Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים באיביזה SC חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי סוף סוף את האיביזה SC החדשה לפני שבועיים פחות או יותר. הרכב עבר עד היום 1100 ק"מ, שמתוכם 1000 ק"מ של הרצה.

אחרי שסיימתי את ההרצה לפני ימים אחדים, התחיל רעש של מעין "צרצור" (לא מצאתי מילה טובה יותר) מאיזור ההגה, כשאני עולה על "במפרים" וכאשר הכביש משובש טיפה (בורות קטנים וכו').

הרעש הוא יחסית חלש וממש לשנייה, אז קצת קשה להצביע בדיוק מאיפה הוא מגיע - איזור ההגה זאת השערה, אחרי שניסיתי כמה פעמים להקשיב מאיפה זה מגיע.

האם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

האם עוד מישהו נתקל בזה?

בנוסף, כשהסנרוף סגור, יש רעשים של רעידות מהפלסטיקים שנוגעים אחד בשני, למישהו יש פתרון לזה?

*בטעות פרסמתי את זה כאן ולא בפורום טכני.

פורסם

מה לעשות, תנסה לאתר את המקום שממנו נוסעים הרעשים ולברר ממה הרעש.

אולי תוכל לשים חתיכת ספוג בין שני חלקי הפלסטיק ובכך תפתור את הרעש.

לגבי הזמזום מההגה, אתה בטוח שזה מאזור ההגה או שזה רק השערה?

תבדוק שבמרווח שבין ההגה לקונסולה אם יש משהו שמפריע.

חזור לעדכן, בן.

Got To love It

פורסם

לא ידעתי שרעשים נוסעים...

בשביל מה לך לשים ספוג בין חלקי פלסטיק על רכב חדש?, הייתי ממליץ ללכת או לפחות להתקשר ליבואן ולבדוק את העניין של הזמזומים,

אולי אתה שומע אותם ממנוע העזר של ההגה.

בקשר לפלסטיק קורה שלפעמים בגלל התקנות מקומיות לא מחברים כמו שצריך את חלקי הפלסטיק ואז הם מרשרשים או נופלים ומתפרקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי היה רעש מהסאנרוף, עד ששמתי לב שהכיסוי של הגג לא סגור עד הסוף - שים לב שצריך שיהיה הקליק כשאתה סוגר.

ואם תרשה לי להתעלק על השירשור.. אני מניח שבעלי איביזות יכנסו לכאן, אז רעש נוסף ששמתי לב אליו, מגיע מכיוון תא המנוע בין 1500-3000 סל"ד, כאילו הפעולה של המנוע לא "עגולה" וחלקה, חשוב לציין ששומעים אותו רק כאשר לוחצים על הגז ורק כאשר הילוך משולב (באותו סל"ד בניוטרל אין את הרעש).

חבר טוען שזה הרעש של המנוע הנ"ל - אם יש מישהו מת"א אשמח להשוואה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
מה לעשות, תנסה לאתר את המקום שממנו נוסעים הרעשים ולברר ממה הרעש.

אולי תוכל לשים חתיכת ספוג בין שני חלקי הפלסטיק ובכך תפתור את הרעש.

לגבי הזמזום מההגה, אתה בטוח שזה מאזור ההגה או שזה רק השערה?

תבדוק שבמרווח שבין ההגה לקונסולה אם יש משהו שמפריע.

חזור לעדכן, בן.

לא הצלחתי לאתר במדוייק את מקור הזמזום. זה נשמע כאילו זה בא מכיוון ההגה אבל זו רק השערה כמו שציינתי.

כמו שאמר הבחור אחרייך. אני לא הולך לשים חתיכת ספוג על רכב חדש.

לא ידעתי שרעשים נוסעים...

בשביל מה לך לשים ספוג בין חלקי פלסטיק על רכב חדש?, הייתי ממליץ ללכת או לפחות להתקשר ליבואן ולבדוק את העניין של הזמזומים,

אולי אתה שומע אותם ממנוע העזר של ההגה.

בקשר לפלסטיק קורה שלפעמים בגלל התקנות מקומיות לא מחברים כמו שצריך את חלקי הפלסטיק ואז הם מרשרשים או נופלים ומתפרקים.

בהחלט אתקשר ליבואן, או שאגש למוסך. השאלה אם דבר כזה כלול באחריות היצרן?

בקשר לסאנרוף - לפי מה שאני יודע, התקנת הסאנרוף היא מקורית ולא נעשית בארץ.

גם לי היה רעש מהסאנרוף, עד ששמתי לב שהכיסוי של הגג לא סגור עד הסוף - שים לב שצריך שיהיה הקליק כשאתה סוגר.

ואם תרשה לי להתעלק על השירשור.. אני מניח שבעלי איביזות יכנסו לכאן, אז רעש נוסף ששמתי לב אליו, מגיע מכיוון תא המנוע בין 1500-3000 סל"ד, כאילו הפעולה של המנוע לא "עגולה" וחלקה, חשוב לציין ששומעים אותו רק כאשר לוחצים על הגז ורק כאשר הילוך משולב (באותו סל"ד בניוטרל אין את הרעש).

חבר טוען שזה הרעש של המנוע הנ"ל - אם יש מישהו מת"א אשמח להשוואה.

מעניין מה שאתה אומר, כי דווקא שאני סוגר עד הסוף אני שומע את הנקישות המציקות האלה מהסאנרוף.

בקשר לרעשים מהמנוע. גם לי זה היה נשמע קצת מוזר בהתחלה. אבל חבר בעל רכב פולו עם אותו מנוע אמר לי שזה הרעש הטבעי של המנוע הזה.

פורסם

לפותח השירשור שלום,

גם אני בעל איביזה צהובה גאה.

אתה אומר במפרים.. , בורות קטנים.. יכול להיות שאתה שומע לשנייה את מתלי הספורט ? (אצלי ממש שומעים אותם)

דרך אגב.. ההרצה הינה 1000 ק"מ או 1500 ק"מ ?

פורסם

החלון הפנורמי שלך מגיע ככה מספרד ולא מותקן בארץ.

אתה תלך למוסך ומה? הם יעשו את מה שאמרתי לך, איך אני יודע? מניסיון באיביזה שהיתה לי.

באיזה מהירות אתה שומע את הרעש? אם זה בעמידה זה יכול להיות את הסרוואים שעוזרים לגלגלים.

לגבי הפלסטיק, אולי במוסך כן ידעו מאיפה הרעש, אבל עדיין הם לא יחליפו לך את החלק ותאמין לי גם אם כן זה יעשה יותר גרוע.

עדיף כמה שפחות לפרק חלקי פלסטיק כי החיבורים שלהם נהיים חלשים וכך נוצר הרעש.

גש למוסך שתרגיש יותר טוב ותראה מה הם אומרים (למרות שאני משער שאת מה שאני אמרתי לך).

בן.

Got To love It

פורסם

לגבי הסגירה מבפנים של הסאנרוף. אני פשוט לא סוגר אותו, אז אני לא סובל מהרעשים.

בקשר לצרצור\זמזום מהגה - זה בלתי נסבל ונראה לי שזה אפילו מחמיר. האם תיקון כזה נכלל באחריות? מה עושים? פשוט ללכת עם האוטו למוסך?

דרך אגב, רעש חדש - נשרף הרמקול השמאלי אחורי. גם זה נכלל באחריות?

אם אחרי 1000 ק"מ זה מה שקורה... :shock:

פורסם

כן, הרמקול זה באחריות.

כל עוד לא הוספת מגבר/החלפת HU הם לא יכולים להגיד לך כלום.

במקום לשאול שאלות שקשה לתת לך תשובות על גבי הפורום תגש לאחד מהמוסכים המורשים ותעשה איתם נסיעה שתשמיע להם את הרעשים.

הם יתנו לך איבחון, אם לא נראה לך מה שהם אומרים ואתה מרגיש שהם מסבנים אותך אתה תמיד יכול להתעקש.

בן.

Got To love It

פורסם

חברים,

המוסך המרכזי והאחריות לא נועדו ליופי אלא לטיפול דברים שקורים לפעמים לרכב,

פנו למרכזי ובאם הם לא יצליחו לטפל אז הם יפנו למחלקה הטכנית (תותחים אחד אחד שם וישרים כמו סרגל-לא הכביש ,:-)).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...