Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני החלטה האם לרכוש את אחת המכוניות הללו בתור רכב 2 למשפחה. אני מתרכז רק ב-2 רכבים הללו, אולי תהיה אופציה לשברולט אבאו אבל כנראה שלא. עפ"י נסיונכם עם 2 הרכבים הללו מה הייתם ממליצים? אני חושב על יונדאי אוטומטית עם מנוע 1.1 או 1.25, קראתי שצריכת הדלק יחסית גבוהה, אך הרכב טוב, למרות שהוא מיוצר בהודו.

לגבי הסיריון, שמעתי שהיא נחמדה, אך יש רעשים לא מעטים מהמנוע במשך הנסיעה, אך הפלוס שלה שהיא מיוצרת ביפן? היום כבר קשה לדעת אם זה פלוס או מינוס אחרי כל הבלאגן שהיה לטויוטה ולחברות היפניות האחרות..

אודה לכם על עזרתכם.

שבת שלום,

גלעד

פורסם
שלום,

אני עומד לפני החלטה האם לרכוש את אחת המכוניות הללו בתור רכב 2 למשפחה. אני מתרכז רק ב-2 רכבים הללו, אולי תהיה אופציה לשברולט אבאו אבל כנראה שלא. עפ"י נסיונכם עם 2 הרכבים הללו מה הייתם ממליצים? אני חושב על יונדאי אוטומטית עם מנוע 1.1 או 1.25, קראתי שצריכת הדלק יחסית גבוהה, אך הרכב טוב, למרות שהוא מיוצר בהודו.

לגבי הסיריון, שמעתי שהיא נחמדה, אך יש רעשים לא מעטים מהמנוע במשך הנסיעה, אך הפלוס שלה שהיא מיוצרת ביפן? היום כבר קשה לדעת אם זה פלוס או מינוס אחרי כל הבלאגן שהיה לטויוטה ולחברות היפניות האחרות..

אודה לכם על עזרתכם.

שבת שלום,

גלעד

קניתי לא מזמן דייטסהו סיריון 2008 מליסינג. אני לא יודע אם אתה מתכנן לקנות חדש מהניילון או לא אבל בוא אני יתן לך את חוות דעתי על הסיריון.

לסיריון יש מנוע 1.3 שהוא בסדר גמור לנסיעות בעיר וגם מחוץ לעיר. אני אישית עובד בכפר סבא ונוסע כל יום הלוך חזור כפר סבא חולון.

רעשים בנסיעה - הפעם היחידה שאני שומע את המנוע עובד זה כשאני עולה נמצא באיזור 95+ קמ"ש ואז אתה שומע את המנוע עובד אמנם זה לא רעש של סוסיטע שקורעת את עצמה פשוט אתה פתאום "שם לב" שיש מנוע מתחת לכל העניין. אגב אני לא בטוח שלא תשמע יותר במנוע של היונדאי כי הוא יותר קטן וצריך לעבוד יותר קשה.

מבחינת רעשים אחרים אז אני באופן אישי לא שומע רעשים באוטו. אולי זה גם תלוי בעד כמה עמוס האוטו בדברים. אם הדש בורד שלך מלא בשטויות וכל פינה שאפשר לשים משהו דחפו דברים אז ברור שיהיה רעשים בנסיעה. אצלי הוא מאוד נקי ומלבד בקבוק של בושם שיש באוטו שלפעמים זז קצת ואז אני מסדר אותו אני לא שומע כלום.

אמינות - לדייטסהו סיריון כבר יש שם של אמינות וככה הן נתפסות בשוק.

נוחות - הנסיעה מאוד נוחה ומאוד מרווחת. אני הרבה פעמים מתפלא שאני יכול להחנות חופשי בכל חור איתה והיא עדיין כזו מרווחת.

הרגשת נסיעה - מאוד זריזה בעיר, צעירה ובועטת. מחוץ לעיר היא עושה את העבודה אבל אל תצפה למעבר לזה. פלוס נוסף שצריך לציין זה שהמושבים והרכב יחסית גבוהה אז אתה רוב הזמן מרגיש יותר "גבוהה" מהנהגים האחרים בכביש. הרגשה דומה לזו כשאתה נוהג בג'יפ מבחינת גובה.

צריכת דלק - כמו שאמרתי אני נוסע כפר סבא חולון כל יום שזה נחשב נסיעה מעוברת עירוני ולא עירוני בעיקר בגלל פקקים. אני עומד על 13 ק"מ לליטר פחות או יותר. בעיר עם פקקים וכל זה היא תעשה לך בערך 11.

מכירות - כרגע לא ידוע עד כמה תהיה פופולרית הI10 במכירות. אני רואה אותה נכנסת לשוק הליסינג על הכביש. אז יש סיכוי טוב שלא יהיה לך בעיה למכור אותה. מצד שני אני יכול להגיד לך שהרבה אנשים שיש להם סיריון פרטית יד ראשונה מכרו אותה תוך כמה שעות במקסימום כמה ימים בודדים. הרכב מאוד פופולארי בארץ ולמצוא מישהו עם פרטי יד ראשונה במצב טוב זה נדיר.

זה פחות או יותר מה שאני יכול להגיד על הסיריון, סורי שאין לי הרבה פידבק על הI10...אם יש לך עוד שאלות אתה בכיף :)

פורסם

המון תודה על התגובה המפורטת, תאמת היה לי בראש כבר לקנות את היונדאי, אך אתה גורם לי לחשוב שוב על כל העניין

פורסם

אני דווקא ממליץ על היונדאי, הפער במרחב לא כל כך גדול, היונדאי יותר מודרנית, יותר איכותית, תבדוק לגבי עניין הבטיחות כי יש סיכוי שהיא יותר בטיחותית גם, וזו מכונית שמשדרת יותר איכות מהסיריון הפשוטה יחסית. שתיהן לוקחות אותך מא' לב' בלי בעיה רק שהיונדאי עושה את זה יותר טוב. ממליץ לך לקחת ידני, זה יתרום לביצועים ולחסכון בדלק.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...