Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סקודה פרביה שנת 2002 ידנית.

הבעיה שלי שהאוטו מאבד מים אבל רק בנסיעות קצרות, כלומר, כשאני בנסיעה ארוכה שהמחוג של הטמפ'

מגיע לאמצע והמאוורר מתחיל לעבוד, אין לי מחסור במים למשך כל השבוע.

כאשר אני בנסיעה קצרה במהלכה המחוג לא מגיע לאמצע והאוטו לא מספיק להתחמם, למחרת אני מבחין שחסר לי מים במיכל העיבוי.

מה יכולה להיות הבעיה?

שבת שלום.

פורסם

האם מתחת לרכב יש נזילות ניראות לעין? כלומר, אם מד חום מגיע לחצי, כמות המים במיכל עיבוי לא יורדים?

האם אחרי כיבוי מנוע כשהוא לא הספיק להתחמם בנסיעה קצרה יש לך שלוליות מתחת לרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר מחוג הטמפ' מגיע לחצי יש ירידה קטנה(עם מזגן יש ירידה קצת יותר גדולה) אבל למחרת לא חסר מים.

לגבי האם יש שלולית מתחת לרכב לאחר הנסיעה בה האוטו לא הספיק להתחמם - האמת לא חשבתי על זה.

אני אבדוק בסופ"ש.

במידה אבל ויש שלולית, מהיכולה להיות הבעיה?

פורסם

איך קשור הפקק של הרדיאטור?

שוב, בנסיעה בה באוטו מתחיל לעבוד המאוורר, אין איבוד מים.

פורסם

לפביה 2002 אין פקק ברדיאטור ... ממלאים מים רק דרך המיכל.

גם אצלי אני חושד שיש בעיה כזאת (אבל לא מצאו כלום אז אני עוקב אחרי הבעיה). ממליץ לך ללכת למוסך ולבדוק עם לחץ את המערכת קירור - במקרה ויש נזילה, אתה תראה אותה שם.

במקרה ולא ... צריך לבדוק לאן המים נעלמים (או למנוע אז זה רע מאוד :( )

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

העניין הוא שהאוטו מאז ומתמיד מטופל במוסך מרכזי.

שם כבר בדקו בדיקת לחץ ואמרו שלא מצאו כלום.

הם טוענים שביצעו בדיקה של כל המערכות והאוטו במצב מצויין.

בסוף הם החליטו שיש לעשות שיפוץ ראש מנוע...

כמובן שלא עשיתי אבל המצב כבר מתסכל.

• תוכן חדש...