Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סט טוב יותר HYBRID OVATION 6 או ELATE 6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1 לאדי (אנ י לא מרגיש טוב היום :))

הוופר של האילייט יהיה טוב יותר בתנאים אידיאלים, יש לך כאלו או שאתה מתכנן לספק כאלו בעתיד- לך על האילייט, אם אתה יותר בכיוון של סטאפ פשוט יחסית אבל אתה רוצה להשתדרג בסט הקדמי, יכול להיות שההייבריד יהיה טוב יותר.

מה שבטוח- הטוויטר של האילייט טוב יותר משל ההייבריד בכל יום, בכל מצב ובכל סטאפ, כך שאם יש לך אפשרות להשתדרג עם הטוויטר של האילייט- לך על זה !

אבל אם אני לא טועה ההתנגדות שלו שונה.

פורסם

נכון.

MT23 הוא 6 אוהם

MT22 הוא 4 אוהם.

זה משפיע על נק' החיתוך ועל העוצמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עקבתי אחרי השירשור ואני רוצה להביע דעה:

אני אישית מאוהב ברמקולים של חברת מורל לפי דעתי יש להם סאונד מדהים והמחירים בארץ מעולים.

אבל! וזה אבל גדול!

צריך המון השקעה בשביל להוציא מהם את המקסימום.

הם דורשים תיבות מיוחדות או לפחות איטום רציני ומקצועי בדלתות,

בניות בזוויות מדוייקות ומגברים חזקים ואיכותיים והרבה אנשים לא מבינים את זה.

לכן אני חושב שכדאי לחשוב טוב לפני שהולכים על אחת הסדרות הגבוהות שלהם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

צריך המון השקעה בשביל להוציא מהם את המקסימום.

הם דורשים תיבות מיוחדות או לפחות איטום רציני ומקצועי בדלתות,

בניות בזוויות מדוייקות ומגברים חזקים ואיכותיים והרבה אנשים לא מבינים את זה.

את מה שרשמת אפשר להגיד על כל רמקול (למעט סעיף התיבות שהן ממש לא בגדר חובה ואף עלולות לפגוע בסאונד), לא משנה אם זה קליפורניה בום או אודיסון ת'זיס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למרות דעותיהם של חברה רצינים ועם הרבה ניסיון עם הסטים המדוברים , אני חושב ההיפך.

לדעתי האלייט נשמע טוב יותר גם במצב של 2 חלקים ולא רק בשלוש . יותר מזה , אני לא חושב שעל מנת לקבל תוצאות טובות יותר מהיבריד האלייט חייב בניה של תיבות או איטום יוצא דופן או מגבר מפלצתי .

על מנת למנוע ויכוח בנושא אני אומר ואדגיש - אני לא אומר שתיבות ומגברים חזקים לא ישפרו את ביצועי האלייט . אבל מניסיוני הלא קטן אני יכול להגיד שהתוצאות המתקבלות בהתקנה לגיטימית לסט ברמה הזו הם בהחלט טובות מאוד . צריך להבדיל את הרצון של חלק מהאנשים להוציא את המקסימום המוחלט מסט שזה דבר יפה ולגיטימי , ובין הרצון של אנשים להנות מהסט בלי להיגרר להשקעות נוספות ושם צריך לבחון את הביצועים שלו כמו שהוא אל מול סטים אחרים במחיר דומה ושם לדעתי האלייט עדיין מצוין. לי יש איפשו הרגשה שמתוך ההתעסקות של חברים בפורום שלמדו ובחנו והתעסקו במיצוי הסט הזה לתומו והגיעו לשיפור ביצועים בתנאים מסוימים - נוצר מזה איזה שהיא הנחת עבודה שבלי להשקיע בדברים המדוברים האלו הסט לא מצדיק את עצמו ולדעתי ומנסיוני האישי זה לא נכון.

אם אני הייתי בדילמה הזו וההפרד מחיר עצמו בין הסטים לא היה מכשול מהותי הייתי הולך על האלייט , מה גם שהוא יהיה פלטפורמה טובה יותר אם וכאשר יהיה שדרוג כזה או אחר. וגם למכירה כיד שניה כשיגיע זמנו לטעמי הוא אטרקטיבי יותר בשל העובדה שהוא יכול להתאים לאפליקציות גדולות יותר של מערכות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר

האילייט מצויין - הוא נותן תוצאות טובות מאוד, באמת, כמו שאתה אומר גם לא על מגבר מפלצתי

אבל הסט הזה הוא מאוד יוצא דופן במידת פערי ההבדלים שמקבלים מהתוצאה שלו ככל שעולים בהספק שנותנים לוופרים שלו.

אני יכול לאמר שבכל מצב שבו הרמתי את הסט הזה (למעט שני מגברים) הוא היה נשמע טוב

אבל ההבדל בסט הזה בין נשמע טוב מאוד על 37 RMS לערוץ לבין נשמע מעולה על 120 וואט RMS לערוץ ולבין נשמע פאקינג פאנטאסטישן על כמעט 190 RMS לערוץ הם תהומיים כשמדובר באילייט.

לא משנה איך תחתוך את זה, לא משנה איך תנסה להביט על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - מה שאתה אומר זה בדיוק קשור לנקודה שאני רוצה להבהיר.

לצורך העניין בוא נגיד שאכן יש הבדל גדול בין היכולות שלו במקסימום לבין היכולות שלו במצב נורמלי. אז מה ?

הרי אנחנו אומרים שבמצב נורמלי הוא מצוין ובמקרה הספציפי של השרשור הזה טוב יותר מהחלופה באותם התנאים .

אז מה זה משנה שיש פער ? ולמה בהמון מקרים בשנים האחרונות העובדה שיש פער שכזה בסופו של דבר נזקפה לחובתו ? המון מקרים משרשורים נוצר הרושם של "אל תקנה את האלייט כי בשביל לנצל אותו צריך להשקיע הרבה כסף" .

האלייט טוב מאוד , בהשקעה נוספת הוא אפילו מצוין . זה בסופו של דבר עוד יתרון וסיבה לקנות את המורל ולא משהו אחר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא אמרתי שהוא טוב יותר באותם התנאים כאשר מדובר בהספקים נמוכים מ100 וואט.

אמרתי שהוא טוב יותר בכל פרמטר - כשהתנאים הנכונים ניתנים לו.

זה שהאילייט נשמע טוב מאוד גם בהספק נמוך - לדעתי ההייבריד במקרה הזה ישמע טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...