Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי הקרוב אני נוסע לירושלים משעה 8 בלילה עד השעה 11 בלילה אני אהיה שם ואני צריך לשרוף את הזמן.

אני אשמח לדעת איפה אפשרי לשרוף את הזמן בירושלים כולל איזה חומוס או משהו בסגנון שמומלץ שם (הציעו לי ללכת לסימה אבל מעבר לזה לא היו עוד המלצות). כמובן לא מתכוון להיכנס לחלקים של הערבים במיוחד לא בשעות האלה.

אני אשמח גם לדעת איפה זה הגן ארועים עין יעל, זה בצמוד למתחם ארכאולוגי משהו, לפי אתר המפה זה נמצא ברחוב נחל הרפאים, לפי דפי זהב זה ברחוב הפלמח.

יש GPS רק שלא יודע לאן לכוון אותו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החומוסיות הטובות במרכז העיר קרי פינתי וטעמי יהיו סגורות בשעות שתהיה.

הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב בקניון ממילא ולאחר מכן להסתובב קצת במדרחוב.

בשני המקומות יש המון מסעדות ובתי קפה אני חושב שממילא מקום מאוד נחמד להסתובב בו ו"להרוג בו זמן".

אם אתה בעניין של מסעדות הייתי ממליץ לאכול ב"פוקצ'ה בר" במרכז העיר.

אם אתה רוצה לנגב חומוס מסעדת סימה נמצאת באזור השוק ליד עוד שני מוסדות אוכל ירושלמים מסעדת סמי ומעט למעלה בעלייה סטקיית חצות שם יש את המעורב הירושלמי הכי טוב שיש.

אאל"ט עין יעל זה ליד מלחה וגן החיות התנ"כי ולא ברחובות שהזכרת תרים טלפון למקום והם יפנו אותך כי אני לא רוצה להטעות.

פורסם

הבנת לא נכון - "חצות" זה המקום שאתה מחפש אם במעורב חשקה נפשך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא שיש לך בררה, "סימה" לא תהיה פתוחה בשעות כאלה (תקנו אותי אם אני טועה).

גן האירועים עין יעל זה בכלל במלחה, בין גן החיות לגן החיות. סליחה, בין האצטדיון לגן החיות. משהו כזה.

"חצות" לא רע בכלל, אבל אל תפתח יותר מדי ציפיות. מה שכן, מעורב הם יודעים להכין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא חובב מעורב ככה שאין לי לגבי המאכל הזה שום ציפיות, היתי מעדיף חומוס טוב, העיקר שיהיה איך לשרוף 3 שעות בלי ליפול על המשפחה שם.

in the face

with a chair

פורסם

יש אחלה חומוסיה בתחילת רחוב "בן סירא" מצד שמאל.

לחומוסיה קוראים גם בן סירא.

אני מאוד נהנה מהחומוס שלהם. הפיתות תמיד טריות ואף פעם לא קרה שאכלתי שם והתאכזבתי.

זה ממש קרוב לשדרות ממליא, כך שאם אתה מבקר שם, אז זה חמש דקות הליכה..

תהנה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

את הזמן תוכל להעביר בשדרות ממילא (מישהו אמר ביקור בכותל :p ?) .

ולגבי חומוס טוב - אני ממליץ על חומוס בן-סירא, שנמצא ברח' בן סירא כמה דקות הליכה משדרות ממילא. חומוס מעולה!

8)
פורסם

היה תענוג!

מזג אויר מעולה, רוח קרה עם הרים מסביב ממש חו"ל. תמיד שנאתי את העיר הזאת בגלל שהיא מוזנחת, אבל מסתבר שיש אזורים יפים. אפילו הבחורות שם יפות יותר!

אכלתי אצל סטקיית חצות מעורב ירושלמי, כמעט דגמתי את סימה מיד אחרי אבל לא היה לי מקום לעוד מנה. עברתי דרך החומוס אצל בן סירא רק לראות איפה זה ואז חזרתי לקניון מלחה. שם אכלתי גלידה אצל אלדו או משהו כזה וטיילתי שם בקניון.

ידוע למישהו מה המבנה שבונים\משפצים מעט לפני גן העצמאות? זה נראה מפלצת ענק!

in the face

with a chair

פורסם

ידוע למישהו מה המבנה שבונים\משפצים מעט לפני גן העצמאות? זה נראה מפלצת ענק!

אתה מתכוון לבניין שמול ממילא? אם כן זהו בית ישן שפירקו את כולו מבפנים והשאירו רק את הקירות החיצוניים.

אאל"ט בתוכו בונים בית מלון.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

או שהוא מתכוון לבית-דירות-יוקרה-נובורישי-לצרפתים-עשירים-מדי

שגדל לו ממש בכניסה לגן העצמאות מהצד של פוקאצ'ה/רחוב הלל.

כן, יש מקומות יפים בירושלים אבל אי אפשר להגיע אליהם כי הכול פקק אחד גדול בחסות הרקבת.

מה שלא פחות עצוב הוא שהרקבת לא תשפיע בכלל על הפקקים בעיר,

והם יישארו בדיוק כפי שהיו לפני 10 שנים, רק עם פחות כבישים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס מדובר במבנה ענק, לא באיזה בניין דירות.

נראה מבחוץ כמו איזה איצטדיון מוקטן

in the face

with a chair

פורסם

מצאתי, מדובר על רחוב אגרון, איך שלוקחים ימינה מרחוב בן סירא, ואז אחרי 10 מטר שוב ימינה לרחוב אגרון ואז עולים למעלה ומצד שמאל יש את כל השיפוץ הזה.

in the face

with a chair

פורסם

לפי השמועות ברחוב אגרון בונים בית מלון אבל מי לעזאזל ירצה להיות במלון ברח' אגרון?

הכל תמיד פקוק שם, כולם צופרים על ימין ועל שמאל בכל שעות היממה.

בירושלים יש מקומות סבבה אבל הרוב די מוזנח וכמו שאמרו, הכל פקק אחד גדול.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...