Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה 90~100W

DrDooM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב (פולו 95) נורות הלוגן 55W מה יקרה אם אני ישים את אותה נוראה אבל בהספק של 100-90W (דמוי קסנון)?

פורסם

במידה וההספק החשמלי הנצרך על-ידי המנורה הינו 100 וואט אזי רוב הסיכויים שהחיווט/הפיוז יישרף ייתכן שגם בית המנורה.

רוב המנורות שרשום עליהם 90-100 וואט זה חארטה בארטה לכן עלייך לבדוק את תפוקת האור הרשומה על-גבי האריזה ביחידות לומן.

תרכוש מנורה איכותית סטנדרטית תוצרת פיליפס/HELLA/אוסרם.

איזה כייף לי :)

פורסם
במידה וההספק החשמלי הנצרך על-ידי המנורה הינו 100 וואט אזי רוב הסיכויים שהחיווט/הפיוז יישרף ייתכן שגם בית המנורה.

רוב המנורות שרשום עליהם 90-100 וואט זה חארטה בארטה לכן עלייך לבדוק את תפוקת האור הרשומה על-גבי האריזה ביחידות לומן.

תרכוש מנורה איכותית סטנדרטית תוצרת פיליפס/HELLA/אוסרם.

זה המפרט H4 100W 1000-Lumen 6000K White Car Light Bulbs (2-Pack/DC 12V)

יש לי כבר את המנורות האלה..

ככה הקופסא נראת http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.37118~seQ.2

פורסם
זה המפרט H4 100W 1000-Lumen 6000K White Car Light Bulbs (2-Pack/DC 12V)

יש לי כבר את המנורות האלה..

ככה הקופסא נראת http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.37118~seQ.2

1. אינני יודע אם צבע האור הנפלט מהנורה חוקי.

2. בקישור שצירפת רשום מנורה של 100 וואט, מצד שני רשום שצריכת הזרם היא יחסית נמוכה, לפי דעתי הכוונה שתפוקת האור של המנורה הינה שוות ערך למנורה של 100 וואט.

3. תפקות האור של המנורה בקישור שצירפת הינו 1000 לומן שזה תקין מבחינת התקינה הבין לאומית.

4. במידה ויש ברשותך מד-זרם תוכל לבדוק את צריכת הזרם של המנורה על-ידי חיבור מד-הזרם בטור למנורה במידה וצריכת הזרם נמוכה מ-4-4.5 אמפר אזי אין שום בעיה להתקין את המנורה ברכב.

לסיכום

נראה לי שזו מנורה מסוג H4 פשוטה ולפי דעתי כול מה שמגיע מסין עם תיאור מטעה לא שווה את המחיר ששילמת מכיוון שמנורה תוצרת HELLA טובה יותר.

פורסם
1. אינני יודע אם צבע האור הנפלט מהנורה חוקי.

2. בקישור שצירפת רשום מנורה של 100 וואט, מצד שני רשום שצריכת הזרם היא יחסית נמוכה, לפי דעתי הכוונה שתפוקת האור של המנורה הינה שוות ערך למנורה של 100 וואט.

3. תפקות האור של המנורה בקישור שצירפת הינו 1000 לומן שזה תקין מבחינת התקינה הבין לאומית.

4. במידה ויש ברשותך מד-זרם תוכל לבדוק את צריכת הזרם של המנורה על-ידי חיבור מד-הזרם בטור למנורה במידה וצריכת הזרם נמוכה מ-4-4.5 אמפר אזי אין שום בעיה להתקין את המנורה ברכב.

לסיכום

נראה לי שזו מנורה מסוג H4 פשוטה ולפי דעתי כול מה שמגיע מסין עם תיאור מטעה לא שווה את המחיר ששילמת מכיוון שמנורה תוצרת HELLA טובה יותר.

חוקי אני יודע שלא.

רק הקטע שזה אולי יהרוס לי את החיווט מלחיץ אותי טיפה.

נרכיב אותה בקרוב... נקווה לטוב

תודה רבה

דרך אגב

לא הבנתי איך אני בודק את זרם

פורסם

בשביל לבדוק זרם אתה צריך מד-זרם או רב מודד ראה תמונה מצורפת.

בדיקה פרמטיבית..

נסה להרכיב מנורה אחת בלבד ולבדוק האם הקונקטור של המנורה או החיווט מתחממים יותר מהצד של המנורה המקורית לאחר 10 דקות לפחות ובזהירות.

digital-voltmeter.jpg

• תוכן חדש...