Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל רקורד!!!

mustang_79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני צריך יעוץ:

ברשותי אופל רקורד שנת 74 מקורית לחלוטין (אגב קיבלתי אותה במתנה) היא

בעלת מנוע 1700 וגיר בעל 4 הילוכים ידניים כמובן שנמצא על ההגה ( כלומר ידית ההילוכים)

הרכב סטיישן ויד שלישית אני הרביעית כל הטיפולים בו מתועדים.

רציתי לשאול אם כשהיה לי קצת כסף שווה להשקיע בו אם הוא יהיה שווה משהו אי פעם כרכב אספנים ואם כן אז מתי.

אני ממש אוהב את הפורום אני בכל יום נכנס אליו ונהנה מחדש!!!

תודה לכולם,

:roll:

פורסם

האהבה לרכב, לתקופה וזכרון וכו' אינה מחייבת גם "רכושנות כלכלית".

רוב הסיכויים שהרכב הנ"ל לעולם לא יהפוך ליקר, ל"שווה כלכלית".

אך האם לא שווה לתחזק אותו, לנסוע בו, להנות ממנו ? בוודאי שכן - בשבילך, בישביל העם, בשביל הרכב ובישביל הבעלים הקודמים !

קיבלת אותו מתנה. למה ? כי משהוא מאמין שאתה ולא אחר ידע להעניק אהבה לרכב. אם אתה לא מסוגל (כי אין בזה כסף) אז חבל... עדיף שתעביר את הרכב הלאה.

רכב שכל טיפוליו תוייקו שווה בהחלט יחס של כבוד ואהבה. :)

פורסם

אכן צודק ידידי ,ומן הסתם הרכב הנ"ל לא יוזכר בנשימה אחת עם בוגאטי ויירון או פרארי דינו :wink: , א ב ל

הרכב עדיין מיוחד ,יש לו אישיות ולדעתי רכב עם 30 שנות טיפולים מסודרים - מגיע לו עוד (לפחות) עוד 30 שנים כאלה.

בקיצור - שווה לטפח שווה לשמר ולו רק בשביל ההרגשה שיש לך משהו "קצת שונה" מהמאזדה של השכנים.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...