Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי קליאו B שמורה ומטופלת היטב (טורבו דיזל 1500 ידנית) ולאחרונה התחילו בעיות בלי סוף במזגן.

בהתחלה אחד מהצינורות נשבר והוחלף, נפתרה התקלה זמנית.

לאחר מכן שורה של דליפות שאותרו ונסגרו, מולא גז מחדש, עבד יומיים ושוב הפסיק לקרר.

ואז האבחנה של המוסכניק הייתה "הלך מדחס" .

הוחלף מדחס בעלות גבוהה, עבד שבוע, והופ ... שוב אין מזגן.

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות.

יש למישהו רעיונות, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? אי אפשר לנסוע ככה בקיץ המטורף פה בישראל.

מישהו אולי יכול להמליץ לי על מומחה למזגנים של הקליאו באזור תל אביב ? מישהו שאפשר לסמוך עליו שגם יתקן וגם ייתן אחריות

על התיקון ?

המון תודה

GS

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

תודה על ההמלצות,

אבל שאלה כללית, האם כדאי ללכת למישהו שמתעסק רק עם מזגנים או עדיף ללכת למוסך המרכזי ?

אני יודע שהמוסך של היבואן יהיה הרבה יותר יקר אולם סביר להניח ששם בוודאות יפתרו את התקלה וייתנו על התיקון אחריות מלאה, לא ?

פשוט לצערי ב 3 פעמים האחרונות תיקנתי את המזגן במקומות שונים וכל פעם התקלה חזרה ....

אני כבר מיואש ....

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

• תוכן חדש...