Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט בראבו 96.

והאנטי פריז שלי הוא 10w40

האם צריך לעשות את זה?

ואם כן מה עדיף? מים רגילים או מים מזוקקים?

פורסם

בוא נתחיל בזה, ש 10W40 זה שמן מנוע ולא נוזל קירור.

בפיאט משתמשים בנוזל קירור PARAFLU, אפשר לקנות אותו כמוכן לשימוש או כתרכיז, שמוהלים ב 50% מיים מזוקקים.

פורסם

בוקי, גש לכל מוסך מורשה , הרוב הגדול, יערבב לך עם מים רגילים , לא כדי לחסוך, פשוט כי אין צורך במים מזוקקים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מרק, אני מזמן הבנתי, שכל ויקוח איתך מוביל לדיון ארוך ומתיש, ואין לי כל כוונה להשתתף בדיון כזה בפעם המיליון, מה גם שהנושא בכלל לא עקרוני.

רשום שניתן למהול במי ברז - סבבה. במוסך מורשה מוסיפים מי ברז - סבבה.

בתקופה שהייתה לי פיאט רכשתי נוזל פאראפלו במספר הזדמנויות, על כל האריזות שראיתי היה כתוב

ADD 50% DISTILLED WATER וכך עשיתי.

אין לי שום דף נתונים של המוצר, אבל אני בטוח שאתה מצטט משם את המידע המדוייק.

למה יש סתירה בין דף הנתונים לאריזה של המוצר - אני לא יודע.

בעצם אני מדבר על תקופה של כמה שנים אחורה, אולי היום האריזות שונות, לא רשום יותר, שיש להוסיף מיים מזוקקים בלבד.

פורסם

בוקי, יש אנשים שאני מנהל איתם דיון ויש אנשים שאני מנהל איתם וויכוח :roll: מה לעשות שאני שואף להגיע לאמת עד כמה שאפשר.

אכן אני מכיר את האריזה מכיוון שבזמנים קשיים גם לי הייתה פיאט והשתמשתי בנוזל המקורי של הייצרן ואכן רשום על האריזה DISTILLED WATER= מים שעברו רתיחה ואיסוף האדים ולא מים מזוקקים שאתה מכיר שנמכרים בתחנות דלק/אוטודיפו/סנו מים למגהצים שעברו תהליך שונה לחלוטיין.

איזה כייף לי :)

פורסם

DISTILLED WATER זה מיים שעברו תהליך, שנקרא DISTILLATION.

למייטב ידיעתי והבנתי DISTILLATION זה בדיוק "זיקוק" בעיברית.

• תוכן חדש...