Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני חושב על זה ולא יודע עד כמה הרעיון הזה מחובר למציאות. יצא לי לקרוא כול מיני הודעות הצלחה של החבר'ה פה שמספרים על זה שהם הצליחו לבצע כול מיני תיקונים ברכבם בעזרת ספר הרכב ועזרה קטנה מחברי הפורם.

בעיקרון חניה פנויה שלא תפריע יש, כלים מיוחדים לטיפול ברכב אין , רכב ספציפי יש (205 או סופר לאנסר ישנה. הלב נוטה צרפת), ניסיון אי,ן זמן יש בשפע, וכסף אומנם לא גדל על העיצים אבל לא משהו שעבודה זמנית לא יכולה לתקן.

איזה עוד פרמטרים עלי לקחת בחשבון? בנוסף לכך, אשמח לקבל המלצות ממשתמשים אשר ביצעו דבר דומה ומה היית הצלחתם בפרויקט.

תודה.

פורסם

מדבר מהניסיון האישי שלי:

א) לדבר עם השכנים. רוב השכנים לא אוהבים שפותחים להם מוסך בחניה (עושה לכלוך, מפגע בטיחותי לילדים, מפגע תברואתי וכו').

ב) לבדוק מה התקציב. אז נכון שאת רוב הדברים תעשה לבד אבל עדיין תצטרך לקנות כלים (1K ש"ח וצפונה כדי שלא תתקע באמצע עקב מחסור בכלי מסויים/כלי שבור/תעשה נזק למכלול או לבורג עקב שימוש בכלי לא נכון). בנוסף יש הרבה דברים שלא תוכל לסדר לבד ותצטרך לפנות לבעלי מקצוע. צריך גם לקחת בחשבון שתצטרך לקנות חלפים.

ג) מומלץ לקנות רכב במצב חיצוני הכי טוב שאפשר. מכאניקה הרבה יותר קל לתקן לבד בבית מאשר לעשות פחחות לרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דיברתי עם שני שכנים שעשו בעבר משהו דומה בחניה הציבורית שלנו (לא של דיירי הביניין), וע"פ מה שהם אמרו הם לא נתקלו באיזשהי בעיה מצד השכנים.

בעיניין התקציב אני כרגע בבירורים ובודק כמה אני מוכן להוציא על כל הסיפור. בנוגע לכלים, מה סחירותם? האם זה רלוונטי לקנות כלים יד שניה? ובמידה ואפסיק עם הפרויקט לאלטר אוכל לקבל איזשהו החזר כספי מהכלים ע"י מחירתם?

בעיניין החלפים אני חושב חזק על לקנות רכב שני לחלפים בלבד.

פורסם

ניתן לקנות כלים יד שניה אבל צריך להתמקד בלקנות כלים איכותיים.

אף אחד לא יכול להבטיח לך שתצליח למכור את הכלים בסוף התקופה אבל אם כן יכולים לשמש אותך אם תרצה לבצע תיקון/שינוי בעתיד באחד הרכבים שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...