Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק מצית מהמצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דפוק אני חבל"ז אני יודע שכולכם חולקים עלי בנושא הזה אבל אני נעזר פה בכל מני שאלות ובעיה שאני מנסה לפתור יותר משנה לא שאלתי פה :x

יש לי גלאי רדאר באחד הרכבים והוא מחובר קבוע הבעיה שלא תמיד אנימדליק אותו.

רציתי לדעת איך אני יכול לנתק את המצית מחיבור ישיר למצבר כדי שלא תעבוד שהאוטו מכובה וככה כל פעם שאני אתניע הוא יידלק?

תודה

צביקה

פורסם
איזה דפוק אני חבל"ז אני יודע שכולכם חולקים עלי בנושא הזה אבל אני נעזר פה בכל מני שאלות ובעיה שאני מנסה לפתור יותר משנה לא שאלתי פה :x

אין הנחתום מעיד על גיסתו... :?

במקום להתעסק עם החשמל של הרכב ,אני מציע שתחבר את גלאי הרדאר בחיבור קבוע למקור זרם אחרי הסוויץ'.

המצית , בשימושו המקורי ,הוא צרכן של הרבה זרם. חיבור לא נכון למקור מתח שלא עומד בעומס עלול להשפיע על החיווט (בהנחה שאתה או אחרים מעשנים,וגם אם לא - לך תדע) ולהרוס אותו.

פורסם

מה קשורה גיסתי? :lol: (סתם סתם אל תקחו את זה קשה)

מה אני יכול לחבר מאחורי הסוויץ' שיתאים עם הגלאי?לא כל כבל מתאים

תודה

צביקה

פורסם

מה קשורה גיסתי? :lol: (סתם סתם אל תקחו את זה קשה)

מה אני יכול לחבר מאחורי הסוויץ' שיתאים עם הגלאי?לא כל כבל מתאים

תודה

צביקה

כל כבל כמעט יתאים.צריכת הזרם של הגלאי אפסית. הבעייה שלך היא למצוא קונקטור שיתאים , אבל גם זה אפשרי.

פורסם
מה רע בחיבור של רדיוטייפ?

אם הכוונה לשימוש בהזנה כמקור מתח , אז אין שום רע (מלבד , אולי ,רעשים אפשריים בשמע היוצא מהטייפ עקב חיבורים רופפים).

• תוכן חדש...