Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אשמח לדעת ותיקי הפורום לגבי שאלה די פשוטה. בשנה הבאה אני אצטרך לחלק את זמני בין הבית העבודה והלימודים. מבחינת מרחק מדובר על רמת גן - צומת גהה - אריאל. כיום אני לא נייד ומשתמש בתחבורה ציבורית בלבד, מטעמים ברורים אני מעדיף לצמצם מרחקים ומתלבט האם באמת יהיה איזשהו הבדל מבחינת מרחק נסיעה לאריאל באוטובוס או ברכב? גם מבחינת העלויות הייתי רוצה לדעת כמה בערך יצא לי כל חודש לשלם על דלק לרכב אוטומט בהנחה שאני אעשה את המסלול של 3 המקומות 3 פעמים בשבוע, האם מדובר במחיר גבוה יחסית ולא כדאי?

(ההתלבטות היא פשוט בין השכרת דירה קרוב ללימודים לרכישת רכב)

המון תודה לכל מי שיעזור.

פורסם

שלום,

חסרים בשאלה הזו כמה מרכיבים כמו המרחק מביתך ללימודים, וגם המרחק מהבית לעבודה. תבדוק כמה קילומטרים יוצא שתעשה בחודש. להגיע עם רכב ללימודים אומר שגם תצטרך לשלם על חנייה- קח זאת בחשבון.

האם אתה גר כרגע בשכירות? אם כן, חשב מהו ההפרש בין השכירויות ועלות המחייה. אם אתה גר עם ההורים- ההבדל משמעותי.

על איזה רכב אתה חושב? רכב אוטומט זה גם סוזוקי סוויפט 99 וגם רולס רויס סילבר שאדו...

אתה צריך להשוות בין עלות קניית+ אחזקת רכב ולהישאר בר"ג (אם אני מבין נכון) לבין מגורים באריאל ללא רכב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אהלן,

לגבי הפרטים שביקשת. מבחינת מרחקים אריאל מרוחקת כ-39/40 ק"מ מרמת גן בערך (שם אני גר, ולא בשכירוות אלא עם ההורים).

העבודה מרוחקת לפי הערכתי לא יותר מ-10-11 ק"מ מביתי (בנסיעה על כביש 4 מדובר על דרך של 10-15 דקות בשעות חלקות ללא פקקים).

אני ממש לא מתכוון לרכוש רכב כמו רולס רויס, לא בתקציב שלי לזמן הקרוב...הרכב האחרון שהחזקתי לשם השוואה הוא יונדאי אקסנט 95 ואני מאמין שאני אלך שוב בכיוון דומה.

מבחינת העלות, שכירות וכ'ו באריאל יצא באיזור ה-1000 ש"ח לחודש לא כולל הוצאות מחייה, אני יודע שלצורך העניין לרכוש את הרכב ולשלם על הביטוחים וכמובן הדלק מדובר בהוצאה יותר גדולה אבל השאלה האם לטווח הארוך מדובר במשהו שישתלם לי יותר ולו רק מהעובדה שזה ימנע ממני טרטורים מיותרים בתור סטודנט שגם ככה יהיה לחוץ מלהספיק הכל ביחד עם העבודה. רק לשם השוואה היום כדי להגיע לפתח תקוה אני לוקח 2 אוטובוסים וגם כדי להגיע לאריאל אותו הדבר. ברור שאם אגור באריאל זה יהיה רק כיוון אחד לכל צד אני פשוט לא משוכנע אם זה יקצר לי את זמן הנסיעה מאשר אם אגור בר"ג ואגיע ברכב.

• תוכן חדש...