Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביצעתי חיפוש מקיף בפורום בנושא צמיגויות של שמנים למנוע, הבנתי שבעצם הצמיגות נקבעת לרוב לפי האיזור והאקלים ורצוי להשתמש בד"כ במה שהיצרן ממליץ.

עכשיו לשאלתי, הטיפול האחרון השמן ששמתי הוא LIQUY MOLLY סינטטי מלא בצמיגות של 10W40

שהסתכלתי בטיפול האחרון (שהיה במורשה הונדה) שמו שמן MT סינטטי מלא גם הוא, בצמיגות של 5W40...

האם יש הבדל ועדיפות לאחת מהצמיגויות? האם זה משנה משהו?

פורסם

האם אתה בטוח ששמת 10W-40 של LM סינטטי מלא?

לרכב שלך מספיק שמן 10W-40 לפי מיטב ידיעתי, אך אם בטיפול ששמו לך כבר 5W-40 אז תמשיך עם זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בטוח במיליון אחוז.

יש לי תצלום בפלאפון של השמן ששמו LM 10W40 סינטטי מלא.

בכל אופן לפני ה 10 40 ששמו היה 5W40 בטיפול הבא יש טעם להמשיך עם ה 10W40 או לחזור ל 5W40?

פורסם

אני מסוקרן לראות את התמונה של LM 10W40 סינטטי מלא.

קיים 10W30 סינטטי מלא,

10W40, למיטב ידיעתי, חצי סינטטי בלבד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מסוקרן לראות את התמונה של LM 10W40 סינטטי מלא.

בבקשה :

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/e_1300.html

וזו המלצה לסוגי שמן מנוע מספר שירות מקרוי של סיוויק דור לפני אחרון :

Engine Oil : Always use fuel-efficient that says "API service SG, SH or SJ" SAE Viscosity See chart below.

1.gif

פורסם

בוקי, השמן שבלינק הוא "בטכנולוגיה סינטטית" ולא סינטטי מלא.

אלה השמנים "סינטטי מלא":

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/e_fullysynthetic_nt000605ca.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וואו, ממש חידשת לי עכשיו עם הלינק לאתר של LM... ה 10W40 באמת חצי סינטטי..

אפילו במוסך חשבו שהוא סינטטי מלא, (ממש בקיאים בשמנים) מהטיפול הבא אפשרי יהיה לעבור ל LM סגול 5W40 סינטטי מלא מבלי לגרום נזק?

האוטו תמיד טופל עם סינטטי מלא מלבד הטיפול האחרון לצערי ששמו חצי סינטטי בידיעה שהוא מלא.

• תוכן חדש...