אכיפת מהירות, ועד כמה שזה מיותר וכו'. בסופו של דבר האכיפה מתבצעת כנגד כל סוגי העבירות, ומהירות בין אם תרצו בזה או לא, היא אחת מהן. אתם מצפים שלא יאכפו עבירות מהירות? הן הרי עבירות לכל דבר. השוטרים נמצאים בכל מקום, ועוצרים נהגים על כל סוגי העבירות.

אני מאוד מסכים עם falou. הרתעה ואכיפה אינטנסיבית עובדת. הדבר אולי לא מציאותי לחלוטין, אך הנוכחות המשטרתית הולכת וגדלה, וזו המגמה לעתיד.

לאחרונה עברתי השתלמות של נהיגה בטוחה מטעם העבודה, ולא האמנתי כמה דברים הספקתי לשכוח. אפילו נהגים מנוסים וותיקים היו נופלים בחלק מהשאלות שנשאלו אף שהן שאלות בסיסיות. הבעיה היא שאין מי שיבצע רענון וחידוד לנהגים, וזו גם נקודה למחשבה.

כואב הלב לשמוע על הרוגים ופצועים, על משפחות שנהרסות, ולראות ראיונות עם אנשים שבוכים על בני משפחתם שכבר לא איתם. אם כל אחד יעשה ולו את השינוי הקטן ביותר בגישתו לנהיגה - הכביש יהפוך למקום בטוח יותר בשביל כולם.

פורסם

פופוליסטי, עלוב וחסר מעוף. זלזול באינטליגנציה של האנשים.

מה יקרה בעוד חודש באשדוד? כל המצלמות, השוטרים, המתנדבים, הפקחים ותשומת הלב תעבור לאזור אחר, ואז מה? למה שלא ילכו צעד אחד קדימה מהמבצע העלוב הזה, ופשוט יצמידו שוטר תנועה לכל אזרח. ככה בוודאות לא יהיו תאונות.

זו טלוויזיה. וטלוויזיה כמו טלוויזיה, ברוב המקרים, היא כלום ושום דבר מלבד רייטינג. ומה שנשאר ל-2 מטומטמים כמו אורלי וגיא זו דמגוגיה פופוליסטית זולה ונלוזה.

במקום להציף את הרחובות בשוטרים ופקחים שיחפשו לתת דו"חות היו צריכים לאגד מאחוריהם את כל אזרחי מדינת ישראל שיצבאו על משרדי המשפטים, התחבורה, בתי המשפט והכנסת בשביל לעשות שינוי בחקיקה ובענישה.

אם בכל אחד מהמקרים שהם הראו היום בתכנית על אנשים שנתפסו מדברים בסלולארי ללא דיבורית - העונש היה החרמת הרכב וזימון מיידי למשפט - הבנאדם היה מדבר בדיבורית גם בבית.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הכי קל לקרוא לזה דמגוגיה ולהפיל הכל על משרד התחבורה, המשפטים, וכו'. אם כל אחד יקח אחריות על מעשיו וישנה את דרכו שלו, זה מה שיביא את השינוי. חוץ מזה, כנראה שראית את התוכנית עם עין אחת עצומה, כי הם החרימו את הרכב למישהו שנהג ללא טסט 3 שנים, ולא לנהג שדיבר בסלולארי בלי דיברית.

אגב, אין צורך לקרוא להם מטומטמים, רק כי הם לא שידרו תוכנית לבקשתך.

פורסם

איך החוסר אהדה שלך אליהם קשור בכלל למשהו? אני אישית לא מחבב את הוגו צ'אבס. לא יודע למה, אבל אני לא מת על הבנאדם. גם זה מידע לא רלוונטי לכלום.

פורסם

מה לדמנו?

"סמכויות מיוחדות לענישה מחמירה בתוך איזור סטירילי"

לא יודע מה איתכם אבל לי לא מריח טוב כל השליפות פופוליסטיות ומתן סמכויות מחמירות ללא אישורים של רשות מחוקקת/נבחרת.

להחרים רכבים?

למה לא להחרים כל רכוש בתוך הרכב?

למה לא להחרים בית?

למה לא לקחת ילדים?

בקיצור - הבנתם שאני לא אוהב את זה........

"זה לא בסמכות של אור ירוק לעסוק בדברים האלו"

אז אם כל הדאווין של שמואל אבואב, תנועות ידיים נמרצות ונאומים חוצי לבבות על כמה איכפת לו מחיי אדם ושמכאן יתחיל השינוי - אין להם שום סכמות לשום דבר.

אכן תנועות ציבוריות יכולות להביא לשינוי גדול - חבל שעד עכשיו רוב הופעות שלו מציגות אותו בתור מוקיון שמדבר שטויות ללא הרף.

"רשות לבטיחות הדרכים שכן אמורה להתעסק בזה קוצצה בשליש תקציבה בשנה הבאה".

אז שר המפשטים יכול להרים קול ולדפוק באלימות על השולחן כמה שהוא רוצה - שיגיד האם הוא הצביע בעד הקיצוץ או נגד הקיצוץ ואז נראה עד כמה איכפת לו באמת.

בקיצור - אני מאמין שהגברת האכיפה זה טוב וזה עוזר.

כולי תקווה שבאמת יתרכזו בעבירות חמורות וכאלו שמשפיעות על בטיחות (אור אדום, דיבור בטלפון, זכות קדימה וכ') ויפעלו בתוך מסגרת ענישה קיימת (היא מספיק חמורה אם מיישמים אותה עד הסוף) ולא לפי המצאות של איזה גאון.

חבל רק שכמעט כל אחד מנציגים רשמיים שהשתתף הינו דו פרצופי שמספר לנו סיפורים פוגים אבל בפועל כאשר צריך לפעול הוא לא מזיז אצבע בכיוון הנכון.

זה מעורר בחילה ורק פוגעת באמנון ואמינות של ההיוזמות ש(לפעמים) יוכלות להיות לא רעות בכלל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ובדרך אגב למשאיות ואוטובוסים יש מכשיר ניטור ושמו טכוגרף שעדיין לא משדר למוקד אבל אולי זה רעיון למיזם הייטק.

קיים דבר כזה, ומשמש את ציי רכב של חברות הייטק וקיבוצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יא שמן

השכלתנו

תודה יש פרטים מעבר לכך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב כנראה שהגיוני שמצלמים שטח 24 שעות במוקד ושולחים מאות שוטרים לסקור רצועה ספציפית, שיהיו תוצאות, במיוחד עם הפרסום.

מצויין, רק תקציבית זה בעייתי, לכל הארץ.

אז אם כבר מצאו כביש בסביבה נוחה, למרוץ.

יש כבר מצלמות מסלול בכל מקום, ומתנדבים שמכירים את הכביש, מהפרוייקט שלהם.

ו...

29968.jpg?dt=tue%20jul%2020

פורסם

המבצע הזה זה כמו שיבואו לילדים בשבוע הראשון של כיתה א ויגידו להם שיענישו אותם את הם לא ידעו לקרוא ולכתוב עד סוף השבוע.

אני עשיתי 5 שעורים לרשיון ל 50 סמ"ק ושעור 1 לרשיון לבלתי מוגבל.

אז יענישו אותי אם אני לא יודע לרכב.

רוצים לעשות מבצע?

שיקחו 100 אנשים, יאמנו אותם על מסלול ויעקבו אחריהם לראות אם הנהיגה שלהם השתפרה

אייל

פורסם
יא שמן

השכלתנו

תודה יש פרטים מעבר לכך

אצלנו בחברה יש איתורנים על ניידות הסיור,שברגע שהם עוברים את המהירות המותרת או בולמים חזק ,מתקבלת הודעה עם מספר הניידת על הצג במוקד המבצעי ו SMS למנהל הסיור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...