Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד.

אשמח לקבל ייעוץ בבחירת רכב במחיר עד 30Kש"ח

קצת פרטים:

1. רכב שני למשפחה, הראשון - ליסינג מהעבודה. הרכב ישמש את אישתי.

2. יכול להיות קטן, אך חייב 4/5 דלתות.

3. אמינות

4. בטיחות

5. אחזקה לא יקרה

6. ישמש לנסיעות ובין עירוניות, עד 800 קמ' בחודש

7. עדיף אוטומט, אך לא חובה

הרשימה שאני חשבתי היא די ערוכה:

פיאט פונטו

פיאט פנדה

סיאט איביזה

פיג'ו 206

פורד פיאסטה

אשמח לקבל כל מידע: המלצות לדגמים נוספים, או לשלול את הדגמים שאני רשמתי.

תודה

פורסם
את הפיאט הייתי שולל בכלל.

הפורד פיאסטה נראה הכי מתאים מהרשימה.

למה היית שולל את הפיאט? אני גם מתלבט ופנדה נשמעת לי בהחלט מתאימה.

ביטוחים זולים, חלפים זולים, מחיר זול למודל יחסית חדש...

פורסם
למה היית שולל את הפיאט? אני גם מתלבט ופנדה נשמעת לי בהחלט מתאימה.

ביטוחים זולים, חלפים זולים, מחיר זול למודל יחסית חדש...

לדעתי, פיאט אינה חברה אמינה. אולי הביטוח והחלקים זולים. אבל זה אוטו שרואה הרבה מוסכים.

לא הייתי ממליץ על פיאט. על הפונטו בעיקר. על הפנדה לא נסעתי מעולם אבל זה מאותה החברה. לא הייתי ממליץ.

פורסם
לדעתי, פיאט אינה חברה אמינה. אולי הביטוח והחלקים זולים. אבל זה אוטו שרואה הרבה מוסכים.

לא הייתי ממליץ על פיאט. על הפונטו בעיקר. על הפנדה לא נסעתי מעולם אבל זה מאותה החברה. לא הייתי ממליץ.

מהקריאה בפורום התרשמתי דווקא להיפך. אי-אמינות של פיאט - זה סטיגמה, ואין תלונות מיוחדות על פנדה

פורסם

ואת זה כותב בעליו של רנו קליאו מזדקנת... בטוחני שהפנדה מפגינה אמינות טובה הרבה יותר מנקליאו שבבעלותך; עכשיו וגם בעוד 10 שנים!

פורסם

לאישתי יש 206 שנת 2001 ואנחנו מרוצים עד הגג [הרכב גמע 140000 ק"מ והתיקון הרציני שבוצע בו היה שיפוץ הגיר האוט'].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לאישתי יש 206 שנת 2001 ואנחנו מרוצים עד הגג [הרכב גמע 140000 ק"מ והתיקון הרציני שבוצע בו היה שיפוץ הגיר האוט'].

היה לי נסיון עם פיג'ו 106 שנת 95 שהגיע כמעט ל-300Kקמ' עד שנת 2005 (לא טעיתי, כמעט שלוש מאת אלף)

תוחזקה כמו שצריך, וזללה 6.5 ל' ל-100 קמ'.

לכן אני לא מאמין שקיימים רכבים בעיתיים, יש אחזקה לא טובה ושימוש לא חכם.

פורסם

אכן הבחירה בפנדה או בפונטו היא הבחירה הכי הגיונית שנראת לאור הדרישות. לדעתי זו התמורה הכי טובה לסכום כזה ולנסועה כזו.

ולכל מספרי המעשיות על הפיאט- אני מכיר את הפנדה היכרות יום יומית (אומנם לא בבעלותי), כבר 3 שנים, הרכב המדובר לא נכנס פעם אחת למוסך שלא לטיפול שוטף: 0 תקלות ב3 שנים ויותר. אז באמת, די כבר עם השטויות של "פיאט אינה חברה אמינה...אוטו שרואה הרבה מוסכים..." זה כבר פטטי.

אני הייתי ממליץ לך קודם על הפנדה ולאחר מכן על הפונטו, שוב וזה לאור מה שכתבת: נסועה נמוכה מאוד (כ10000 בשנה), אמינות, אחזקה לא יקרה (במקרה הזה היא גם ממש זולה), ואם ידני אז אתה יכול למצוא משנתון אפילו יותר מתקדם מהשנתון המתקדם גם ככה, של "פנדה" בסכום הזה. בנוגע לבטיחות, אומנם 3 כוכבי ריסוק אך יש כריות אויר וABS ואפילו ESP בשנתונים המתקדמים, כך שעדיין במכלול הרחב הפנדה נשארת אופצייה מצויינת. לסיכום אני ממליץ לך לנסות למצוא איזו פנדה נחמדה, הן נחטפות, ולרוב במחיר גבוהה מהמחירונים.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם בטיחות באמת חשובה לך, תן לאישתך את הרכב ליסינג (שכנראה יהיה בטוח בהרבה מכל רכב ישן שתמצא ב-30K) ותחפש רכב "שני" לעצמך.

לצרכים שציינת, פג'ו 206, סיטרואן C3 ופיאט פנדה יענו על הדרישות (כאשר הפנדה היא הפחות בטוחה מבין החבורה).

פורסם
אם בטיחות באמת חשובה לך, תן לאישתך את הרכב ליסינג (שכנראה יהיה בטוח בהרבה מכל רכב ישן שתמצא ב-30K) ותחפש רכב "שני" לעצמך.

לצרכים שציינת, פג'ו 206, סיטרואן C3 ופיאט פנדה יענו על הדרישות (כאשר הפנדה היא הפחות בטוחה מבין החבורה).

לגבי שיקולי הבטיחות אתה צודק.

אבל רכב ליסינג שלי עושה 60K בשנה. קצת מוגזם בשביל פנדה, עם כל הכביד לה

פורסם

לסאוט' אזיק,

הרכב של אשתי מטופל ברמות של פנטיות ,כשדיברתי עם ספי וינקו הם אמרו לי שבד"כ זה אורך החיים של הגירים האלה .

משנת 2008 ועד היום הרכב עבר 9000 ק"מ , כן כן לא טעות [רוב הנסיעות הינן בתוך רעננה].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...