Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה בין Kicker ל-Cerwin Vega

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שלהרבה פה יש סאבים של קיקר או סרווין וגה.

יצא לי לשמוע סאב של סרווין וגה מדגם HED, וגם סולובאריק של קיקר אבל הוא היה יחד עם עוד שני סאבים של חברה אחרת שאני לא זוכר את שמה, ככה שקשה להתרשם ספציפית.

הדגמים שאני מדבר עליהם הם Kicker 03CVR124 , סאב 12'' שמקבל 400rns.

מולו בחליפה השחורה עם צווארן אדום, Cerwin Vega VEGA-124, סאב 12'' שמקבל הספק דומה.

לשיפוטכם.

פורסם

שמעתי אצל מישהו את הסרוין הזה ב 12 אינץ'

ולי יש את הקיקר 10 אינץ', תראה שני הסאבים האלו הם בשביל SPL , הקיקר יותר זול מהסרוין (תלוי מאיפה אתה מביא) ובגדול אם זה לא סטרוקר אז זה רק הקיקר (אני קצת משוחד כי יש לי קיקר :) ).

שוב זו דעתי האישית.

שניר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אז זהו, שזה לא הסטרוקר (בכל זאת, המחיר דיי גבוה עדיף להביא סולובאריק במקום) ככה שנאלץ להסתפק במשהו זול יותר.

עוד אנשים?

פורסם

שמעתי סולובריק L7 10 אינץ' שקיבל מעט מאוד וואט

מול הסרויין.

הכל תלוי במגבר שלך!!!!!!

אם יש לך מגבר חלש תוצאות טובות יותר תקבל בסרויין ואפילו מפתיעות

אם יש לך מגבר חזק

לך על הקיקר.

הנצילות שיש לסרויין מאוד מאוד גבוהה.

בגדול אני הייתי הולך רק! על קיקר!

פורסם

אני לא מחפש בגדול ולא חושב על הסולובריק. אם אני לא טועה יש פה משתמש בשם Joker2k משהו כזה שמחזיק שני סאבים של קיקר, לא זוכר מאיזה דגם, אולי הוא יוכל לעזור?

פורסם

אני אישית מעדיף את הקיקר :lol: (לאו דווקא את הסולובאריק-יכול להיות גם COMP VR ) אבל דעתי מכורה :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...