Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש לי מערכת מחשב די מכובדת (Core i7 920, 6 GB DDR3 1066 Mhz), אני שומע (בעיקר קורא) הרבה דברים טובים על הנפלאות שבמעבר לכונני SSD (כוננים קשיחים מבוססי פלאש).

הבעיה היא ההשקעה. כוננים של 80 גיגה עולים באזור ה- 1000 ש"ח.

מעניין אותי לדעת האם זה שווה את ההשקעה רק בשביל שמערכת ההפעלה תשב על הכונן הזה. האם השינוי יהיה באמת רציני לטובה?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בגדול, במחשבים חזקים זה ידוע שההארדיסק זה העקב אכיליס של המחשב.

מאמין שיהיה שינוי, אבל תוכל גם לעשות RAID ולעבוד עם 2 הארדיסקים במקביל, זה ישפר מאוד את הביצועים וזה הרבה יותר זול, פשוט צריך 2 הארדיסקים זהים (אני מניח שבלוח שלך יש בקר RAID).

פורסם

קודם כל המחירים הרבה יותר נמוכים

דבר שני ההבדל הוא עצום!

עזרתי לבן דוד שלי לבחור רכיבים למחשב חדש

יש לו בדיוק את אותו המפרט כמו שלך רק עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי

ובתור הארד דיסק הוא לקח את הווסטרון דיגיטל בלאק שהם הסידרה הכי גבוהה

המחשב מיועד ליצירת מוזיקה בלבד וזאת מעמסה רצינית אפילו על מחשב כזה

לא סתם אומנים ואולפנים רציניים לוקחים מעבדי רסאון שזה כבר ליגה אחרת לגמרי

בקיצור לפני כשבוע ייעצתי לו להחליף את הכונן למבוסס פלאש

ההבדל הוא עצום המחשב פי כמה יותר מהיר והביצועים בשמיים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
למרות שיש לי מערכת מחשב די מכובדת (Core i7 920, 6 GB DDR3 1066 Mhz), אני שומע (בעיקר קורא) הרבה דברים טובים על הנפלאות שבמעבר לכונני SSD (כוננים קשיחים מבוססי פלאש).

מעניין אותי לדעת האם זה שווה את ההשקעה רק בשביל שמערכת ההפעלה תשב על הכונן הזה. האם השינוי יהיה באמת רציני לטובה?

השאלה היא אם אתה באמת צריך את זה.

המחירים הם יקרים כפי שציינת, 80GB עולה 1000 שקל ו40GB עולה 560 שקל (של אינטל- מאתר קיאספי). BMW, היכן ראית זולים יותר? אולי אתה מתכוון לכוננים דור ראשון?

השיפורים המשמעותיים שיהיה לך הם בהעלאת המחשב, מהירות גישה סופר מהירה וקריאה/כתיבה מהירה של קבצים על אותו כונן קשיח.

היתרונות "האמיתיים" של כונני SSD יתבטאו בעיקר במחשבים ניידים - משקל נמוך, אין חלקים נעים לכן שקט, פליטת חום נמוכה והכי חשוב צריכת חשמל נמוכה.

BMW, מה זה מעבד רסאון? אם התכוונת לקסאון XEON אז שתדע שמעבדי הXEON החדשים הם מעבדים דומים למעבדים של סדרת I7 של אינטל (ובינהם ה920 של פותח השרשור). אמנם 8 ליבות (בדואל קסאון) מול ה4 של הI7 פלוס 4 ט'ראדים, אך בביצועים הם מאד דומים.

אם הוא רוצה שיפור רציני במחיר נמוך , שיעשה OC למעבד שלו בצורה מאד פשוטה (יחסית) ובעלות זולה מאד - נדרש רק הוספת אוורור נוסף ליתר בטחון רצוי שיעשה ע"י אדם מקצועי. ניתן להביא את ה920 החלוש למהירות של 3.6 ומעלה (הממוצע עומד על 4 בקירור אוויר).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לי יש כונן SSD של אינטל בנפח 80GB.

לי עלה בזמנו 1300 ש"ח.

לומר שזה היה שווה את זה,בקושי.

בהחלט מחשב יותר מהיר, אבל לא ברמה כזו שאתה מתפחלץ.

אני לא הייתי ממליץ לקנות כרגע אלא אם יש לך כסף לשרוף.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לכונני הפלאש יש בעיה שאולי נפתרה בווינדוז 7 , אין דרייברים מתאימים מה שגורם הרבה פעמים למערכת ההפעלה לעבוד מולם לאט יותר משום שהיא שולחת כל בקשה לIO מספר פעמים.

בעבר הרבה מאוד משתמשים החזירו לפטופים שגילו את עקב אכילס של הדרייברים.

היום יצאה בהודעה לעיתונות חברה ישראלית שאם הפיתוח שלה ייכנס לשווקים כונני ה SSD יירדו פלאים.

בינתיים קנה דיסקים קונבציונאלים עם זיכרון מטמון גבוהה או תייצר RAID 1 או RAID 5 או אם יש כסף RAID 1+0 אם אתה זקוק לביצועים גבוהים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

Q6600?? YUMMEE

יש הרבה מה לשפר.

2.4 שעושה 3.6 בממוצע.

איזה קירור יש לך ואיזה לוח אם? (דגם מדויק)

פורסם
לכונני הפלאש יש בעיה שאולי נפתרה בווינדוז 7 , אין דרייברים מתאימים מה שגורם הרבה פעמים למערכת ההפעלה לעבוד מולם לאט יותר משום שהיא שולחת כל בקשה לIO מספר פעמים.

בעבר הרבה מאוד משתמשים החזירו לפטופים שגילו את עקב אכילס של הדרייברים.

היום יצאה בהודעה לעיתונות חברה ישראלית שאם הפיתוח שלה ייכנס לשווקים כונני ה SSD יירדו פלאים.

בינתיים קנה דיסקים קונבציונאלים עם זיכרון מטמון גבוהה או תייצר RAID 1 או RAID 5 או אם יש כסף RAID 1+0 אם אתה זקוק לביצועים גבוהים.

מה יעזור רייד 1? זה מירורינג.

0 זה מצויין אבל בעל אמינות לא הכי גבוהה לכן באמת מרבים לעשות 0+1.

רייד 5 צריך 3 כוננים מינימום אבל בעל שרידות גבוהה יותר וניתן לשחזור מידע במקרה קריסה.

פורסם

התקלת אותי לגבי הנתונים האלה, יש תוכנה מומלצת שנותנת את כל הנתונים בצורה חינמית?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

cpu-z

מראה נתוני מעבד, לוח וזכרון.

חוץ מזה שרשום לך על הלוח עצמו אם יש לך גישה אליו, וגם במסך הPOST כשאתה מדליק את המחשב.

פורסם

לוח אם EP43-DS3L של גיגה בייט

זיכרון 4 גיגה DDR2 400 MHZ של G.SKILL

מעבד Q6600

ונטה יש על המעבד אלוהים יודע מה מגיע מקורי, יש בתוך המארז נדמה לי ונטה קדימה ואחורה 8 מ"מ וזהו עד כמה שזכור לי. אם זה ממש חשוב אני אברר יותר לעומק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

על זה נאמר Jackpot! אבל בא נמשיך בפרטי אם אתה מעוניין כי זה לא קשור לשרשור או שתפתח שרשור חדש בעניין זה.

או אם אתה מאזור צפון תקפוץ אלי לTWEAK זריז.

פורסם

תלוי באיזה סוג שימוש. טעינת משחקים, עליית מערכת - כן, זה טס, גם בהעתקות רציניות, טיפול בקבצי מדיה גדולים וכו'. הכוננים האלו מגיעים גם ל300 מגהבייט לשניה. לא יהיה עבורך בשימוש משרדי (מסמכים, אינטרנט וכו'), לפחות לא עם כמות הזכרון שלך (רק בגלל זה, אחרת היה הבדל גדול).

הכוננים הטובים מטפלים בצורה מצויינת IO לא רציף (כלומר הרבה קריאות\כתיבות קטנות), מה שהרד דיסק לא עושה טוב (בגלל שיש לו Seek time). בפלאשים אין את הבעיה הזו. שם יש הבדל עצום.

הבעיה היא שלהשתמש בכונן בתור כונן סיסטם בלבד © לא יתן לך שיפור רציני בשום דבר מלבד עליית המערכת, ולהגיע לנפח רציני דורש המון כסף. לא רק זה, אלא שביצועי הSSD יורדים ככל שהוא מתמלא והשחיקה עולה. אם תנצל באופן קבוע 70 ג'יגה מתוך ה80, מצבך יהיה רע בכל החזיתות. מומלץ להשאיר לפחות 20% פנויים, וכמה שישאר יותר - עדיף. אז אם תשים על הכונן הזה ווינדוס בלבד, תקבל מעט מאוד תועלת. בשביל להרגיש את ההבדל, אתה צריך שכל התוכנות שלך ישבו עליו וזה לרוב לא מסתכם ב80 ג'יגה, בטח לא אם אתה גיימר רחמנא ליצלן.

יש לי SSD (של אינטל, 160 ג'יגה) שהרכבתי על הלפטופ (SONY Z) ושם יש יתרונות מהותיים (צריכת זרם, עמידות מכאנית בפנים מכות, עליה\כיבוי תכופים, אפשרות מוגבלת להרחבת RAM, כונני לפטופ מכאניים איטיים מטבעם) ושם אני ממליץ מאוד להשתמש בSSD. במערכת שולחנית עם הרבה זכרון אני לא רואה צורך. אגב, ראיתי כבר העברות של 100 מגה בייט לשניה בין הלפטופ לבין שרת על RAID 5 דרך לינק את'רנט 1 גיג.. זה לא רע.

אה כן, ואם SSD, אז רק ווינדוס 7 (תמיכה בTRIM וכו').

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...