Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חושב שהישרשור הזה מיצה את עצמו.

לפותח השירשור-הדבר שאתה מתעניין לגבי אפשרי עלויות כמו שהסבירו לך נעות בטווחים של 15-30 אלף ש''ח.

ההשלכות הבסיסיות והמידיות הן:

*אובדן האחריות.

*רכב לא יהיה חוקי(טסט\הורדות מהכביש וכו'.)

לרכב מקורי יכולות לצוץ בעיות עם טורבו מקורי אז על אחת כמה וכמה עם רכב שלא יועד לכך מלכתחילה.

אם אביך מתנגד לרכוש רכב חזק יותר,אני לא בטוח כמה שהוא יהיה בעד רכב לא חוקי ומבוטל אחריות יצרן.

שורה תחתונה,הדבר אפשרי יקר מאוד ולא משתלם משום בחינה.

פורסם

בגירה לא יכול לנעול כרגע, הוא סימס לי שבדיוק עכשיו הוא מבצע את זממו. (איזה איש אשכולות, גם מבצע את זממו וגם מסמס בו זמנית. וירטואוז. ולא, אנו לא נסביר לכם מה זה אומר. כרגע חופש גדול ויש כאן עודף של קטינים שרוצים לשפר את הרכב של אבא)

אני אני נועל.

אמנם לא 2 באר, אבל 1.2 באר על GT42R זה נראה לי מספק.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...