Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברצינות,

אני לא יודע.

בצחוק,

שתגיד שמחר היא מתפוצצת בעזריאלי, אם אחרי חצי שעה יש 20 סוכנים אצלה בבית, אז מאזינים לה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני יודע..

גם אני מאזין לה:lol: :lol:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לא ניתן לגלות האם מאזינים לטלפון הסלולארי של הלקוחה שלך גם באמצעים משוכללים.

גלי הרדיו המשודרים מהטלפון הסלולארי נקלטים על-אנטנות הפזורות בכול פינה ולכן גם אני יכול בעזרת מקלט+מקודד לקלוט שידורים אלא ללא ידיעה של אף אחד.

ברשותיי מקלט שבניתי לפני כ-8 שנים אשר קלט היטב את השידורים הסלולארים האנלוגים ואף אחד לא יכול היה לדעת אם אני קולט שידורים אלא.

גם היום ניתן לקלוט ללא שום בעיה טלפונים סלולארים אנלוגים של הרשות הפלשטינאית.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכי בטוח ללכת לחוקר פרטי שמתעסק בזה ולבקש ממנו ייעוץ מהימן ולא לסמוך על פורום באינטרנט. בגדול לטלפון אלחוטי אין בעיה לצוטט. לטלפון קווי זה יותר מסובך אבל אפשרי אם יש גישה פיזית לתשתית או לטלפון. לסלולר זה כבר הרבה יותר מסובך אבל גם אפשרי. בסלולר גם ניתן להתקין אפליקציות סמויות שישדרו אחורה פחות או יותר כל מה שהמאזין רוצה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בשביל שהמשטרה תוכל לצוטט למכשיר נייד היא תצטרך להביא לשופט סיבות כ"כ טובות על מנת לקבל אישור לצוטט.

אז אני מניח שבמחלוקת מיסחרית אין חשש לציטוט חוקי.

ציטוט לא חוקי למכשיר נייד הינו טכנולוגיה לא כ"כ נגישה הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לחבר משהו בתוך הטלפון עצמו.

אז אם אף אחד לא התעסק לה בטלפון בזמן האחרון אין לה מה לדאוג.

חוץ מזה שתקנה טוקמן עד שיגמרו החקירות כמו שעושים יעדים של המשטרה.

פורסם

מהידע הרב שלי :

כאשר עולם הפשע פוגש אחד בשני למטרת "עסקים" למינהן , כל מי שמעורב בשיחה מוציא את הכרטיס SIM מהפלא שלו.

וזה למה : גם כשהטלפון סגור, באמצעים טכנולוגיים הקיימים כמעט לכל רשת , אפשר להאזין לך גם כשהמכשיר מכובה לגמרי.

פורסם
לא ניתן לגלות האם מאזינים לטלפון הסלולארי של הלקוחה שלך גם באמצעים משוכללים.

גלי הרדיו המשודרים מהטלפון הסלולארי נקלטים על-אנטנות הפזורות בכול פינה ולכן גם אני יכול בעזרת מקלט+מקודד לקלוט שידורים אלא ללא ידיעה של אף אחד.

ברשותיי מקלט שבניתי לפני כ-8 שנים אשר קלט היטב את השידורים הסלולארים האנלוגים ואף אחד לא יכול היה לדעת אם אני קולט שידורים אלא.

גם היום ניתן לקלוט ללא שום בעיה טלפונים סלולארים אנלוגים של הרשות הפלשטינאית.

האם בעזרת מקלטים פשוטים שניתנים לבנייה עצמית אפשר לפענח אותות ושיחות של CDMA?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בשביל שהמשטרה תוכל לצוטט למכשיר נייד...

מצטער על הקטנוניות:

לצטט מישהו- לומר משהו שמישהו כבר אמר לפניך

לצותת למישהו- להאזין לשיחה

לצ'וטט- לגלוש בצ'טים באינטרנט :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא,

צריך גם לדעת את המספר הסידורי הספציפי של הטלפון שלך שלא משודר.

קרא פה: http://www.denbeste.nu/cdmafaq/eavesdrp.shtml

זה לא אומר שלא מאזינים (בגדול מאזינים או ניתן להאזין לכל טלפון, ואני מניח שאתם יודעים מי מאזין...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בזמנו ראיתי בארץ באחת מחנויות ריגול ברשת מכשיר סלולארי שיכול להאזין לטלפונים סלולאריים אחרים ברשת דיגיטאלית. טכנית זה לא בעייה יותר מידי קשה. מחיר המכשיר כמה אלפי שקלים.

ד"א, אם כבר מדברים על ציוד קונספירצייה, ניתן בסביבות 1000 יורו להשיג מקלט/משדר של אותות משלט הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעבר (לפני 14 שנה בערך) היה לחבר שלי מכשיר אלחוטי שהיה עולה על שיחות של אנשים, לא יודע אם של בזק או של פלאפונים, אבל זה היה עולה על שיחות ופשוט הינו שומעים וגם הינו יכולים להתערב להם באמצע השיחה. כמובן שהינו צריכים להיות ליד אחד ממבצעי השיחה כדי לקלוט אותה, אבל זה עבד יופי בטווח קליטה שאנחנו ישבו בקומה 1 ומבצע השיחה ישב בקומה 4 של הבניין.

השתמשנו בזה בתור ילדים סתם כמעשה קונדס, אני מניח שהיום זה משוכלל יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
האם בעזרת מקלטים פשוטים שניתנים לבנייה עצמית אפשר לפענח אותות ושיחות של CDMA?

לא ניתקלתי בפרוייקט לבנייה עצמית של מפענח אותות דחוסים ומקודדים בשיטת CDMA.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...