Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגריטה היבואן ואנחנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון עלה במוחי הקודח למקרא שני שרשורים וביחוד לאחר קריאת ההודעה של בני הספל בשרשור על הב.מ.וו

השקת ב.מ.וו 3200 והצדעה לקמור

וגריטת 5000 מכוניות ישנות

האם ימצא היבואן / יבואנים שיסכימו להשקיע את אותם 3000 ש"ח הניתנים לגורט ויעבירו את אותו הרכב לאחד שרוצה לשפצו באהבה ובכך להאדיר את רכבי היבואן ואת תרומתו לקהילה . על הדרך היבואן ירויח מן השיפוץ גם משהו. לא??

בתמורה למשל , יעמיד המקבל את רכבו המשופץ לצורך תצוגה אצל היבואן במבצעי שיווק

כך יצאו כולם נשכרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרעיון עלה במוחי הקודח למקרא שני שרשורים וביחוד לאחר קריאת ההודעה של בני הספל בשרשור על הב.מ.וו

האם ימצא היבואן / יבואנים שיסכימו להשקיע את אותם 3000 ש"ח הניתנים לגורט ויעבירו את אותו הרכב לאחד שרוצה לשפצו באהבה ובכך להאדיר את רכבי היבואן ואת תרומתו לקהילה . על הדרך היבואן ירויח מן השיפוץ גם משהו. לא??

כך יצאו כולם נשכרים

סבבה של רעיון

פורסם

כך יצאו כולם נשכרים

יבואן יחפש בן אדם פרטי שישפץ בשבילו רכב ?!?!?

קצת מוזר.

חסר לו מוסכים? מחסנאים ? אנשי רכש? פחחים ?

אם יבוא רוצה לשפץ כדי לשמר מסורת,היסטוריה,גימיק שיווקי

ה20K-100K שח לא מה שיעצור אותו.

מצד שני בן אדם פרטי לא יתחייב לחברה מסחרית בשביל 3000 שח

גם לא לזמנים (שסביר להניח שכל חברה מסחרית תדרוש) וגם לא לתוצאה סופית.

בקיצור יש הבדל בין תחביב למקצוע וזה לא 3000 שח

פורסם

יש מגמות מקומיות לנושא, בסוכנות ברזילאי סובארו בי-ם שופצה, (לא בשיפוץ מדהים)

סובארו רקס 600 ומוצגת בין המכוניות החדשות, לבעלים גם ג'יפ 42 אמרקאי יפה.

סוכנות הונדה (אופנועים) מזמן תומכת בכל בעלי ההונדה מכל השנים, ביבוא חלקים

וסיוע מקצועי בשיפוץ, יוזמה ברוכה שתורמת הייטב לתדמית היבואן.

יש כפפה להרים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה חדש לי... יכול להרחיב?

פורסם
יש מגמות מקומיות לנושא, בסוכנות ברזילאי סובארו בי-ם שופצה, (לא בשיפוץ מדהים)

סובארו רקס 600 ומוצגת בין המכוניות החדשות, לבעלים גם ג'יפ 42 אמרקאי יפה.

יש כפפה להרים-רן

למיטב ידיעתי הסוברו שכרגע עומדת בסוכנות- נרכשה מהבחור שניסה למכור אותה מזה זמן-מה אחרי, שכבר שיפץ אותה (בכפר קאסם, אם אינני טועה), והיא דווקא ברמת שיפוץ סבירה בהחלט, יותר ממה שהייתי מצפה בהתחשב ל...נסיבות!:wink: בוא נגיד ככה- אם שלי אחרי השיפוץ תראה ככה לפחות שנה (ושלו שופצה לפחות לפני שנה)- אני כבר אהיה מאד שמח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרעיון נחמד אך לא ישים.

המטרה שעומדת מאחורי תוכנית הגריטה היא הורדת מכוניות ישנות מהכביש. ליבואנים אינטרס ברור לשמור על "קשרים טובים" עם מוסדות השלטון ומשרד הרישוי שכמובן לא יראו בעין יפה את "עקיפת המדיניות"במקום אכיפת המדיניות.

ליבואנים אין שום חשק ובצדק,להסתבך עם קבלת,תיווך,אחסנת ומסירת רכבים ישנים,לא שווה להם,לא כדאי להם וזה פתח לצרות גדולות.

לרוב המכוניות שנגרטות אין כרגע שום ערך,מדובר במכוניות שאיש לא באמת רוצה לקנות אחרת היו נמכרות ביותר מ-3000 ש"ח.

יבואן פורד לא ירויח כלום מ"תיווך" של פורד אריקה,יבואן פיאט לא ירויח כלום מרגטה,יבואן פז'ו לא ירויח כלום מ-309 והרשימה ארוכה.

מכונית קלאסית באמת או מכונית במצב יוצא מן הכלל כמעט תמיד תמצא קונה וכמעט תמיד בעליה יעדיף את שימורה על השמדתה.

לכן אגב,לשרשור ענתיקות בדרכים יש ערך מסויים ולעיתים ניתן להציל רכב מגריטה (לרוב יהיה מדובר ברכב מדגם שאינו "קלאסי ומבוקש" אבל בעל ערך רגשי למישהו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לעזאזל, הזכרת לי עכשיו: מול הבית של הרופא שיניים שלי הייתה תמיד חונה אריקה שנת 84 נידמה לי,במצב מצויין- אני תמיד חשבתי לתפוס את הבעלים ולהגיד, שכשירצה למכור- יגיד לי! לפני כמה שבועות שמתי לב שנראה שהיא עומדת! והיום היא נעלמה- אני חושש, שניגמר לה הטסט והבעלים מכר אותה לגריטה! ^^^מק של הגריטה הזו!!!!!!!!!!:evil::mad2::mad2::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word: האוטו היה במצב כמעט חדש, לפחות חיצונית!!! אין כבר כאלה בכלל בכביש!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...