Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אפשרות לרדת בחתך כי לא אקבל אישור על זה.

כמה זה יקר? אני מוכן להשקיע עד 500 שקל לצמיג אם הוא באמת שווה את זה .

מבירור נוסף אצל אנטון רביעיית Toyo עולה 1600. 

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה לקנות ב-1600 ש"ח.

יש כאן בחור שאמר שאפשר ביותר זול.

אני החלפתי השבוע סט T1R השבוע במידה הזו לדעתי צמיג טוב לא מצוין אבל מחיר\תמורה מצוין

370 שח אחרי מע"מ לצמיג

יובל

פורסם

שלום לכולם,

אני מצטרף לבקשה להמלצות על פנצ'ריות טובות באיזורי ירושלים ות"א.

בדקתי ב-tires4u, באיזור הדרום (באר שבע), מבקשים 394 שקל לצמיג הנ"ל. הבעיה היא שבאר שבע מעט רחוקה

תודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מה עם ה-S.DRIVE של יוקוהמה? לי עלתה רביעיה ב-1600 ש"ח, במידה יותר בעייתית משלך (185-55-15). השינוי שחל ברכבי הוא תהומי לעומת מה שהיה עם הצמיגים המקוריים (טויו R27 שמותאמים למאזדה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה עם ה-S.DRIVE של יוקוהמה? לי עלתה רביעיה ב-1600 ש"ח, במידה יותר בעייתית משלך (185-55-15). השינוי שחל ברכבי הוא תהומי לעומת מה שהיה עם הצמיגים המקוריים (טויו R27 שמותאמים למאזדה).

מישהו יכול להגיד איך הם ביחס ל-toyo?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מניסיון אך כן מניסיון של אחרים - יותר קשיחים באופן משמעותי (הדופן לא רכה כמו בטויו ולכן הצמיג "חי" יותר זמן). צמיגים באותה הרמה, אך ממה ששמעתי באוזניי (שוב, זה לא מוכח על ידי הניסיון שלי, אני מדגיש), היוקוהמה מעט טובים יותר בסה"כ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא מניסיון אך כן מניסיון של אחרים - יותר קשיחים באופן משמעותי (הדופן לא רכה כמו בטויו ולכן הצמיג "חי" יותר זמן). צמיגים באותה הרמה, אך ממה ששמעתי באוזניי (שוב, זה לא מוכח על ידי הניסיון שלי, אני מדגיש), היוקוהמה מעט טובים יותר בסה"כ.

מחזק! מנסיון.

אולם הכל תלוי במחיר שתשיג על היוקו-אם אני מבין נכון הרכב שלך הוא לא ספורטיבי במהותו לכן אין סיבה להגזים.

בד"כ הT1R ינצחו בכל השוואה שתתן בסגמנט שלהם לא כי הם פחות טובים - פשוט כי הם התמורה הטובה ביותר לשקל שתמצא.

לגבי הF1 , אל תתקרב בכלל! אלו צמיגים שלא מיוצרים אפילו קרוב לרמה שהייתה להם פעם.

פורסם

דני אל תשבור את הראש, קפוץ לפיט סטופ ותיקח T1R, מניסיון ..

החלפתי את הT1R בSP9000 (שניהם חתך 50), והT1R שקט יותר, אוחז יותר ופשוט צמיג טוב יותר.

עוד אפשרות היא הToyo proxes4 , גם מניסיון צמיג פשוט מעולה לא חושב שאתה צריך מעבר לזה כולה משפחתומטית :-).

עוד דבר לגבי הSP9000 - נדיר למצוא מקוריים שמיוצרים ביפן, ואם כבר מוצאים אז רוצים עליהם מחיר גבוהה.

פורסם

תודה לכל החברים,מחר אסע לאנטון להרכיב שישייה ב-1600.

לידע כללי,כמה זמן לאחר תאריך הייצור הצמיג נחשב טרי?

• תוכן חדש...