Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת להחליף את הרכב שלי , קורסה 94 (גו'י) ידנית.

האם ניתן לקבל מחיר טוב עליו או שכדאי לעשות טרייד אין ולהתפשר על כל מחיר ?

המכוניות שאני חושבת עליהן הן:

-טויוטה קורולה (נראה לי שחדשה, אם כי בשביל זה צריך הלוואה גדולה, האם כדאי ?) מה ההבדל בין קורולה סאן, לקורולה gli

-אופל אסטרה (לא חדשה) אבל מה שראיתי בפורום ונסיוני האישי, מוסכי אופל גרועים בשירות ויקרים להחריד. האם לקחת זאת בחשבון ?

שברולט אוויאו חדשה ?

אודה מאוד על עזרתכם

פורסם

קודם כל, אני לא בטוח כמה בכלל שווה קורסה שנת 94, אבל אני בספק גדול שהיא שווה יותר מ-20000 ש"ח, ורוב הסיכויים שפחות. זה לא רכב מאוד קל למכירה, ולכן אולי כדאי ללכת על אופציית המכירה לסוחר (אבל שווה לך לנסות קודם בעצמך). טרייד אין לא תקבלי על הרכב הזה, קרוב לוודאי.

בנוגע למכונית מחליפה - אין טעם להתחיל לדבר על אפשרויות כמו קורולה, אסטרה או אוויאו, לפני שתגידי את הצרכים שלך מהרכב.

המחיר הכי חשוב - כמה כסף את יכולה להרשות לעצמך להוציא? קחי בחשבון שמשפחתית חדשה כמו הקורולה עולה 120000 בקלות. שברולט אוויאו היא סופר מיני שעולה בטח פחות מ-100000 ואסטרה משומשת - עוד פחות מזה.

בנוסף - האם דרושה משפחתית? מה חשוב לך ברכב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - מחירון הגה 23,100 לרכב שלי.

בטרייד אין של UMI והציעו לי קצת פחות מ 20,000 אבל עדיין לא ראו את הרכב.

לגבי רכב חדש - מה שחשוב לי זה - אוטומטי מנוע 1400 ומעלה, ושיהיה חזק, עם מזגן.

רכב שלא רואה מוסך והטיפולים לא יקרים.

אני נוסעת הרבה, חשוב לי שיהיה לי נוח וכיף לנהוג באוטו.

רוצה רכב חזק.

נכון שאין לי כסף לטויוטה, אבל אולי כדאי לקחת הלוואה ?

התקציב שלי ההתחלתי הוא 70-80 אש"ח.

הבעיה היא שאני פוחדת לקנות רכב יד שניה ולכן חשבתי על האוויאו

פורסם

אוקיי, זה קצת עוזר.

בנוגע למחירון הגה - אל תסמכי עליו. לוי יצחק הוא זה שקובע בינתיים ואין מה לעשות.

אני מבין שלא חובה רכב גדול - כלומר הוא לא חייב להיות קורולה בהכרח אלא גם יאריס היא אופציה - לא? פשוט קורולה עולה כ-120 אלף ויאריס עולה כ-100 אלף ועלויות האחזקה שלה זולות יותר. היא גם מגלה אמינות מעולה. היא תהיה מעט חלשה יותר מהקורולה (מנוע 1.3 עם 86 כ"ס) אבל לא בהרבה כי היא קלה יותר. מהניסיון שלי היא זריזה מספיק, אבל כדאי שתקחי נסיעת מבחן.

עוד אופציות קטנות - הונדה ג'אז - שלה דווקא מרחב פנימי גדול כמו במשפחתית, פורד פיאסטה - מכונית מצוינת שלא זוכה להרבה הערכה בארץ וחבל. וגם רנו קליאו B שהיא מכונית נהדרת, עם יבואן בעייתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי רוני

הרבה תודה.

יאריס לא באה בחשבון כי היא קטנה.

ואני רוצה רכב עם תא מטען גדול. או מרווח. ולא אוטו שנראה כמו קופסה.

סליחה, אני יודעת שהיאריס טובה, אבל אני מעדיפה משהו גדול יותר

פורסם

את הפורד פיאסטה הפסיקו לייבא בשלב זה,בגלל מחיר גבוה.הטויוטה יאריס הוא אמנם אוטו מצויין,אבל יש לו בעייה ממש רצינית,שלאנשים מסויימים היא קריטית-אין לה תא מטען,מה שפוסל אותה על הסף למשפחות צעירות למשל,שצריכים עגלת תינוק.אופציי נחמדה היא היונדאי גטס,שהיא אמנם פחות טובה מהיאריס,אבל יש לה תא מטען אמיתי והיא זולה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...