Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה השיקה לאחרונה גרסת 5 דלתות לפורטה. מה זה אומר על עתידה של הסיד?

attachment.php?attachmentid=204819&stc=1&d=1277418930

לפני מספר שבועות חשפה קיה גרסת חמש הדלתות של הפורטה. מעניין, אנחנו כל הזמן חשבנו שהפורטה היא בעצם גרסת הארבע

דלתות של הסיד. לא משנה, מה שחשוב זה שקיה שחררה קצת תמונות ומידע טכני על התצורה החדשה של הפורטה.

הפורטה מחומשת הדלתות מבוססת כמובן על שלדתה של הפורטה סדאן, והדמיון בין השתיים רב. למעשה, הפורטה חמש-דלתות

נראית מהפרופיל כמו שילוב לא רע בכלל בין הסיד לפורטה. ממדיה דומים לשל הפורטה סדאן, למעט בממד הגובה שקטן בגרסה זו.

הפורטה החדשה תשווק עם שלושה מנועי בנזין בנפחים 1.6, 2.0 ו2.4 ליטרים ותיבת הילוכים אוטומטית חדשה או תיבה ידנית.

השיווק בעולם אמור להתחיל לקראת חודש אוקטובר, ורמת המחירים והאבזור צפויה להיות דומה מאוד לזאת של הפורטה הנוכחית.

אנחנו יוצאים מנקודת ההנחה שמשרדי היבואן סגורים בשעת לילה זו, ולכן נאלץ להמתין בסבלנות עד שנדע האם היא תגיע גם אלינו

בעתיד הקרוב.

attachment.php?attachmentid=204818&stc=1&d=1277418930

attachment.php?attachmentid=204820&stc=1&d=1277418930

Forte_5dr_ext_2.jpg

Forte_5dr_ext_3.jpg

Forte_5dr_ext_4.jpg

Forte_5dr_ext_6.jpg

Forte_5dr_ext_1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא אהבתי בכלל את העיצוב הסתמי משהו שלה. בכלל, הפורטה נראת כלכך מיותרת על הכבישים בארץ. מה רע בסיד? :roll: (אפילו שהפורטה 4 דלתות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אל תטרחו להתקשר ולשאול את טלקאר.

קודם כל, כי תמונות ופרטים על הפורטה 5 דלתות נחשפו לא לאחרונה, אלא בראשית אפריל. לפני כמעט שלושה חודשים.

שנית, מכיוון שמדובר פשוט בסיד האמריקנית, לא במחליפה כלשהי לסיד האירופית. זו בסך הכל התאמה של הסיד המוכרת לנו

לטעם האמריקני, ותחת שם שמוכר היטב בארה"ב בזכות הפורטה סדאן וקופה (שלא משווקות באירופה).

פורסם

רועי +1 . מדוייק, אין מה להוסיף, נראה לי אפשר לנעול :lol:

פורסם

מקדימה ומהצד היא בדיוק הונדה סיביק, מאחורה B3

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גבוהה וקצרה מדי.

עיצוב החלק הקדמי משווה לרכב מראה רחב שלא מסתדר עם שאר הרכב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מקדימה ומהצד היא בדיוק הונדה סיביק, מאחורה B3

לדעתי יותר כמו B4 החדשה. מעצבן.

אבל יצא להם יפה התולעת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...