Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קניתי רכב שמה שיש בו זה ככה:

3 רמקולים morel בדלתות קדמיות - קומפוננט + בס ,

כשהחיבור של הקומפוננט הינו דרך מגבר 1 לערוץ קידמי

והחיבור של הבס דרך מגבר 2 לערוץ אחורי.

זה מה שיש ברכב ואני לא ממש אוהב את הצליל. חסר לי העומק.

יש לי גם סאב בבית ללא שימוש, אך שני המגברים הם דו-ערוציים אז אין לאן לחבר.

ממה הייתם ממליצים להתחיל בשביל לשפר את המצב.

האם כדאי להוסיף רמקולים בדלתות אחוריות/פאנל אחורי או שאפשר להספק בסאב.

האם אפשר לחבר את שלושת הרמקולים לערוץ הקדמי ולחבר את הסאב לערוץ המתאים עם המגבר שהתפנה?

תודה

seat leon 2002 20vt

פורסם

הייתי מתחיל בלברר אילו רכיבים מותקנים.

אחר כך איך הם מכוונים.

בסוף בלתת תקציב עבור הרכיבים שלדעתך חסרים.

מתחדשת*

פורסם

נראה שמדובר על סט ההשלמה לשלושה חלקים של מוראל - הMWMA לפי מה שהוא כותב.

השאלה היא מה בדיוק חסר בצליל - עומק זו הגדרה מאוד שטחית, חסר קצת נוכחות של זמר? התחום הווקאלי לא מתבלט למימד עצמאי?

חסר באס? חסרים גבוהים?

יש יותר מידי גבוהים?

תנסה לפרט בצורה קצת יותר מדוייקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, ניסיון שני :))

חשבתי שיש לי 2-way + באס, אך לאחר הסתכלות נוספת זה 3-way בסגנון elate 5/6/7 עם קרוסאוור mx33.4e.

הבאס לא מחובר לקרוס אלא ל-rear channel, לכן חשבתי שזה 2way והקרוס לא תומך.

כל זה מחובר לשני מגברי 2way פשוטים.

אחרי העדכון הזה, אולי כדאי לחבר את הבאס בחזרה לקרוס או שיש הגיון בחיבור הנוכחי?

מבחינת הצליל, אני רגיל לסטאפ שיש גם רמקולים מאחורה עם/בלי סאב, להרגשה שהצליל בא מכל הכיוונים.

אז בחזרה לשאלה המקורים, האם יש לי רכיבים מספיקים ויש בעיה בכיוונון או ש ... ומה השלבים בשיפור המערכת?

מקווה שהפעם הצלחתי יותר טוב ))

seat leon 2002 20vt

פורסם

כנראה שהמגברים הם החוליה החלשה.

אולי גם ההתקנה, אך לא ציינת דבר לגבי הנושא.

מעבר לכך, תוספת של סאב תהיה מבורכת, הוספת אחוריים תהיה החטאה למטרה (לפחות למטרת רוב אוכלוסיית הפורום).

מתחדשת*

פורסם

המגברים שיש :

Boss ava570 2x210W

Platinum v12 USC-2060 2x400W

אפשר הסבר קצר לגבי שינאת חברי הפורום לאחוריים? ))

seat leon 2002 20vt

פורסם

ועל זה נאמר "אלוהים מחלק אגוז.... " אתם כבר מכירים את ההמשך.

יש לך סט אילייט שלושה חלקים ואתה לא יודע על זה בכלל? :shock::shock::shock:

מדהים שאתה מסיע פרארי על מנוע של איזטה 300

מיי גוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"הנך מתבקש להכין תקציב באופן מידי להחלפת הזוועה שמגבירה את הילדים שלי".

מורדכי.

מתחדשת*

פורסם

lanosforce> אז אתה ממליץ לי להחליף את ה... אה לא, אתה סטם מנסה להעליב אותי. תנסה פעם הבא להיות יותא עינייני. פתחתי את השירשור בשביל למצוא עזרה והפתגמים והמטאפורות שלך לא ממש עוזרות.

Romek> לאיזה מגברים להחליף? מה תיתן ההחלפה? אני לא הולך להתחרות מול דיסקוטקים והעוצמה גם עכשיו מספיקה.

seat leon 2002 20vt

פורסם

מגברים לא נותנים רק עוצמה.

מגבר טוב ישמע יותר טוב ממגבר גרוע, גם אם חזק יותר.

לגבי שאר הבעיות, כיוונים נכונים יפתיעו אותך לטובה.

מתחדשת*

פורסם

נתחיל במה שטוב:

הרדיודיסק טוב ,הקומפוננט איכותי ,אניע מקווה שהסאב שיושב אצלך בבית שווה משהוא והוא לא פיוניר\קנווד פשוט

ואם תוכל לעדכן בנושא כולל דגם מדוייק של הסאב זה יהיה טוב.

האופציה החסכונית :

אתה מפרק את החיבור הקיים ,ומחבר את הקומפוננט פסיבי לחלוטין משמע גם את המידבאסים שלו לקרוס הפסיבי

ואתה מגביר את הסט בעזרת ה-BOSS שהוא ככול הניראה גם יותר חזק וגם יותר איכותי מהפלטיניום.

בעזרת מגבר הפלטיניום אתה מגביר את הסאב שיש לך בגישור.

השינוי הנ"ל יעלה לך סכום סימלי אצל רוב המתקינים בארץ.

האופציה הרצינית :

סט כמו אילייט 3 חלקים זה סט רציני ביותר שדורש הגברה איכותית וחזקה כדי לעבוד טוב

היתי ממליץ לרכוש מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי כמו סלסטרה FA2150X -{בעלות 1800 שח}

אם אתה רוצה סט אחורי הייתי הולך על מורל דוטק אוביישן -{בעלות 1000 שח} ומגביר אותו עם ה-BOSS

ואת הסאב שלך הייתי מגביר עם הפלטיניום בגישור.

פורסם
lanosforce> אז אתה ממליץ לי להחליף את ה... אה לא, אתה סטם מנסה להעליב אותי. תנסה פעם הבא להיות יותא עינייני. פתחתי את השירשור בשביל למצוא עזרה והפתגמים והמטאפורות שלך לא ממש עוזרות.

Romek> לאיזה מגברים להחליף? מה תיתן ההחלפה? אני לא הולך להתחרות מול דיסקוטקים והעוצמה גם עכשיו מספיקה.

אה ומה שרומם כתב זה בסדר... :-D

אני הייתי בהלם מהמצב וקודם כל רציתי להביע זעזוע פולני עמוק - מותר לי? מותר לי...

עכשיו אפשר לעזור לך קצת יותר - מה התקציב שלך להגברה? מה אתה רוצה להגביר ואיך?

ועוד טיפ אחד קטן - לפני שאתה הולך להגביר את הסט, כדאי שתוודא שהוא לפחות מותקן בצורה ראוייה - בידוד מאסיבי לדלתות, מיקום נכון של האלמנטים.

אתה יכול להעלות תמונות?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...