Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי בעיה כזאת, הסובארו של אישתי (92) נעצרה לאחר שכל מערכות החשמל מתו, הדבר היחידי שעובד זה איתות המצוקה.

החלפתי מצבר, ואין תגובה לא בהנעה ולא צופר,רדיו, שום מערכת חשמלית.

בדקתי פיוזים, בתוך הרכב כולם תקינים, ושני הפיוזים בתא המנוע תקינים (לפחות ניראים כך).

מה לעשות היכן לבדוק?

דני

פורסם

יש בתא המנוע פיוזים,קשה לראות אם הם תקינים כי הם מכוסים בבד מבודד,צריך DVM למדוד קצרים או פשוט להחליף בניהם ולראות אם יש שינוי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
יש בתא המנוע פיוזים,קשה לראות אם הם תקינים כי הם מכוסים בבד מבודד,צריך DVM למדוד קצרים או פשוט להחליף בניהם ולראות אם יש שינוי.

היכן בדיוק, אני מדבר על הקופסה שמכילה מקום ל3 פיוזים (קופסאות) שנימצא ליד ההגה בצד המנוע

פורסם
היכן בדיוק, אני מדבר על הקופסה שמכילה מקום ל3 פיוזים (קופסאות) שנימצא ליד ההגה בצד המנוע

הזמנתי חשמלאי הוא מצא אמובילזר מותקן ברכב (לא ידעתי) שגרם לבעיה במערכת חשמל.

בנוסף הוא ציין שהפלג הראשי (מתחת להגה) לא היה תקין - יצאתי בנזק של 200 ש"ח כולל שהוא בא אלי הביתה ועבד 30 דקות

• תוכן חדש...